homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme urinare sarcina

#1 2009-10-05 21:29:19

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Probleme urinare sarcina

Buna

Revin cu o alta problema: sunt insarcinata in 20 saptamani si am ceva probleme cu urinarea. Urinez frecvent, putin dar fara disconfort (nu ma ustura, doare de niciun fel). La analize mi-au iesit urmatoarele:
- celule epiteliale plate =frecvente
-celule epiteliale rotunde =frecvente
-leucocite=frecvente
hematii =absente
mucus=prezent
saruri (cristale si saruri amorfe) =absente
alte elemente=prezenta flora bacteriana

urocultura a fost negativa.

Medicul de familie mi-a recomandat hidratare intensiva si repetarea analizelor in 10 zile. Acelasi sfat l-am primit si de la medicul care-mi urmareste sarcina.

Sunt putin speriata si jenata de acest disconfort asa ca imi permit sa postez aceasta dilema si pe forum - asta ca sa vad daca exista si alte pareri sau macar ... sfaturi

va multumesc ... puss

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2 2009-10-06 12:09:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Probleme urinare sarcina

Este posibil ca sarcina sa preseze vezica urinara si de-asta sa ironezi atat de des. Daca analizele au fost bune, eu nu mi-as face probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-10-06 12:15:21

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

si eu am patit la fel...apasa sarcina pe vezica...asa mi-a zis si mie dr...atata timp cat nu te ustura si analizele sunt bune stai linistita..pupici si take care

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-10-06 12:15:35)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#4 2009-10-06 12:23:31

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

si eu am o prietena care este acum gravida in 5 luni si tot la fel are momente cand ii vine sa mearga din 5 in 5 min la toaleta...si eu zic la fel daca analizele au iesit bine nu ai de ce sa iti faci griji.

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#5 2009-10-06 16:06:16

pamatuf
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-08

este normal ca retentia urinara sa nu mai fie ca atunci cand nu erai insarcinata.de acum si pana vei naste, vizitele la toaleta se vor inteti.si eu am patit la fel in sarcina si mi-am facut urocultura lunar, dar nu mi-a iesit nimic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.