homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?-4

#58 2009-10-01 02:51:24

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?

eu nu am fost niciodata pudica in fata lui...

eu nu am avut probleme d-astea nici la mare cand faceam topless si eram costienta ca toti ma analizeaza lol

dar in schimb nu ma omor dupa sex pe timpul zilei ... si imi place de mine goala chicot

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#59 2009-10-01 19:04:38

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Mie tot noaptea pe o lumina palida,sau la apus cu jaluzele/perdeaua trasa si putina lumina,mi se pare mai fain,mai romantic hjarta

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#60 2009-10-01 19:37:16

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

dap, am fost pudica, la inceputuri.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#61 2009-10-01 21:02:55

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

la inceputuri am fost pudica insa acum n-am greturi , nu conteaza dak nus epilata, dak sunl la sfarsit de ciclu

#62 2009-10-03 13:17:43

QueenOfRoses
Moderator

Cred ca fiecare a fost pudica la inceput..Sper sa trec si eu peste faza asta sad

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#63 2009-10-03 13:38:41

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

la inceput am fost mai rusinoasa, ca na, a fost si primul. dar pe urma... hoho si acuma imi mai da pantalonii jos sa o vada rotfl ca zice ca e a lui si are voie. n`avem probleme de genul asta. ma vede goala, il vad gol. hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#64 2009-10-03 15:17:40

QueenOfRoses
Moderator

Danae a scris:

la inceput am fost mai rusinoasa, ca na, a fost si primul. dar pe urma... hoho si acuma imi mai da pantalonii jos sa o vada rotfl ca zice ca e a lui si are voie. n`avem probleme de genul asta. ma vede goala, il vad gol. hjarta

rotfl2))

#65 2009-10-04 00:55:00

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

La inceput, eram pudica. Mai ales cu primul individ si mai ales pt ca inca nu descoperisem miracolul epilatului inghinal total (don't ask  lol  ). Si el - in naivitatea lui - a fost f surprins ca n-am vrut sa o fac pe lumima. Prima data? Pe lumina? Esti nebun????  disperat   

Apoi, cu urmatorul (actualul), incet-incet am renuntat la complexe. Imi place f mult sa raman goala in pat, dupa, nu-mi pasa ca n-am ditamai balcoanele, ba chiar le prefer mai mici, cat despre celulita - daca nu-i spuneam eu ca am, el nu si-ar fi dat seama ca am, pt. ca se vede doar cand imi stang pielea, nu in stare naturala. Am kg pe care mi-am dorit sa le am si ma simt bine in pielea mea. Am facut-o si pe lumina, ziua-n amiaza mare, dar daca e intuneric afara, imi place si mie sa sting becul in camera.
El e mai complexat decat mine da' n-are decat sa dea jos burtica  retas  .

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#66 2009-10-04 11:41:01

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Pudica? eu?  forgetit

Eh, sincera sa fiu, prima data mi-a fost rusine sa ma dezbrac. I-a venit lui atunci ideea sa jucam poker si cine pierde se dezbraca. chiar daca pierdea mai mult el, a venit si randul meu. Singura mea problema au fost sanii. Eram complexata ca mi-au scazut mult si ca ii am mici si mi-era teama ca n-o sa-i placa. Imi venea sa plang in timp ce ma dezbracam [desigur, dupa lungi insistente din partea lui], dar dupa ce am vazut cum imi savureaza sanii, n-am mai avut niciun stress.

Chiar daca inca mai am complexe, nu mai sunt asa de intense, si asta pentru ca am incercat sa ma vad prin ochii lui. Cum sa mai fiu complexata de sanii mei mici cand vad cum ii savureaza cu pofta, cum sa fiu complexata ca am picioarele subtiri cand vad cu ce pasiune ma saruta?  [acum la mine e doar acea dorinta de a arata mai bine, nicidecum complexe din alea ce ma fac sa plang noaptea sau sa incerc sa-mi ascund anumite parti ale trupului]

Nu sunt pudica deloc. As umbla toata ziua dezbracata prin casa cand e el langa mine si stie si el asta. N-avem niciunul problema asta..si suntem 2 salbatici amandoi smile indiferent ca e zi sau noapte smile

#67 2009-10-04 11:47:31

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Asher a scris:

Singura mea problema au fost sanii. Eram complexata ca mi-au scazut mult si ca ii am mici si mi-era teama ca n-o sa-i placa. Imi venea sa plang in timp ce ma dezbracam [desigur, dupa lungi insistente din partea lui], dar dupa ce am vazut cum imi savureaza sanii, n-am mai avut niciun stress.

Cum sa mai fiu complexata de sanii mei mici cand vad cum ii savureaza cu pofta

Same here big_smile cred ca baiatul are un rol important ca fata sa treaca peste inhibitii. smile

#68 2009-10-04 12:25:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu cred ca sunt. am fost ei eu,ca majoritatea la inceput.
acum chiar imi doresc sa ma mai vada si pe lumina, pt ca in fata lui nu am complexe.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#69 2009-10-04 13:23:45

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

toate am fost la inceput smile
Acum, imi place sa ma expun, mai ales cand stiu ca arat bine si ii place ce vede lol

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#70 2009-10-04 15:33:57

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Khristall a scris:

same here hjarta  lol

Love.  Live. Laugh.

#71 2009-10-04 15:35:51

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

aadriana a scris:

toate am fost la inceput smile
Acum, imi place sa ma expun, mai ales cand stiu ca arat bine si ii place ce vede lol

subscriu applause

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#72 2009-10-04 15:50:21

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

daca stau sa ma gandesc...pana m-a vzt dezbracata...a durat... big_smile
am fost intr-adevar pudica...eram complexata de sani si eu .. chicot  sanul drept e mai mare decat cel stang  big_smile  si nu stiam cum o sa reactioneze...normal ca asta a fost doar "o iluzie de-a mea" lol lol ar da orice sa ma vada goala tot timpul.... par    diablo   par  citandu-l : "ce atatea tzoale pe tn..arati mai bn goala.... partydance  mi-emi place mai mult asa "  chicot   hjarta   hjarta    hjarta

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#73 2009-10-06 02:01:58

LAVINIA20
Full member
Inregistrat: 2009-01-02

imi placea intunericul dar nu de tot. cu o lumina prin coridor aprinsa.. apoi goala imblu in fara, dar cind am ciclu inca nu am facut decit in ultima zi..
cu absorbantele inca nu mi le schimb in fatza lui..mai sunt lucruri de descoperit inca...

#74 2009-10-06 02:50:57

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

La inceput am fost si eu rusinoasa si etc. Acum deja nu am pobleme pot sa fiu si  neepilata si etc nu am nimic cu asta plus cum a zis cineva ca pasarika a devenit obiect de studiu asa si la mine. Plus dorm goala cu el altfel nu ma cuprinde si nu ma ia in brate noapte + singur mia zis ca  din partea lui pot umbla doar goala ziua imprejur....

#75 2009-10-06 15:17:43

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu dau dreptate cuiva de mai sus. barbatul are un mare rol in privinta asta, adica trebuie sa te puna in situatia de a te considera impacata cu corpul tau. oricat ai fi de complexata, cand iti vezi iubitul ca te admira asa cum esti cred ca trec multe din complexe. clar ca daca il vezi pe el ca se uita chioras "da' acolo ce ai?" apoi iti vin mai multe complexe decat aveai..
ontopic: eu nu sunt o pudica si desi nu arat extraordinar si generally nu sunt multumita de corpul meu imi place sa stau goala dupa o partida.. sunt de felul meu o persoana directa, cred ca asta se reflecta in multe aspecte ale comportamentului. cu actualul partener am avut zero inhibitii din prima.. dar cum ziceam, am vazut ca ma admira si ca nu vede multe din detaliile pe care le vad eu deci.. imi place sa vada ca sunt sigura pe mine!

Ultima oara a fost editat de Chiara.M (2009-10-06 15:18:29)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#76 2009-10-06 15:36:27

11112008
New member
Inregistrat: 2009-09-11

rotfl si mie imi era rusine:| si inca cum, la inceput:P dar dupa ce am ramas dezbracati de vreo 5 ori nu mai imi era chiar asa:D am si repetat niste compozitii amandoi dezbracati:X(ambii suntem la dansuri de societate) ...si imi place sa-l studiez smile clar k toata ziua ma plang k is asa si asa:)) si ba k is grasa, ba k nu-mi place aia sau aialalta la mn:| si tot timpul ma cearta:-s k nu-i asa si k lui ii place d mn...si imi place cand zice asta:D ...imi era jena sa stau in boxeri langa el cand eram pe rosu:-" pana sa o facem o data in perioada aia.. din moment ce el vrea si-i place sa fie langa mn si sa ma priveasca in orice situatie...dc sa-mi mai fie rusine?hjarta.. as vrea sa stam toata ziua dezbracati cand is la el:X asa in bratele lui:D
deci... nu are rost sa va fie rusine:| k doar nici baietii nu se considera perfecti:-j si ei trec tot prin ce trecem noi...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.