|
Nu esti logat.
Chist ovarian si infectie genitala#1 2009-10-08 23:27:02
Chist ovarian si infectie genitalaBuna Offline #2 2009-10-13 10:57:04
Re: Chist ovarian si infectie genitaladespre ce problema vorbim? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-10-13 18:56:01
Re: Chist ovarian si infectie genitalaBuna seara, Offline #4 2009-10-23 08:26:09
Re: Chist ovarian si infectie genitalaeu am un chist de 3 cm pe ovarul drept si dr. mi-a zis de operatie.... e cazul? il am de vreo 2-3 ani si nu a crescut in dimensiuni si nu e vascularizat There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2009-10-23 08:58:08
Re: Chist ovarian si infectie genitalain general se incearca in primul rand eliminarea lui cu anticonceptionale... nu direct operatie... Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-23 10:12:42
Re: Chist ovarian si infectie genitalafac alergie de la ac There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2009-10-25 18:30:45
Re: Chist ovarian si infectie genitalabuna seara tuturor!as avea si eu o problema!am fost recent la ginecolog pentru ca aveam dureri mari in zona stanga !mereu am crezut ca e de la anexita, pentru ca am avut anexita si am zis ca a recidivat!in august cand am fost la un ginecolog aveam un chist pe ovar de 37/40 mm si in perioada aia luam yasmin ca anticonceptionale, doctorita mi-a recomandat diane, ca sa se micsoreze chistul...am luat 3 luni si cand am fost la o alta ginecoloaga, chistul tot acolo era, durerile erau si mai mari !si atunci doctorita mi-a facut trimitere sa fac un test CA125, markeri tumorali!ca indice de referinta pentru acest test, era valoarea de 35 minim si maxim 50, iar la mine rezultatula a fost 188,1.Cand doctorita a vazut rezultatul mi-a zis ca trebuie operat acum sa nu fie probleme mai tarziu!e bine sa fac operatia?pentru ca cu anticonceptionale nu trece....ce parere aveti? Offline #8 2009-10-26 10:51:16
Re: Chist ovarian si infectie genitala
e musai sa faci operatia cit mai repede! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-12-04 14:39:13
Re: Chist ovarian si infectie genitalaBuna ziua.As dori si eu un sfat acum un an mi s-a depistat un chist ovarian pe ovarul stang de 31 mm, mi s-a prescris 2 luni diane 35 apoi logest dupa 3 luni am facut inca o ecografie si scazuse la 18 mm si mi-a zis ca se va reasorbi in doua saptamani.Culmea ca nu a fost asa si simptomele mi-au revenit adica patari de sange inaintea ciclului si dureri,intepaturi.Dupa un an am revenit la cabinet si chistul era de 29 mm din nou diane 35 apoi yaz la care pot sa zic ca nu am reactionat prea bine pentru ca mi s-a facut rau si simteam ca ma sufoc,simptomele formari cheagurilor de sange.Urmez un tratament naturist acum cu germoderivate,extract de maldite de zmeur si extract de coacaz negru.Nu mai stiu ce sa fac ca sa scap de chistul asta,ce sa fac daca nu se va reasorbi? Ultima oara a fost editat de K0ry (2009-12-04 14:44:42) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|