|
Nu esti logat.
Anticonceptionale...si sarcina#1 2009-10-10 00:06:57
anticonceptionale...si sarcinaBuna fetelor! Ultima oara a fost editat de Special (2009-10-10 10:14:10) Offline #2 2009-10-10 10:17:32
Re: anticonceptionale...si sarcinaDaca ai respectat regulile asa cum spui ca ai facut, nu ai de ce sa te gandesti la o sarcina. Spottingul poate aparea si daca nu ti se mai potrivesc anticonceptionalele. In timp organismul nostru poate suferi modificari de natura hormonala si de aceea se poate ca anticonceptionalele sa nu mai fie bune pentru noi. Parerea mea este sa continui folia, faci pauza normal si incepi o noua folie. Daca spottingul apare si pe folia urmatoare, mergi la medic sa-ti schimbe pastilutele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-10-10 10:27:14
Re: anticonceptionale...si sarcinaCel putin dupa ce am uitat acea pastila la sfarsitul foliei trecute chiar am respectat cu strictete si ora la care le iau, nici 5 minute in plus sau minus, pana atunci le mai luam si cu decalaj de 1 ora-2. sper sa se opreasca spottingul, mi-ar parea rau sa schimb ac acum oricum am avut si in prima luna spotting dar de atunci nicio problema cu ele pana acum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|