|
Nu esti logat.
Duphaston#1 2009-10-03 13:12:02
DuphastonStarile de voma si greata sunt efecte adverse ale duphastonului? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #2 2009-10-03 13:12:32
Re: DuphastonNu, din cate stiu eu... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-10-03 15:16:23
Re: DuphastonTrebuie sa iau duphaston si in a 2 zi de administrare am avut aceste stari ..Plus oboseala...Am fost la ecograf ,deci gravida nu sunt.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2009-10-03 21:00:26
Re: DuphastonSi eu stiu ca pot fi si de la duphaston. Citeste prospectul duphastonului, aflii sigur Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-04 21:28:19
Re: DuphastonAm citit dar nu prea inteleg "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|