homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie vaginala

#1 2009-10-04 11:34:25

gongutza
Full member
Inregistrat: 2007-11-02

Secretie vaginala

Buna ziua, am o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Am luat acum 2 saptamani Fluomizin, ovule, eram in perioada de menstruatie, in cele 7 zile. Primele 5 zile de menstruatie am luat primele ovule, iar in a saptea zi al saselea (am uitat sa il iau pe ultimul in continuare). Saptamana aceasta am avut o scurgere rosiatica (intr-o singura zi si nu foarte mult), iar aseara am avut un contact sexual si am avut o scurgere maronie. Stici cumva care este cauza? (Iau anticonceptionale Logest si le-am luat corect dupa menstruatie.)
Va multumesc

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)

#2 2009-10-04 12:55:13

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: Secretie vaginala

Posibil sa fie spotting..vis-a-vis de tratamentul cu ovule, eu stiam ca cel mai bine trebuie facut dupa menstra, ca sa-si faca efectul, altfel ovulele sunt eliminate repede odata cu lichidul menstrual.

#3 2009-10-05 15:16:20

gongutza
Full member
Inregistrat: 2007-11-02

Domna doctor mi-a spus ca nu este nici o problema daca iau acele ovule in timpul menstruatiei ... sper sa nu fi facut rau ca le-am luat atunci. Spootingul asa este? de culoare maro f inchis si ... mult? cand mi-a curs acel lichid prima data am crezut ca m-am imbolnavit, asa am simtit ... a fost de 2 ori in aceeasi zi. Astazi am vazut ca e mai putin. Daca si maine o sa mai fie ma duc la doamna doctor, ca incep sa ma impacientez. grater

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard)

#4 2009-10-05 16:34:17

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

N-ai facut rau ca le-ai pus cat erai la menstra, insa nu si-au mai facut efectul cum trebuie fiindca s-au scurs prea repede din vagin. Sangerarile alea sunt spotting, cel mai probabil. N-ai de ce sa te ingrijorezi, insa daca iei anticonceptionale de mai mult de 3 luni si au aparut aceste sangerari, e posibil sa fie nevoie sa ti se prescrie un alt tip de pastile, fiindca acestea nu ti se prea potrivesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.