homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare anticonceptionale

#1 2009-10-06 20:04:49

Lissa01
New member
De la: Fantasy Land
Inregistrat: 2008-09-04

Schimbare anticonceptionale

Buna! Eu de un an si 2 luni iau anticonceptionale Marvelon. Pana acum cateva luni nu am avut probleme cu ele, nu am avut nici o reactie adversa, nici macar sangerari intre menstruatie la inceput. Dar de ceva timp am dureri dese de cap si am observat ca ma balonez usor, indifierent ce consum. Am inteles ca asta se poate intampla din cauza anticonceptionalelor.
Acum cateva zile am citit insa undeva cum ca YAZ ar fi cele mai bune anticonceptionale la ora actuala.
Intrebarea e urmatoarea: pot sa trec de la Marvelon la YAZ fara pauza? Siii, a mai folosit cineva YAZ?

I wish we could put up some of the Christmas spirit in jars and open a jar of it every month.

#2 2009-10-06 20:21:16

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Schimbare anticonceptionale

Pai intai fugi la medic..SI o sa iti spuna el ce sa faci big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2009-10-07 10:56:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Schimbare anticonceptionale

mergi la medicul de planning.
YAZ nu sunt cele mai bune anticonceptionale de pe piata... sunt doar cele mai noi...
daca sunt bune unor persoane nu inseamna ca sunt bune tuturor sau ca sunt cele mai bune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.