homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o intrebare....

#1 2009-10-02 02:11:10

Anny2009
Membru
Inregistrat: 2009-10-02

Am si eu o intrebare....

Folosesc Logest de cateva luni si mereu am luat pastila la timp...pana acum.In seara asta, la ora la care imi iau de obicei pilula, am constatat ca, din pacate, am ratat-o pe cea de ieri ....asa ca am luat-o imediat pe cea uitata, am lasat sa treaca vreo 3 ore si am luat-o si pe cea de azi, pe care trebuia sa o iau in mod normal...Mentionez ca mai am 3 pastile si termin blisterul.Intrebarea mea ar fi...daca voi avea contaxt sexual neprotejat in urmatoarele 3 zile de exemplu...exista riscul sa raman insarcinata?(in conditiile in care iau pastilele ramase corect)
Va multumesc!

#2 2009-10-02 12:09:13

Bagh33ra
Membru
Inregistrat: 2009-09-30

Re: Am si eu o intrebare....

cam e risc.

#3 2009-10-02 13:19:47

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Anny2009 a scris:

Folosesc Logest de cateva luni si mereu am luat pastila la timp...pana acum.In seara asta, la ora la care imi iau de obicei pilula, am constatat ca, din pacate, am ratat-o pe cea de ieri ....asa ca am luat-o imediat pe cea uitata, am lasat sa treaca vreo 3 ore si am luat-o si pe cea de azi, pe care trebuia sa o iau in mod normal...Mentionez ca mai am 3 pastile si termin blisterul.Intrebarea mea ar fi...daca voi avea contaxt sexual neprotejat in urmatoarele 3 zile de exemplu...exista riscul sa raman insarcinata?(in conditiile in care iau pastilele ramase corect)
Va multumesc!

exista riscul...si in plus u nu esti protejata nici in perioada de paza 7 zile nici in urmatoarele 7 zile pana inghiti 7 pastilute...asa k eu as proceda asa cum a spus si deuzza as uni foliile si as face pauza dupa si totul ar fi ok...
daca nu faci asta vezi sa te protejezi suplimentar 14 zile (7 de pauza si 7 pana inghiti cele 7 pastilute)....smile

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#4 2009-10-02 16:48:05

pisi_andreea
New member
Inregistrat: 2008-01-02

am si eu o intrebare , sfarcurile mele sun bagate inauntru sau iesite partial..nu stiu...am intrebat mai demult doctora ginecolog si mi-a zis ca o sa am probleme la alaptat dar in rest n-am de ce sa-mi fac griji .voi ce stiti ? ati mai auzit de asa ceva ?

#5 2009-10-02 16:49:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

am mai auzit de persoane care au asa ceva, da... nu cred ca e o problema

Publicitate

loading...

#6 2009-10-02 16:59:49

moniv
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-10-05

am avut in salon o fata care avea unul din sfarcuri in interior. alapta mai greu dar bb putea suge. plsu ca stiu ca doar 10% din femeile cu astfel de sfarcuri se mentin asa pana in luna 9.
sunt anumite soultii pentru asa ceva, fac un copy-paste:
<i>"Aproximativ 1/3 dintre femei au astfel de sf?rcuri ?n anumite momente din timpul sarcinii, dar numai 10% răm?n invertite p?nă ?n luna a 9-a. Pentru a vă testa ţineţi s?nul ?ntre degetul mare şi degetul arătător, la marginea areolei şi presaţi uşor sf?rcul ?ntre cele două degete. Dacă sf?rcul se scufundă, sau pare să dispară ?n ţesutul s?nului, este considerat a fi invertit. Bebeluşii este posibil să fie puşi puţin ?n dificultate atunci c?nd trebuie să se ataşeze la s?n ?n primele c?teva zile, dar, ?n mod obişnuit, sucţiunea aplicată de bebeluş va determina sf?rcul să proemine după puţin timp. Există două tratamente posibile pentru sf?rcuri inversate. Unul dintre ele constă ?n purtarea apărătorilor de plastic ?n timpul ultimelor săptăm?ni de sarcină, ceea ce va determina sf?rcul să iasă din ascunzătoarea sa ?ncetul cu ?ncetul. Celălalt este exerciţiul Hoffman care ?ntinde cu bl?ndeţe ţesutul sf?rcului."</i>

sursa: http://www.bebemagia.ro/articole/pregat … re-la-san/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.