|
Nu esti logat.
Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?-2#20 2009-11-07 15:16:50
Re: Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?stapan,stapan... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #21 2009-11-07 16:00:21
Re: Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?cred ca o persoana cu picioarele pe pamant stie ce loc sa acorde celor din viata ei, in functie de faptele lor, astfel incat sa nu ajunga carpa de sters pe jos! in schimb, mie una mi se pare extrem de greu sa lasi trecutul in urma, sa fii impacat cu ce a fost...eu fac eforturi mari in sensul asta, dar din pacate nu am reusit inca, si asta se reflecta oarecum asupra vietii mele din prezent, de care sunt convinsa ca as fi mult mai multumita daca nu ar exista anumite...fantasme! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #22 2009-11-07 16:32:12
Re: Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?
din fericire, cred ca multe femei au renuntat in vremea noastra la "n-am ce face"... Offline #23 2009-11-07 16:51:38
Re: Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?Da, cat_eyes, din fericire asa este. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #24 2009-11-07 17:23:18
Re: Ai si tu un stapan deghizat in Fat-Frumos?Wild, este o femeie puternica daca ai putut sa faci c ai facut! In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|