|
Nu esti logat.
Mancarimi in zona genitala...ce poate fi?-2#20 2007-04-20 15:52:19
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?nu mai face. apa e foarte buna. Nobody home Offline #21 2007-04-25 20:20:36
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?eu am crezut k e candida,cum a zis dr. care mi a vazut rezultatul la analiza secretiei, ce ma omoara p mine insa nu mai scap de ea... din cand in cand apare iara:mancarimi, plagi p labii,secretie gelatinoasa alburie,cu miros neplacut .. ce altceva poate fi?? nu mai suport tot la 2 luni sa iau clotrimazol si gynozol.. sa dispara si apoi iara...in plus,am observat k in ultimul timp urinez des si putin si simt o durere nasoala,in perioadele astea secretia devine mai abundenta.. mentionez k apar si dispar toate simptomele astea absolut cand vor ele.. ce sa mai fac.. "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #22 2007-04-25 20:23:03
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?e candida.si eu trebuie sa fac tratament pt. ea si stiu ca sunt tare neplacute secretiile alea mai ales ca sunt abundente VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-04-25 20:24:08
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?mergi si fa ti inca odata analize...alte boli pot sa intretina candida (daca asta e) deci fuguta la medic sa vezi ce ai exact... happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-04-27 18:56:05
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?asa si la mine... mi-a trecut d la sine.. n'am luat nimic.. si vad k m'a apukat din nou x( it's a dream for you and me, this is not reality. Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-27 20:06:33
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?pai acum sa faci untratament pt.ea ca daca lasi sa treaca de la sine se cronicizeaza si atunci tragi si te chinuiesti si mai mult cu ea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-04-27 21:50:44
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?Auzitzi..shtiu ca's cam offtopic dar...am observat ca labiile mele sunt aiurea...adik..cele din interior vad ca una e mai mare si mai neagra....e ciudat:P 6 ani de dragoste Offline #27 2007-04-27 21:53:39
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?daca asa a fost dintotdeauna... nu-i asa ciudat cum nici sanii nu-s la fel, nici mainile nici picioarele... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #28 2007-04-27 22:08:11
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?nu shtiu cum a fost dintotdeauna:))acum am privit atenta...dar e asha neagra de parca sta sa cada... 6 ani de dragoste Offline #29 2007-04-28 07:19:53
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?e normal ca o labie sa fie mai mica si una mai mare cat priveste culoarea ea paote varia de la roz,rosu pana la brun deci stai linistita nu e nimic ciudat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2007-11-20 21:35:31
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?fetelor am si eu o problema...de vreo 2 zile am observat niste mancarimi [cam insuportabile] in zona genitala..m'am uitat pe net la simptome gen, dar nu se aseamana nici cu candida, nici cu alte chestii ce mai scriau pe acolo. pe mine doar ma mananca enervant in zona aceea si nu stiu de ce...si nu stiu ce sa fac. la doctor mi'e asa, nush cum sa merg si oricum nu stiu niciunu pe aici...aveti vreo idee in legatura cu ce poate fi? Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #31 2007-11-20 22:20:59
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?trebuie mers la medic. e cam greu pe forum pt ca aici nu putem decat sa ne dam cu parerea. doar un medic care te vede iti poate da un diagnostic. pana ajungi la dr da-te cu crema gynofort. ar trebui sa cedeze mancarimile. mami de minuni Offline #32 2007-11-20 22:25:51
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?ah. habar nu am de niciun doctor de genu p aci. in fine ma descurc eu. insa imi amintesc ca am mai avut odata asa parca, eram mai mica. si atunci mi se pare ca am stat deasupra unui lighean in care era ceai de musetel si aburii aia mi'au facut bine. sa mai incerc si asa pana gasesc un doctor oare? Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #33 2007-11-20 22:25:58
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?pends, trebuie sa te duci la un doctor ginecolog. daca iti e rusine, poti sa gasesti medici ginecologi femei, nu e problema. sa nu iti fie ciudat sa te duci la doctor, sanatatea ta e mai importanta. mancarimile astea pot avea multe cauze: de la spalaturi prea rare sau superficiale in zona genitala pana la candida, herpes etc. Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2007-11-20 22:29:51) Offline #34 2007-11-20 22:30:21
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?ms lovechocolate, nu pot sa imi dau seama de la ce e nu pot sa spun ca e din cauza igienei ca am grija de zona aceea. in rest nu am idee. ihh Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #35 2008-09-21 02:43:09
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?buna nu stiam unde sa scriu, is cam nelinistita de cateva zile am descoperit ca niste bilute mici si tari ce se simt in zona dintre anus si vagin chiar nu stiu ce ar putea fi......... mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline #36 2008-09-21 11:43:32
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?eu zic sa mergi la medic Offline #37 2008-09-21 11:47:54
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?m-am tot uitat la poze da nu arata asa defapt nu se vad numai se simt.... Ultima oara a fost editat de ale_0105 (2008-09-21 11:48:10) mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline #38 2008-09-21 12:01:32
Re: mancarimi in zona genitala...ce poate fi?nu siu ce sa iti zic..te-ai epilat in zona aia? poate cresc fire... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|