homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35 interactioneaza cu furazolidone si mag-anghirol?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » diane 35 interactioneaza cu furazolidone si mag-anghirol?

#1 2009-09-28 22:21:51

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

diane 35 interactioneaza cu furazolidone si mag-anghirol?

buna ziua. am si eu o intrebare la voi, fetelor.iau diane 35 de aproape 2 ani.pastiluta o iau deobicei in jurul orei 21.ieri am luat pastila la ora stabilita iar azi dimineata pe la ora 8 am avut un scaun moale.si mai tarziu inca unul.am luat furazolidone si o pastiluta de mag-anghirol.vreau sa stiu daca interactioneaza  cu diane 35?
va trimit si prospectul de la mg-anghirol.multumesc

Mag-anghinar este un supliment nutritional preparat din extract uscat de Cynara scolymus (anghinara), imbogatit cu saruri organice de magneziu care poseda actiunile: colagogo-coleretica - cresterea secretiei biliare si modificarea calitativa a compozitiei bilei; diuretica - cresterea volumului de urina, eliminarea ureei si a substantelor azotate toxice; metabolica - stimuleaza metabolismul glucidic (favorabil in cazurile de diabet) si al colesterolului; detoxifianta si antialergica - stimuleaza functia antitoxica a ficatului, amelioreaza starile alergice; de corectare a carentelor organice de magneziu.
In mod traditional Cynara scolymus (anghinara) se utilizeaza pentru a favoriza secretia biliara si a imbunatati digestia; a favoriza capacitatea de eliminare a diverselor substante din organism si eliminarea apei pe cale urinara.

#2 2009-09-28 22:25:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: diane 35 interactioneaza cu furazolidone si mag-anghirol?

nu interactioneaza niciunul dinmedicamente...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-28 22:26:43

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

nu are nimic daca am avut azi contact sexual, luat pastilutele astea si am avut 2-3 scaune moi?

#4 2009-09-28 22:28:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

scaunele moi pun probleme daca ai cel putin 4 intre 2 pastile si cel putin unul dintre ele trebuie sa fie in primele 4 ore de la administrarea pastile...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » diane 35 interactioneaza cu furazolidone si mag-anghirol?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.