|
Nu esti logat.
Analize.. poate stie cineva :)#1 2009-10-02 16:05:29
analize.. poate stie cineva :)mi-au venit analizele de la ac azi.. mi-a spus mama prin telefon cam ce am ca nu mai puteam sa ast pana ajungea acasa.. a spus ca acolo scrie de colesterol, trigliceride si glicemie ca sunt ok... aaa colesterolul era vreo 197 si limita maxima era 220.. Mai scrie asa... GOT (ASAT)-29 si aici limita max era 37 si GPT (ALAT)-37 si aici limita max e tot 37 si activitatea protrombimica e 100 % iar INR-ul 1. imi spuneti va rog daca stiti e ceva grav? Offline #2 2009-10-02 16:17:18
Re: analize.. poate stie cineva :)Pana una alta mergi cu ele la medicul de Planning / ginecoloc - ca banuiesc ca la indrumarea lui ai facut analizele si o sa ti se zica exact cum esti. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-10-02 17:13:19
Re: analize.. poate stie cineva :)nu mi le-a recomandat nimeni doar ca am vazut ope forum ca trebuiesc facute intr-un anumit interval de cand iau ac.. si as merge cu ele la medic dar plec in curand la bucuresti si nu mai am cand Offline #4 2009-10-03 13:52:40
Re: analize.. poate stie cineva :)va rog daca se poate sa-i lasati un link doctoressei... chiar nu am cand sa ajung la medic cu rezulatele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|