homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecolog - sfaturi

#1 2009-10-03 22:21:54

andreea023
Full member
Inregistrat: 2007-11-20

Ginecolog - sfaturi

Buna fetelor !

Am fost ieri la un control de rutina. Totul a fost bine, nimic grav.

M-a sfatuit sa opresc administrarea contraceptivelor (pe care le iau de 5 ani) spunandu-mi ca la tot mai multe sedinte la care participa se vorbeste despre femeinle care raman cu greu insarcinate dupa ce au folosit o perioada destul de lunga AC. Ok, nu-i nici o  problema, de ce sa risc !? Asa ca le opresc. Imi pare  rau doar ca acum nu va mai veni regulat si putin smile

Apoi mi-a spus ca am secretia prea abundenta (desi eu asa o stiu dintodeauna, chiar dinainte de AC). A  pus diaglostic "leucoree" si mi-a prescris Stamicin tablete si 10 ovule - dar nu inteleg scrisul - ceva cu ke_on ...

Pe langa asta mi-a spus sa folosesc Lactacyd gel pentru igiena intima. Eu folosesc Nivea cu musetel si ma simt foarte bine cu el, Dar am citit parerile voastre pe aici si l-am cumparat (femina) sa vad cum ma simt cu el. Inca nu l-am folosit.

Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca doctorul a spus sa ma spal si in interior cu Lactacid, in timpul tratamentului. Am cautat pe forum, dar nu am gasit raspuns. Este ok ? Eu dupa capul meu nu as vrea sa introduc gelul acolo. Scrie pe cutie ca trebuie folosit numai extern si sa se clateasca din abundenta.

Voi ce parere aveti ? Sa-l folosesc si in interior ?

Va multumesc pentru rabdare puss

#2 2009-10-03 22:27:54

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Re: Ginecolog - sfaturi

In legatura cu cu anticonceptionalele am si eu o prietena care la fel a patit nu poate sa ramana insarcinata dupa 4 ani de ac neintrerupt....asa i s-a spus ca din cauza anticonceptionalelor are probleme...iar la acele ovule unde nu intelegi scrisul cred ca este vorba de ovulele klion...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#3 2009-10-03 22:33:16

andreea023
Full member

E scris pe reteta, trebuie sa inteleaga ea farmacista smile

Eu am avut o pauza de 3 luni, vara trecuta. Mai zicea doctorul ca in pauza, care e obligatorie sad, se face si un tratament, nu doar pauza. Eu nu am stiut. Sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme cand voi vrea un bebel.
Sanatate multa prietenei tale !

#4 2009-10-03 22:36:45

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Multumesc ...acelasi lucru ti-l doresc si tie multa sanatate...tu ai renuntat la ac de tot>? Sau doar ai luat o pauza?

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#5 2009-10-03 22:42:26

andreea023
Full member

Am facut pauza aceea de 3 luni, apoi doctora mi le-a schimbat cu jeanine, eu luam triquilar. Acum sunt aproape de mijlocul foliei.

Dupa ce o termin renunt la ele pana cand voi avea un bebel. Pe care bebel il astept cam peste 4-5 ani smile ( am 25 peste o luna smile )

Publicitate

loading...

#6 2009-10-04 08:08:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

andreea, dificultatea de a ramane insarcinata nu trebuie pusa doar pe administrarea de anticonceptionale.
daca te uiti la Intrebari despre fertilitate ai sa vezi acolo cate femei incearca de luni, de ani de zile sa ramana insarcinate si nu au luat anticonceptionale, si sunt femei care au ramas in prima luna dupa ce au renuntat la ele...
asta depinde de organismul tau si de zilele in care incerci sa-l concepi pe bebe.

nu te spala cu lactacyd in interior. e DOAR pt uz extern.

#7 2009-10-04 09:51:01

andreea023
Full member

Multumesc frumos pentru raspuns camysh !

Stiu ca nu intotdeauna anticonceptionalele sunt de vina, dar de ce sa risc ?! Nu ne deranjeaza folosirea prezervativului.
Sper doar sa-mi vina ciclul regulat in continuare si fara dureri de burta, cum aveam inainte   hmm

#8 2009-10-04 14:53:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anticonceptionalele nu produc infertilitate. ele doar opresc producerea ovulatiei in perioada de administrare. dupa aceea totul revine normal.
oricum, e alegerea voastra smile

#9 2009-10-04 16:40:45

Bianca D
New member
Inregistrat: 2009-08-25

SI eu folosesc Lactacyd de la femina si e foarte ok.Cred ca il poti folosi si in interior daca clatesti bine.

#10 2009-10-04 16:43:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Bianca D a scris:

SI eu folosesc Lactacyd de la femina si e foarte ok.Cred ca il poti folosi si in interior daca clatesti bine.

E strict pt exterior , si atat .

..be the best ...fuck the rest smile))

#11 2009-10-04 21:32:26

andreea023
Full member

Nu prea ai cum sa clatesti bine in interior smile
Nu stiu de ce a zis doctorul asa dar eu n-am sa-l folosesc in interior.

Va multumesc pentru raspunsuri puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.