homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema pt toate femeile

#1 2009-09-28 14:21:05

dracos
Membru
Inregistrat: 2009-09-28

problema pt toate femeile

BUNA ZIUA

Am o problema si poate ma ajuta cineva..am candida de 2 ani si am urmat tot felul de tratamente..ovule..am facut spaturi vaginale..etc. Am fost la diferiti medici..unii imi dadeau un tratament si cand veneam la el si ii spuneam k nu mi-a trecut imi spunea k nu stie ce sa-mi mai dea..altii imi spuneam sa folosesc un fel de lubrifiant dar asta nu e un tratament..am citit pe alte situri k ar trebui sa fac injectii polidin ..acest tratament nu l-am urmat pt k nu mai am incredere..am senzatia k medicii din ziua de azi nu-si dau silinta si nici nu-si cunosc bine meseria.cum se manifesta la mine aceasta problema: ma ustura ingrozitor can vreau sa fac sex cu partenerul meu..am scurgeri foarte naspa.si prietenul meu a urmat un tratament dar el nu pare sa aiba probleme..singura data cand am scapat de acest chin a fost cand am fost la mare ..si brusc a disparut candida..timp sa 1 saptamana cat am fost acolo am fost o femeie normala..dar cand m-am intors acasa mi-a revenit instant.. k sa stiti ma protejej cu ajutorul anticonceptionalelor..si fac pauza la 6 luni cate 2-3 luni..nu iau antibiotice..(oarte rar si nu pe termen lung).cel mai mult ma deranjeaza k un medic imi da tratament 5 zile iar altul imi zice 2 saptamani..dar rezultatul este acelasi..

Sper sa ma ajutati..multumesc

#2 2009-09-28 15:07:29

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Re: problema pt toate femeile

poate te ajuta topicurile special facute pt candidoza. du-te la cautare si scrie candida... or sa-ti apara toate discutiile  si sunt  posturi foarte pertinente acolo despre regimul alimentar si conduita la candida. :-)
toate bune!

#3 2009-09-28 16:22:01

skumpi
Vizitator

Re: problema pt toate femeile

din pacate multe ne confruntam cu problema asta si prea putine femeie se pot lauda ca au scapat de candidia !!!
o fungigrama ai facut ???

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.