homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza,rana pe colul uterin,

#1 2009-10-02 23:01:17

lau_dea
Membru
Inregistrat: 2009-10-02

candidoza,rana pe colul uterin,

buna !!
am 19 ani si am fost de curand la medicul ginecolog.acesta m-a diagnosticat cu candidoza , tricomoniaza si cu rana pe col...sunt putin speriata ..am tot cautat pe net despre candidoza si tricomoniaza si m-am m-ai linistit dar cu rana pe col nu prea...medicii se cam contrazic unii zic ca se cauterizeaza altii zic ca nu..sunt in dubii..
si ink o problema in timpul menstruatie am niste dureri ingrozitoare,uneori nu pot sta in picioare nici 5 minute..In plus nu am nici ciclul regulat imi vine la 3 sapt...anticonceptionale nu pot lua ca sunt bolnava de hepatita b si aproape toate sunt contraindicate afectiunilor hepatice un sfat imi puteti da??

va multumesc anticipat

#2 2009-10-02 23:15:41

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: candidoza,rana pe colul uterin,

in primul rand trebuie sa tratezi infectiile iar apoi in functie de marimea ranii sa urmezi fie un tratament cu ovule fie sa faci o cauterizare/erad etc
un papanicolau ai facut? nici o colposcopie nu ar strica... insa nu dispera, nu e capat de lume puss
in legatura cu durerile de la menstra eu nu am reusit sa scap de ele numai cand am inceput sa iau ac deci nu stiu ce sa te sfatuiesc...

#3 2009-10-03 00:52:47

lau_dea
Membru
Inregistrat: 2009-10-02

papanicolau l-=am facut si a iesit normal slava domnului..colposcopie nu am facut ,dar merg luni la un alt doctor pt o a2a opinie...ca la cn am fost nu prea m-a lamurit..

ms mult inca odata  buga

#4 2009-10-03 11:57:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cu placere si te asteptam cu vesti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.