|
Nu esti logat.
Durere prelungita in mijlocul pieptului#1 2009-09-28 09:03:00
durere prelungita in mijlocul pieptuluibuna fetelor.Am o problema si nu stiu ce are putea fii. Acum 2 zile a inceput sa simt o durere in piept, chiar in mijloc intre sani , o portiune de aprox 5 cm din mijlocul sanilor in sus. La inceput am sesizat cand stateam pe spate, parca ma strange ceva, cand respir mai tare, cand trag aer in piept ma doare si mai tare, ma inteapa. Nu prea pot sa dorm noaptea pt ca simt ca ma doare, nu insuportabil dar simt cum ma tine si ma inteapa. Ce ar putea fi? Maine o sa ma duc la medicul de familie dar sincer imi fac probleme . Daca stiti ceva va rog sa imi raspundeti. Va multumesc,o saptamana faina tuturor Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-09-28 11:19:49
Re: durere prelungita in mijlocul pieptuluiar putea fi o raceala, o bronsita ceva mie mi se mai intampla cateodata..incearca sa iei un sirop de tuse poate expectorezi ceva pana ajungi la medicul de familie Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2009-09-28 11:23:27
Re: durere prelungita in mijlocul pieptuluisau poate fi de la stomac...doar medicul iti poate spune cu siguranta... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-09-28 16:26:18
Re: durere prelungita in mijlocul pieptuluisau poate sa fie o nevralgie intercostala mai ales ca vine toamna iar la schimbarile de vreme unele persoane sunt mai sensibile , asa simteam si eu si m`am dus la cardiologie au ras aia de mine si mi`au dat niste Ca cu Vit D, Magne B6 si mi`au trecut durerile ! © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|