|
Nu esti logat.
Gravida sau nu?#1 2009-10-04 03:06:41
gravida sau nu?deci .. n`am avut prez .. si am zis k nu ne riscam..doar petting .. dar dupa ne-am adus aminte k sa dus la baie sa se stearga si ia ramas pe deget si sa sters dar dupa dupa a ajuns q degetul la vagin .. ciclul imi incepuse q sase zile in urma ...si a durat tot cam atat ..exista riscul sa raman insarcinata?mentionez k sunt virgina Offline #3 2009-10-04 11:47:53
Re: gravida sau nu?in nici un caz nu esti insarcinata folly when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-10-04 20:17:25
Re: gravida sau nu?stai linistita!daca ne-am inmulti asa de usor nu am mai avea loc pe planeta asta. Trezeste-te in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si traieste ca si cum ar fi ultima zi din viata ta! Offline #5 2009-10-04 20:31:51
Re: gravida sau nu?nu ai cum sa ramai folly „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|