homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura pe testicol

#1 2009-10-03 18:37:44

Profi_2008_ana
Membru
Inregistrat: 2009-08-06

Umflatura pe testicol

Buna seara! Va rog sa-mi dati un sfat. Sotul meu a descoperit de ceva vreme pe unul din testicole o umflatura, ca un lipom, nu prea i-a dat importanta, dar acum a inceput sa-l doara putin si sa fie mai tare. Mentionez ca are si un furuncul in zona perianala pe care l-a operat acum multi ani dar care mai supureaza uneori. El zice ca e un posibil furuncul, care in faza in care se pregateste sa "coaca". Eu i-am spus sa mearga la dr. dar pana atunci i-am dat niste unguent cu galbenele sau tinctura de galbenele care stiu ca e f buna, in general. Ce credeti ca e? E foarte ocupat si foarte neglijent cu el. De aceea va intreb. Multumesc anticipat.

#2 2009-10-03 19:04:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Umflatura pe testicol

era bine daca aveai un pic de rivanol in casa,asta ajuta sa stanga,,puroiul,, in caz ca ar fi iar furuncul..
in orice caz....sa se duca la dr,sa nu stea..ptr asta nu trebuie sa fie ocupat,ptr ca nu e de neglijat,mai ales ca i-a aparut acolo...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2009-10-03 21:57:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Umflatura pe testicol

sa se duca urgent la doctor, nu e de gluma, mai ales daca i-a aparut in zona aia!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.