homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere la penetrare

#1 2009-10-05 22:39:35

mihaela*02
New member
Inregistrat: 2008-07-15

Durere la penetrare

Buna,

Am si eu o mica ingrijorare..in timpul unui act sexual (cand eu eram"on top") in timpul miscarii am simtit o durere in partea stanga..vreo 2 zile am simtit o durere vaga in locul respectiv, insa doar in timpul mersului..si uneori revenea incomodandu-ma si in timpul altor acte sexuale; nu tot timpul aveam senzatia asta, se intampla sa imi si treaca si sa merg pe strada fara sa mai simt durerea difuza dar in timpul menstruatiei e revenit..care poate fi explicatia? Multumesc

#2 2009-10-05 23:25:13

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: Durere la penetrare

E posibil ca penetrarea sa fi fost adanca si sa-ti fi lovit colul uterin. Cred ca ar fi bine sa mergi la medic pt o consultatie sa te asiguri ca nu ti-a provocat vreo rana.

#3 2009-10-06 00:02:55

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mergi la doctor ca si eu am avut o durere de genu si nu i-am dat importanta si aveam un ovar cu probleme

#4 2009-10-06 20:52:24

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

Si eu am avut o astfel de problema,insa a disparut...
pe mn ma durea enorm la inceput...  sad  insa cu timpul a trecut!insa cand eram la fel ca tn "on top" la fel am simtit o durere si tot in stanga,insa la mn  a fost un kist pe ovar..il am de vreo 3 cm si iau tratament pt el...probabil durerea ori o fi de la vreun kist ori penetrarea a fost prea adanca(atunci ma doare si pe mn ff tare....dar apoi trece wink   goodluck

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#5 2009-10-07 05:02:10

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

eu sper ca astfel de dureri sa fie doar de la ovare la mine. La al doilea contact sexual, eu deja am stat deasupra si a fost totul ok pana la un moment dat, cand am simtit o mare durere si am inceput sa sangerez. ma gandeam ca o fi dezvirginarea, dar am observat ca astfel de dureri apar dupa fiecare contact. Nu sunt la fel de mari, dar acelasi tip de durere si tot cam in acelasi loc. Ma doare pana intra, apoi nu mai am probleme in timp ce facem dragoste, dar dupa ce are si el orgasm si ejaculeaza si terminam, incep sa reapara durerile. si de cateva ori am si sangerat. Iar de fiecare data trebuie sa fac pauza o zi, pentru ca daca am incerca a doua zi, inca as avea dureri foarte mari cand ar incerca sa ma penetreze [ultima data cand am facut am facut am reusit 2 zile consecutiv].  Ce ar putea fi? Am vrut sa merg la un control, dar cam toti banii mi s-au terminat si se pare ca ar trebui sa mai aman vizita la medic

Publicitate

loading...

#6 2009-10-08 20:39:38

tdani
Full member
De la: Petrosani
Inregistrat: 2006-06-23

Asher a scris:

eu sper ca astfel de dureri sa fie doar de la ovare la mine. La al doilea contact sexual, eu deja am stat deasupra si a fost totul ok pana la un moment dat, cand am simtit o mare durere si am inceput sa sangerez. ma gandeam ca o fi dezvirginarea, dar am observat ca astfel de dureri apar dupa fiecare contact. Nu sunt la fel de mari, dar acelasi tip de durere si tot cam in acelasi loc. Ma doare pana intra, apoi nu mai am probleme in timp ce facem dragoste, dar dupa ce are si el orgasm si ejaculeaza si terminam, incep sa reapara durerile. si de cateva ori am si sangerat. Iar de fiecare data trebuie sa fac pauza o zi, pentru ca daca am incerca a doua zi, inca as avea dureri foarte mari cand ar incerca sa ma penetreze [ultima data cand am facut am facut am reusit 2 zile consecutiv].  Ce ar putea fi? Am vrut sa merg la un control, dar cam toti banii mi s-au terminat si se pare ca ar trebui sa mai aman vizita la medic

Eu te sfatuiesc sa faci rost de bani si sa mergi la medic. Nu vreau sa te sperii dar nu este normal sa sangerezi la contact sexual. Nu sunt medic si nu stiu ce poate fii dar cred ca nu este bine sa amani vizita la medic.
Iti doresc multa sanatate si sa va iubiti mult.

#7 2009-11-11 21:32:32

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

BabyLove a scris:

Eu am o senzatie de durere in partea de jos a burtii in timpul actului cand stau cu spatele si aplecata.Durerea apare numai cand stau in pozitia asta si pe deasupra mai apare si o senzatie puternica de urinare si nu mai pot continua deloc in pozitia aia sad . Stie cineva de la ce poate fi?

Probabil e penetrarea adanca si de aceea te doare. Cat despre senzatia de urinare, probabil iti preseaza vezica in pozitia aia, si mie mi se mai intampla.

#8 2009-11-12 16:10:57

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

mai patesc si eu sa o simt pana in "gat "  lol  dar ii spun mai in gluma mai in serios.."ubu ,...?nu ti se pare ca ,tu cam stai degeaba....i-a treci la aparat lol " asta cand sunt "on top "...dar intr-o parte...faza cu vezica am mai patit-o si eu...pur si simplu trebuie sa fie cum ti-e tie bn,stai cum ti-e tie ok ...  puss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#9 2009-11-12 16:14:45

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

BabyLove a scris:

Eu am o senzatie de durere in partea de jos a burtii in timpul actului cand stau cu spatele si aplecata.Durerea apare numai cand stau in pozitia asta si pe deasupra mai apare si o senzatie puternica de urinare si nu mai pot continua deloc in pozitia aia sad . Stie cineva de la ce poate fi?

din cauza pozitiei..
nu mai face sex in pozitii care te dezavantajeaza,doar de dragul de a le incerca pe toate,pur si simplu,in care pozitie nu te simti bine sau simti disconfort,nu o mai practica..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#10 2010-03-15 10:42:49

alexa56
New member
Inregistrat: 2009-03-12

hello all!am si eu o problema de genul asta...cu vreo 3-4 saptamani in urma am avut herpes genital(pe labilii,foarte aproape de vagin),am urmat tratament si in vreo 2 saptamani mi-a trecut,dar cand am inceput sa fac din nou sex am observat ca am o durere ingrozitoare imediat dupa intrarea in vagin si parca ma simt mult mai "stramta".va rog daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru ca sunt disperata...am folosit si lubrifiant(crezand ca nu sunt destul de lubrifiata),dar durerea persista in timpul actului...pana sa fac acest tratament nu am avut niciodata aceasta problema...

am uitat sa zic ca am avut si o usoara micoza pentru care dr-ul mi-a dat ca tratament ceva seringa cu unguent de introdus in vagin(nu mai tin minte cum se chema)pe care am facut-o in prima zi de tratament pentru herpes

Ultima oara a fost editat de alexa56 (2010-03-15 10:45:17)

#11 2010-03-16 22:19:21

alexa56
New member

nimeni nimic?!...help please...

#12 2010-03-16 22:21:26

Your_bunny
New member
Inregistrat: 2010-02-26

Herpesul ala nu-i pe viata?

smile

#13 2010-03-16 22:22:48

alexa56
New member

el ramane in corp...dar manifestarea nu-i pe viata

#14 2010-03-16 22:26:39

Your_bunny
New member
Inregistrat: 2010-02-26

Si daca eu ma culc cu tine, nu iau herpes? Ca e la tine-n corp..

smile

#15 2010-03-17 14:53:45

alexa56
New member

as prefera un raspun la problema mea...daca se poate...multumesc

#16 2010-03-17 15:04:30

alexa56
New member

viata sexuala mi-am inceput-o de vreo 2 ani(si am prieten stabil de atunci)...deci nu e de la asta...si pana sa fac nenorocitul ala de herpes si sa urmez tratamentul ala nu aveam absolut nimic si pt micoza mi-a dat doar acel unguent vaginal...oricum era o micoza usoara pentru ca la analize nu a iesit sa am ceva...merci oricum

#17 2010-03-17 15:10:05

alexa56
New member

nu ma bucur chiar deloc...nici cand am facut-o prima data nu am avut astfel de dureri:((

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.