homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o nelamurire

#1 2009-10-06 09:17:06

alexamdrina
New member
Inregistrat: 2009-02-09

am o nelamurire

Buna, am si eu o nelamurire. iau anticonceptionale si am luat si antibiotice exact cand mi s-au terminat pastilutele si a trebuit sa fac pauza am inceput cu antibioticele. Pot antibioticele sa intarzie menstruatia? sunt ingrijorata a intarziat o zi. Patilele le-am luat cateodata cu intarziere de 30-40 de minute. sa fie oare din cauza asta? va rog sa ma lamuriti multumesc

#2 2009-10-06 10:02:18

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: am o nelamurire

alexamdrina a scris:

Buna, am si eu o nelamurire. iau anticonceptionale si am luat si antibiotice exact cand mi s-au terminat pastilutele si a trebuit sa fac pauza am inceput cu antibioticele. Pot antibioticele sa intarzie menstruatia? sunt ingrijorata a intarziat o zi. Patilele le-am luat cateodata cu intarziere de 30-40 de minute. sa fie oare din cauza asta? va rog sa ma lamuriti multumesc

daca u ai luat antibioticele in pauza, nu ai de ce sa-ti faci probleme, si din cate stiu antibioticele influenteaza mesntra....dar pt o zi iti faci prea multe probleme...o sa vina...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#3 2009-10-06 18:19:24

whispers
New member
Inregistrat: 2008-08-09

Salut fetelor! am o intrebare la care cred ca stiu raspunsul, dar ma simt mai bine daca aflu si alte pareri. am luat o perioada anticonceptionale si acum vreau sa iau din nou. menstruatia mea normala, neinfluentata de ele, dureaza 7 zile. acum sunt in a 7a zi. peste tot am vazut vorbindu-se de a 5a zi si intrebarea mea e daca are rost sa incep de azi, a 7a zi, sa iau sau sa astept inca o luna.

..be crazy..be stupid..be wild..be silly..because life is too short to be cool..

#4 2009-10-06 18:21:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poti sa incepi si de azi, dar te protejezi suplimentar pana iei primele 7 pastile, de fapt asa ai fi facut si din a 5a zi
doar daca le incepi din prima zi de menstruatie esti protejata din prima zi

#5 2009-10-06 19:07:27

whispers
New member
Inregistrat: 2008-08-09

mersi mult..sincer ma asteptam la un raspuns opus smile dar asta-i si mai bun wink

..be crazy..be stupid..be wild..be silly..because life is too short to be cool..

Publicitate

loading...

#6 2009-10-11 14:11:58

Aliceelena
New member
Inregistrat: 2009-06-29

Buna ziua sunt in prima saptamana de pilule marvelon 21 si am uitat sa iau pilula,adik au trecut  7 zile iar in a 6 am uitat sa iau pastila,azi le-am luat p amandoua odata,alarteri am avut contact sexual ,sunt sanse sa raman gravida??? mai am de luam 14 pastile ce fac ziua urmatoare iau 2 pastile odata sau cum se procedeaza? pe urma tre  sa ma protejez o saptamana?

#7 2009-10-11 14:36:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

contactul dinainte nu pune probleme. dar trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastilute.
iei pastilele normal, cate una, zilnic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.