|
Nu esti logat.
Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luni#1 2009-10-07 21:30:51
Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniBuna seara. Anul trecut in noiembrie am facut o pneumonie si de atunci am ramas cu nasul infundat. Am folosit picaturi si anume Olint. Acum aproape ca am terminat un tratament cu colargol si ma simt mult mai bine, nu imi mai este infundat nasul in timpul zilei dar in schimb noaptea mi se infunda din nou. Ce sa mai fac. Nu prea vreau sa merg la orl pentru ca mi-e frica. Ce as mai putea incerca ca sa scap de cornetele inflamate? Viata e simpla... noi o complicam Offline #2 2009-10-07 23:17:32Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniNu cumva ai (si) deviatie de sept? Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #3 2009-10-08 08:28:04
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniposibil sa fi facut dependenta de Olinth... il folosesti de 11 luni??? Offline #4 2009-10-08 12:07:10
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunieu cred ca este deja dependenta...mi s-a intamplat si mie si lui fimiu...cu bixtonim... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2009-10-08 16:08:51
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniam auzit de frica de dentist, de ginecolog... dar... frica de ORL-ist??? Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-10-08 16:09:06) Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-08 16:14:02
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniposibil sa ai o problema cu sinusurile....trbuie sa mergi la un control la orl nu te omoara mama draga daor te consulta iti da sa faci nsite analize dupa care tratament....poate ai o sinuzita netratata si eu am patit la fel....eram dependeta de picaturi....trebe mers la doctor Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-10-08 16:15:06) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #7 2009-10-10 14:51:41
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luni
Crede-ma ca la ORL ti se pot intampla chestii mult mai infioratoare decat la dentist.. sau ginecolog... mai bine sa nu afli! Offline #8 2009-10-13 17:17:55
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniEu cred ca te-ai ales cu o frumoasa rinita de la picaturile Olint.. Nu se folosesc decat putin, pentru ca provoaca dependenta si pe urma numai poti sa respiri fara ele. Asa am patit si eu de la ele si deaia ai nasu infundat, cel mai bine sa te duci la orl.. nu e mare lucru.. si o sa iti dea un tratament adecvat pentru tine.. numai lua Olint de capul tau ca nu sunt foarte bune.. Offline #9 2011-02-13 18:51:10
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunisa va spun problema mea pentru ca deja am ajuns la capatul rabdarii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2011-02-13 19:03:45
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunioffffffff...si eu racesc de 2-3 ori pe an si raman cateva saptamani cu nasul infundat in urma unei raceli Offline #11 2011-02-13 19:07:15
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunicora,aceeasi problema o am si eu de mai bine de un an.de la o raceala mi s-a infundat nasu si am caun dop la jum nasului.mi se infunda mai rau dupamasa spre seara.mi-l desfund doar cu olynth.o picatura in f nara seara.cateodata mai pun si dimi daca mi se infunda.nu cred ca as putea respira altfel.nazomer e apa de ploaie nu stiu ce sa fac sa scap de picaturi,sa pot respira "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #12 2011-02-13 19:09:21
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luninazomer? o prostie.... apa cu minerale, pffff fix apa de ploaie Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2011-02-13 19:17:25
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniSi eu am episoade de nas infundat. Ultimul a fost prin noiembrie si m-a tinut vreo 2 luni. Cum am scapat eu de picaturi? Mi-am bagat piciorul, si dupa 3 nopti nedormite nasul meu a revenit la sentimente mai bune. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-02-13 19:20:54
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniam incercat si inca fac imi pun picaturi sa se desfunde (asa zise si medicul oRL, cat de bine o fi..el stie..) imi fac spalaturi cu apa si sare in nas sa spal bine in interior, fac infuzii cu ceai de musetel si sare si apoi pun Colargol. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-13 19:21:33) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-02-13 19:25:23
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luniDin ce am citit eu pe net, colargol e antiseptic Poate mai trebuie sa treaca o zi, doua pana sa isi faca efectul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-02-13 19:41:58
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunivai dar stii cum ustura? il simt in sinusuri, ma ia durerea de cap si imi lacrimeaza ochii cand il pun in nas mi-a fost si greu sa fac rost de el, oricat de ieftin ar fi, sper sa isi faca treaba Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2011-02-13 20:12:30
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunicora,se poate sa fiu dependenta.si eu tot rinita cred ca am.incepusem si eu inhalatii la abur cu esente de pin si lamaie.fff bune.da lipsa timpului seara ,oboseala,m-a facut sa renunt o sa le reiau.ca olynthul nu-l pot folosi o viata.si eu dorm si cu dopuri in urechi si mai rau nu pot respira si pun mereu olynth "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #18 2011-02-13 20:20:04
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 luni
Te cred... pe mine ma durea pana in creier cand puneam Bixtonim, dar tot nu ma lasam (pana intr-o zi, cum am spus mai sus). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-02-13 20:20:18
Re: Probleme respiratorii- nas infundat de 11 lunicu timpul stiu ca unii ajung sa stea mereu cu picaturile in buzunar, sa isi puna si din ora in ora, atat de dependenti sunt. picaturile astea de nas sunt pacoste cateodata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|