|
Nu esti logat.
Karissa#1 2009-10-02 17:10:59
karissabuna ziua,am o mare nelamurire caci de fel sunt mai fricoasa si cred ca am facut ceva neplacut.mi-au fost prescrise anticonceptionalele Karissa si le-am luat in prima zi de ciclu.durata menstruatiei mele e de 5 zile,si timp de 10 zile in care le-am folosit am sangerat cate putin dupa cele 5 zile de ciclu normal.vazand asa ceva,am incetat sa mai iau de 5 zile in care picaturile de sange nu mi s-au orit.iar azi m-am trezit cu menstruatie in toata regula iar.nu inteleg ce se intampla si cat timp mai dureaza sangerarea si de ce mi-a venit iar menstruatia cu 2 saptamani mai devreme Offline #2 2009-10-02 20:26:06
Re: karissaaceste sangerari pe care leai avut se numeste spotting si e normal sa le ai la inceputul ac..am si eu acum scurgeri maronii si medicul mia zis ca e normal s afie, insa daca persist amai mult de 4 luni trebuie sa te adresezi medicului ginecolog. Offline #3 2009-10-02 20:52:12
Re: karissaDucheSS, spottingul acela era o reactie adversa normala. Si eu am luat karissa 1 an, si in prima luna am avut acele sangerari pana cand am terminat folia. Dupa ce am luat cele 21 de pastile am avut menstruatie normala, si din a doua luna nu am mai avut probleme. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-02 20:53:15) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-10-03 18:58:24
Re: karissaam si eu o intr my_aa. m am apucat de karissa pt 1 data luni..azi e samb, da , am nishte scurgeri maronii nu asta e probl...ma doare capul f tare..am crezut k am racit sau ceva dar nu imi curge nasul nimic...e normal sa ai dureri de cap? in prospect nu scrie nimic:-?? Offline #5 2009-10-03 20:32:15
Re: karissaNu cred ca din cauza pastilelor ai dureri de cap, din cate stiu eu numai daca ai avea hipertensiune, atunci ar fi posibil, dar nu cred ca e cazul. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-04 11:06:35
Re: karissami am luat tensiunea si din contra, e mai mica decat ar trebui:-?? Offline #7 2009-10-04 11:54:53
Re: karissase poate sa ai dureri de cap in primele trei luni de administrare. e un efect advers Offline #8 2009-10-04 13:28:54
Re: karissaam luat paracetamol..si vad k nu imi trece:( Offline #9 2009-10-04 19:06:45
Re: karissaParacetamolul nu este pentru durere. Ia un algocalmin, sau un ketonal daca durerea este foarte puternica. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|