homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte ale anticonceptionalelor yaz

#1 2009-09-29 09:26:03

adinaionita
Membru
Inregistrat: 2009-09-29

efecte ale anticonceptionalelor yaz

sad  sad  sad Buna! iau AC yaz de 4 zile,si de ieri m tot trezesc umflata,sun ochi,deasupra ochiului la frunte,si m-a umflat si buza pe partea stanga! e posibil sa fie de la aC? PT K NU MI S-A MAI INTAMPLAT PANA ACUM! MS

#2 2009-09-29 11:21:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: efecte ale anticonceptionalelor yaz

nu cumva te-a tras curentul pe undeva?...

#3 2009-09-29 11:34:32

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

wow mi se pare ciudat nu cred ca este d la AC ori ai tras curent asa cum a zis camysh sau nu stiu poate ai facut alergie la vreun aliment sau ceva de genul

life is like a game you must be the best

#4 2009-09-29 19:28:28

adinaionita
Membru

am fost azi la medicul de familie k doctora mea de la ginecologie mi-a zis sa intreb medicul de familie...si mi-a dat sa iau niste pastilute 7 zile si mi-a zis sa intrerup anticonceptionalele...nu e de la curent sigur..pt k m-am umflat tare ciudat..doar pe partea stanga la buza dar f urat,si deasupra ochiului asa nush nu mi s-a mai intamplat niciodata...si am sunat-o inapoi pe doctora si mi-a zis k pentru siguranta mea sa le intrerup nustiu ...am citit si prospectul si la efecte f rare intradevar mentioneaza si de umflaturi ale pielii la niv fetei..si mi-e f frica sa nu m desfigurez doamne fereste...k azi dimineatza knd m-am trezit chiar m-am speriat sad

#5 2009-09-29 19:32:08

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

neutral pff. eu citisem undeva ca aceste Yaz se vor cele mai bune ac`uri de pe piata..ca au cele mai putine efecte secundare, dar nu e primul caz de care aud ..cu umflaturi de la yaz neutral wtf?  butter

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-09-29 19:32:29)

when the pomp lights up,you shoot.

Publicitate

loading...

#6 2009-09-29 19:47:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in cel mai rau caz daca e de la ele e vb de o retentie de apa si ar trebui sa treaca dupa oprirea lor...ce medicamente ti a dat sa iei?

happy with him...inlove with him...puss

#7 2009-09-29 20:37:42

adinaionita
Membru

ai mai auzit vreun caz la fel cu umflaturi?k pe cine am intrebat a zis k niciodata nu a mai intalnit umflaturi la fatza de la ac..doctora de fam mi-a dat niste pastilute albastre k sa ma desumflu se iau 7 zile..pe ele scrie desloratadina...doamne ajuta sper sa imi treaca..k m-am speriat rau dimineatza knd m-am trezit..dar chiar nu imi imaginez cum au putut sa aiba asemenea efect grater ...tnx girls sad

#8 2009-09-30 00:45:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sincer nu am auzit...ce ti a dat e un antialergic...deci nu e nici ea sigura ca de la pilule...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2009-09-30 12:49:21

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

eu mai auzisem pe cineva, te anunt cand dau de mesajul respectiv smile

when the pomp lights up,you shoot.

#10 2009-09-30 23:18:19

adinaionita
Membru

da nici doctora nu era f sigura....dar uite nu le-am mai luat si nu m-am mai umflat..desi la ochi nu s-a retras de tot umflatura..si e ciudat umflat..mi s-a facut ochiul mic asa...eu zic k de la altceva nu avea de la ce sa fie..mi-a fost frica sa mai continui cu pastilele,sa nu ajung sa ma desfigurez,doamne fereste..acum depinde si de oraganismul fiecaruia,eu de fel sunt mai sensibila.... sad

#11 2009-12-26 18:46:19

mishelle
Membru
Inregistrat: 2009-12-26

adinaionita a scris:

da nici doctora nu era f sigura....dar uite nu le-am mai luat si nu m-am mai umflat..desi la ochi nu s-a retras de tot umflatura..si e ciudat umflat..mi s-a facut ochiul mic asa...eu zic k de la altceva nu avea de la ce sa fie..mi-a fost frica sa mai continui cu pastilele,sa nu ajung sa ma desfigurez,doamne fereste..acum depinde si de oraganismul fiecaruia,eu de fel sunt mai sensibila.... sad

Lasa-te urgent!
Ceea ce e nou si scl;ipitor in Romanica a fost experimentat cu efecte devastatoare acum cativa ani in vest.
Sper ca stii engleza. daca nu, i-ati un traducator, ca meriti sa stii:
http://www.medhelp.org/posts/Womens-Hea … show/36874

#12 2009-12-28 23:39:23

oana_oana
New member
Inregistrat: 2009-12-28

si mie mi-a zis dr ginecolog sa schimb pastilele yasmin cu yaz...am tot citit despre yaz si cica sunt cele mai bune...nou aparute....bla bla...pt faptul ca in a 8-a zi cand trebuie sa incep o noua folie de pastile inca mai am menstruatia...a zis sa iau yaz....doar ca eu inca nu le-am schimbat...si nu stiu ce sa fac...smile

Nu dispera...si maine e o zi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.