|
Nu esti logat.
Nu stiu ce am-2#20 2009-10-13 20:04:26
Re: nu stiu ce amBuna...am o infectie la degetul mare de la mana...cel putin asa cred, caci unghia imi este galbena, imi cade, iar ce creste de la radacina nu se prinde foarte bine, ba chiar se desprinde si o pot taia cu usurinta cu foarfeca...lucru pe care l-am si facut...acum unghia, daca se mai poate numi asa, arata groaznic, cumva cu etajele...ba e unghie, ba e carne, ba creste, ba e iar unghie...oare sa fie o simpla infectie de la foarfeca...mi s-a oferit de carte o cunostinta o solutie cutanata - BETADINE - dezinfectant pt tegumente si mucoase (iod - povidona)...ce as vrea sa stiu...cumva actioneaza impotriva anticonceptionalelor...dupa mine nu cred sa aiba vreo treaba, dar sa ma asigur eu...multumesc frumos vrreau si eu sa fiu miresica Offline #21 2009-10-13 20:27:33
Re: nu stiu ce amnu interactioneaza cu ac insa eu as merge la medic...nu lua tratamente date de cunostinte Offline #22 2009-10-13 20:32:39
Re: nu stiu ce ammultumesc frumos
vrreau si eu sa fiu miresica Offline #23 2009-11-29 12:37:28
Re: nu stiu ce amBuna, am si eu o problema, avand in vedere ca nu stiu exact ce este, m-am gandit sa postez aici...pentru ca nu stiu ce este. Daca nu am postat bine, va rog sa ma iertati. Prietenul meu zice ca e posibil sa fie candidoza. Am citit cateva pagini din postul taratament candidoza, dar eu una nu prea ma regasesc acolo. Sa zicem ca ma cam simt cu musca pe caciula, deoarece in trecut am mai urmat un tratament impotriva candidozei. Ideea este urmatoarea. De vreo 2 zile lui i-au aparut niste bubite rosii pe membru, pe sub pielita exterioara. El zice ca e din cauza mea, ca am candidoza, si ca sa ma duc sa iau cate ceva de la farmacie. Experienta mea anterioara cu ovule, e foarte dureroasa, si tocmai de aceea nu am fost la un medic recent, sa vad despre ce e vorba. Ultima oara cand am fost la medic pentru o roseata in zona vaginala, mi-a dat un tratament total aiurea, care m-a facut sa ma simt si mai rau decat ma simteam, asa ca prefer sa citsc forumuri. Bun, ca sa trec la subiect: el are acele bubite de vreo 2 zile, eu am de o gramada de ani o secretie care uneori e mai putin placut mirositoare, si e uneori destul de abundenta, in sensul ca pe chiloti, gasesc niste urme mai albicioase. Nu ma ustura, nu ma mananca, nu am nimic, decat aceasta secretie, care e prezenta in fiecare zi, asa ca nu m-am impacientat, intotdeauna am avut secretii mai abundente, doar ca uneori nu au un miros placut, bine, acum nici nu ma astept sa miroasa a trandafiri, ca e, cred, normal, sa aiba un anumit miros, mai mult sau mai putin placut.Dupa cum am spus, nu am iritatii, nimic, singurul simptom este aceasta secretie,care din cate am citit pe forum e normal sa o ai si mai abundenta, depinde de mediul hormonal. Intrebarea este:am ceva, sau nu? Nu vreau sa fac un tratament daca nu am nevoie. Precizez ca sunt impreuna cu prietenul meu de luni de zile, si in perioada aceasta, este a doua oara cand ii apar aceste bubite. Data trecuta s-a dat cu clotrimazol si i-au trecut, asta fiind la maxim o luna de la inceputul relatiei. Logic, el spune ca e din cauza mea, dar as vrea sa stiu daca chiar e de la mine sau nu. El spune ca acele bubite il sunt iritante si ca uneori vrea sa se scarpine...si totusi, eu in afara de acea secretie, nu am nimic.......Please help me, ca sa stiu daca sa urmez tratamentul pt candidoza de pe forum sau nu. Va multumesc Offline #24 2009-11-29 12:48:22
Re: nu stiu ce amEu zic, ca daca ar fi candidoza s-ar manifesta si la tine cumva: prin mancarimi, usturimi etc. Iar aceasta secretie de care zici, e de la altceva, daca o ai de atata timp. Ar trebui sa te duci la medic, chiar daca ai avut candva o experienta neplacuta. De-acuma nu o sa te mai duci niciodata din cauza asta? Nu toti medicii sunt la fel. In felul acesta afli daca ai candidoza sau nu, si din ce cauza ai si acele secretii abundente Offline Publicitateloading...
#25 2009-11-29 13:05:07
Re: nu stiu ce am
Nu e cine stie cat de abundenta, dar uneori e deranjanta Offline #26 2009-11-29 13:13:52
Re: nu stiu ce amsunt sigura 95% k e candidoza... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2009-11-29 13:32:27
Re: nu stiu ce amAm inteles, deci tot trebuie sa ajung la o doctorita, ceva de genul asta....multam mult Offline #28 2009-11-29 17:55:29
Re: nu stiu ce am
Iubita du-te la o clinica particulara si cere un test de secretie , nu costa mult si ceri si o antibiograma sau antifungigrama cum se numeste in cazul asta , aceasta din urma ti-o face doar daca iti gaszeste ceva anormal si apoi te duci frumusel cu rezultatul la un ginecolog sau ti-o recomand pe doctoressa. Simptomele pe care le descrii tu se potrivesc cu gardenerella pe care am avut-o si eu insa te sfatuiesc sa te duci sa faci secretia aia sa vezi exact ce ai /n-ai Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 16:27:23) Offline #29 2009-12-04 19:37:51
Re: nu stiu ce amBuna, am si eu o problema... am luat anticonceptionale un an jumate dar renuntat la ele acum jumatate de an. Problema este ca de cand le-am intrerupt ciclul meu a devenit si mai neregulat decat era inainte sa incep sa iau anticonceptionale si de vreo 2 luni nu mi-a mai venit deloc. se poate intampla asta din cauza anticonceptionalelor dupa atata de timp de cand nu le mai iau? chiar nu stiu ce sa fac... Va multumesc Offline #30 2009-12-11 12:18:27
Re: nu stiu ce amBuna, la toata lumea. Nu am mai intrat de multisor pe forum, din fericire nu am mai avut probleme medicale - voi sunteti primul loc unde caut cand am o nelamurire. Offline #31 2009-12-11 12:30:39
Re: nu stiu ce amda, mai bine la un dermatolog... nu cred ca are legatura cu zona genitala Offline #32 2009-12-11 12:39:14
Re: nu stiu ce amNu am incercat sa folosesc nicio crema in zona pentru ca initial nu am dat importanta. Dar apoi m-am gandit si eu la o crema si am folosit ieri. Daca nu se retrage iritatia, cred ca o sa ajung la un doctor. Offline #33 2009-12-11 13:55:09
Re: nu stiu ce ameu asa pateam de la candida , e o alta etapa , mai urata Offline #34 2010-06-07 21:28:48
Re: nu stiu ce ambuna tuturor, Offline #35 2010-06-08 09:31:22
Re: nu stiu ce amFelicitari nicoleta pentru minunea mica! Fericita mamica de Aida Maria! Offline #36 2010-06-08 09:34:25
Re: nu stiu ce amfelicitari nicoleta Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #37 2010-06-08 19:39:37
Re: nu stiu ce amva multumesc din suflet.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|