|
Nu esti logat.
In prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?-2Pagini: 1 2
#20 2011-04-05 15:43:57
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Nu... Imi cer scuze!o sa explic acum:am luat timp de 6 luni ac.in a sasea luna am decis sa fac o pauza pentru ca simptomele erau tot mai rele si dupa ce am terminat folia am avut menstruatie in cele 7 zile de pauza dupa aceste 7 zile nu am inceput o folie noua pt ca m-am decis sa fac o pauza si in a 2 zi dupa cele 7 zile de protectie am avut un contact neprotejat.iar intrebarea mea era daca e posibil sa raman insarcinata? Imi cer scuze inca o data! ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #21 2011-04-05 16:33:41
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?daca nu ai mai inceput o noua folie, tu nu ai mai fost protejata dupa ce ai luat ultima pastila(adica in cele 7 zile dintre 2 folii), deci trebuia sa te protejezi suplimentar. exista posibilitatea sa ramai pentru ca imediat dupa ce intrerupi anticonceptionalele poti sa ovulezi de mai multe ori Ultima oara a fost editat de maryahs (2011-04-05 16:34:35) iubesc si sunt iubita Offline #22 2011-04-05 16:37:26
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?da, e foarte posibil sa ramai insarcinata cand s-a intamplat asta ? mai poti lua postinor ? Offline #23 2011-04-05 16:38:18
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Iti multumesc mult maryahs pentru raspuns... Chiar am vorbit acum cu prietenul meu ca s-ar putea sa fiu si am hotarat ca daca e sa fiu insarcinata copilasul va fi binevenit in viata noastra.si daca cumva nu sunt o sa ne pregatim pentru un bebelus frumusel. Va multumesc pentru raspuns si multa multa sanatate tuturor! ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #24 2011-04-05 16:54:51
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Sa intamplat saptamana trecuta ....dar sa stiti ca imi doresc enorm de mult un copilas...si nu numai eu....logodnicul meu la fel ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-05 16:56:26
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?atunci ma bucur pentru voi, e important sa stii ca te sprijina cineva in orice situatie Offline #26 2011-04-05 17:45:36
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Da asa este! Iti multumesc heimdall pentru incurajari si pentru raspunsuri! ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #27 2011-04-05 17:49:08
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?sa ne spui cum mai esti Offline #28 2011-04-06 13:09:49
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Buna din nou fetelor...as vrea sa va explic putin de ce am ajuns eu sa cred ca s-ar putea sa fiu insarcinata! In timpul menstruatiei am avut cateva dureri de burta,dar putine si chiar dupa menstruatie am avut si am niste dureri de burta de nu imi vine sa cred! Am momente cand ma doare putin si suportabil si am momente cand si daca umblu ma doare,dar fiind deja insuportabil. Si am cautat pe internet informatii referitor la asa ceva si nu am gasit ceva ce sa coincida cu ce am eu...doar dureri de burtica pentru femeile insarcinate in primele saptamani si asa am ajuns eu la concluzia ca poate sunt insarcinata,plus ca am avut contact neprotejat in aceea zi! Ce spuneti voi despre aceste dureri? ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #29 2011-04-06 13:21:59
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?fa un test de sarcina la 3 saptamani de la acel contact neprotejat Offline #30 2011-04-06 13:28:43
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Iti multumesc pentru sfat simone.asa voi face,dar nu prea inteleg ce sunt cu durerile! Eu sunt si in strainatate si e un pic difil sa ajung chiar acum la un medic! ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #31 2011-04-06 13:37:48
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?asta ar fi cel mai bun lucru - sa ajungi la un medic; insa in lipsa...fa un test ca sa te linistesti; eu zic ca nu e sarcina...poate fi o raceala!? Offline #32 2011-04-06 14:24:14
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Da o sa fac cat mai curand un test! Iti multumesc mult pt raspunsuri! Sper ca nu e nimic altceva grav! Pupici ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #33 2011-04-20 19:41:37
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Buna fetelor din nou! Am revenit pe forum cu informatii noi despre mine.La inceputul acestei luni am vorbit cu voi despre posibila mea ''sarcina''! inca nu stiu daca sunt dar in aceasta saptamana sa stiti ca am avut niste stari urate de somnolenta. greturi nu prea am avut doar in cateva zile dar seara.nu am dureri de sani..chiar am citit pe internet ca nu toate femeile au dureri de sani si ca simptomele variaza!! peste 2 zile o sa imi fac testul....am asteptat atat pentru ca vroiam sa fiu mai sigura...oricum se zice ca doar dupa 3 saptamani se face testul. Acum as mai avea o intrebare daca se poate sa ma ajutati: in luna martie am avut menstruatia in 23, din cate stiu eu luna aceasta o sa imi intarzie nu-i asa?deci nu o sa am in aceasi data? (asta daca nu sunt insarcinata) daca aseara 19 april am avut contact neprotejat si eu nu aveam sarcina se poate instala o sarcina? ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #34 2011-04-20 21:04:45
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Acum vreo 9 ani, am ramas insarcinata imediat dupa oprirea anticonceptionalelor. La inceput nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata, mi s-a parut chiar ca am dureri premenstruale, sau cam asa pareau. Sarcina s-a oprit din evolutie pe la trei luni. Dupa trei ani am ramas din nou insarcinata, avand acum o fetita de sapte ani. Offline #35 2011-04-20 23:18:36
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Imi pare rau pentru tine Marlyn pentru sarcina pierduta si ma bucur enorm pentru printesa ta frumoasa......dar sa stii ca m_ai speriat ingrozitor acum! daca te_as ruga sa imi spui ce s-a intamplat? ai pierdut sarcina numai asa..pur si simplu? sau ai avut ceva complicatii? Chiar m_ai pus acum pe ganduri!! multumesc ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #36 2011-06-17 17:23:53
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?Buna ziua.am si eu problema care nu mi da pace.de cativa ani iau anticonceptionale pentru ca am ovare polichistic si luna asta am facut pauza...trebuia sa imi vina pe 12 iunie dar nici in ziua de azi nu a venit.am facut test surecheck si a iesit negativ.e normal sa intarzie?multumesc. Offline #37 2011-06-17 17:41:06
Re: in prima luna de pauza dupa anticonceptionale poti ramane insarcinata?sigur e din cauza intreruperii AC Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|