|
Nu esti logat.
Secretie vaginala#1 2009-10-07 14:03:54
secretie vaginalaam o mare problema.sper sa ma puteti ajuta. ideea e urmatorea: am facut sex cu prezervativ, totul a fost ok pana la un punct, mai exact atunci cand am terminat am observat un fel de secretie undeva intre intrarea in vagin si picior, incolora si nu foarte consistenta, (nu era ca o pata ). si acum nu stiu dak a fost d la el sau d la mine. ce ma sfatuiti sa fac?exista posibilitatea sa raman insarcinata?( nu cred ca pot lua postinor deoarece a trebuit sa iau escapelle acum vreo 4 luni) Offline #2 2009-10-07 16:09:09
Re: secretie vaginala
cu siguranta este de la tine, acea secretie pe care o avem toate in timpul actului sexual... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #3 2009-10-07 18:11:17
Re: secretie vaginaladaca prezervativul a fost folosit corect, nu s`a rupt/fisurat, este ok. ala e lichidul pe care il elimini tu in timpul actului sexual, cand esti excitata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-10-07 22:25:43
Re: secretie vaginalanu s0a rupt nu s-a fisurat nu a fost nicio problema...mi-e teama totusi dar sper sa fie bn oricum va multumesc mult pentru incurajari:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|