homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize BUNE desi MA SIMT RAU

#1 2009-09-28 22:50:02

azy
Membru
Inregistrat: 2009-09-28

Analize BUNE desi MA SIMT RAU

Dupa un control ginecologic (ptr un PAP )  de acum un an  ,m-am ales ASA CRED EU ,cu o scurgere alb branzoasa , fara miros ,DAR cu muuulte mancarimi , uneori in zona intrarii in vagin , alte ori in zona clitorisului sau mai bine zis locul unde se unesc labiile ext., sau alte ori chiar spre anus.Adica toata zona.
Am 32 de ani , 1 copil, casatorita cu o viata echilibrata si sigur SERIOASA( ca sa exclud posibile nelamuriri)
Am renuntat la tot ce insemna sapun /dus gel ptr zona respectiva. Doar apa si uneori bicarbonat sau ceai de musetel. DEGEABA.
Am refacut analiza prin martie PAP +lama .Iarasi analizele au iesit bune.
Am consultat si un dermatolog , care LA INSISTENTELE mele , (deoarece avea analiza din martie in fata ochilor si-mi spunea ca sunt OK  si nu are rost sa refac testele) mi-a recoltat pentru lama, spunandu-mi ca colul e curat ,si ca DA , e o scurgere care vine din uter ?! parca asa ceva. Si aceste analize mi-au iesit bune !!!
Ce ma fac ? Am mai bine de un an de cand ma chinui asa. Am facut 3 lame  si 2 pap si nicaieri nu apare ceva.
  Acum vreo 5 ani am avut COLPITA MIXTA(care nu avea nici un simptom la mine ...iesise doar in analize)...am luat atunci trat(nu mai stiu ce) si nu am mai avut nimic .
Acum am folosit ,dupa ureche  e drept,  NIDOFLOR -singurul care pare ca mai imi alina mancarimile( dar max 2 zile are efect),
si ACUM va intreb : la igiena referitor , daca ma spal in vagin cu apa fierbinte ( de la calduta la f fierbinte) e de rau ? Am senzatia ca poate am gresit si aici ,distrugand flora. Apa fierbinte , adica foarte fierbinte nu cred ca mi-a facut bine!
Acum de vreo 2 sapt scurgerea alba ....s-a transformat in galbuie si parca spre verzui asa.
Am sa merg din nou la dr , dar pana ajung ....ce ziceti ? E de rau ...rau ?!
Multumesc.

#2 2009-09-28 23:04:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Analize BUNE desi MA SIMT RAU

nu te mai spala in vagin...si incerca cateva zile cu bioclin gel...vezi daca te ajuta...si nu inteleg cum de nu iese nimic la analize...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-28 23:24:48

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

poate trebuie sa faci si alte analize... scurgere galbui-verzui... nu prea suna a candida... nu spui ca miroase urat deci se exclude si garnerella...

#4 2009-09-28 23:58:37

skumpi
Vizitator

trichomonas are scurgeri galbui-verzui

#5 2009-09-29 00:06:49

Lucia07
New member
Inregistrat: 2009-09-09

mie mi se pare a fi o infectie.. nu stiu de ce nu iti apare la analize.. in orice caz nu te mai spala in interior ca afectezi flora, cel mai bine e doar exterior

Publicitate

loading...

#6 2009-09-29 17:51:27

azy
Membru
Inregistrat: 2009-09-28

Multumesc  fetelor ptr sugestii.
Inca ceva. Poate doar mi se pare , dar daca trec printr-un episod de stres sau nervi ...atunci mancarimile sunt si mai intense. Trebuie sa mentionez ca anul acesta am fost si foarte dereglata cu ciclu....adica au fost luni in care nu mi-a venit, sau daca imi vine ,vine la 35-40-43 de zile.
Referitor la analize am facut si PAP si lama .
In decembrie 2008 / in mai 2009 si in iunie2009 (ultima data la dermato m-am dus ,ptr ca nu mai rezistam sa aud cum dr ginecolog imi spune ca nu iese nimic, dar totusi cand mai am mancarimi sa folosesc o crema-trasa in seringa Gynofort parca ... si sigur o sa-mi treaca.Pe naiba.)
La analiza secretiei genitale rezultatul mi-a iesit de fiecare data "flora fara semnificatie patologica"
Iar pe fisa de la PAP am bifate (ca sa zic asa) numai casutele "de bine" , adica:satisfacator pt evaluare.....negativ pt leziune intraepiteliala sau maligna....cu recomandarea de a reveni la analiza peste 1 an.
Eu pun la indoiala SERIOZITATEA cu care se fac aceste analize. Cel putin in cazul meu.
Analizele au fost facute in Brasov la policlinica Histo....

#7 2009-09-29 17:53:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

azy incerca sa repeti analizele si la alt laborator...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2009-09-29 20:24:00

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nu e indicat sa te speli cu apa fierbinte.favorizeaza infectia (daca o ai).incearca cu apa potrivita

Dance like nobody is watchin....

#9 2009-09-29 21:04:19

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sustin ce zice cris_ty_na. Repeta analiza dar la un alt laborator.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.