homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?

#1 2009-10-04 21:02:27

alesib
New member
Inregistrat: 2008-09-23

cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?

Buna! am si eu o nelamurire! am tot cautat pe forum dar nu am gasit! sunt in prima luna de pauza , ultima pastila am luat-o in 05.09, vreau sa stiu cat timp mai sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor! e posibil sa imi intarzie ciclul dupa intreruperea anticon. ?

#2 2009-10-04 21:08:12

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?

Daca ai renuntat la pastile dupa ce ai terminat o folie, atunci nu mai esti protejata din ziua in care ar fi trebuit sa reincepi o noua folie. Cat despre menstruatie, e posibil sa ti se deregleze, mai ales daca inainte sa incepi sa iei ac-uri, aveai menstra neregulata.

#3 2009-10-05 08:07:20

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

eu stiu ca esti protejata doar pan in prima zi de menstruatie...cel putin asa mi-a raspuns cristina cand am pus aceasta intrebare tot aici pe forum...

#4 2009-10-05 08:25:01

joanna_m20
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-01

si bunny si cristina au dreptate...vreau sa spun ca e logic felul in care gandesc amandoua.-in mod normal u puteai face sex in pauza de 7 zile fara pb...corpul tau nu stie de cand ai luat u ultima pastila ca dupa pauza nu le vei mai lua, asa ca esti protejata complet si in cele 7 zile..in ziua in care trebuia sa iei prima pastila din urmatoarea folie se intrerupe contraceptia

-in leg cu ce ti-a spus cristina...poate s-a referit la faptul ca un spermatozoid traieste ceva mai mult acolo in burtica ta ca e cald si bine..daca tu faci sex in ultima zi de pauza(moment care coincide cu venirea menstrei de ex)uramatoarea zi tu deja nu mai esti protejata si poti ovula chiar si imediat deoarece apar anumite dereglari hormonale odata cu intreruprea ac. Acum parerile sunt impartite...poate iti raspunde doctoressa ca sa te lamureasca mai bine

Poate sa-ti intarzie ciclul sau sa-ti vina mai devreme...depinde cum reactioneaza organismul.

Trezeste-te in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si traieste ca si cum ar fi ultima zi din viata ta!

#5 2009-10-05 08:26:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pana in prima zi de menstruatie stiu si eu

Publicitate

loading...

#6 2009-10-05 09:52:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

esti protejata pana in prima zi de menstruatie (cea de dupa intreruperea anticonceptionalelor)
urmatoarea menstruatie poate sa intarzie din cauza intreruperii lor

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.