homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dr ginecologi rai-2

#20 2006-12-03 17:45:05

kat
New member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: dr ginecologi rai

Pai si dc ma duc la un cabinet particular....ok ma duc odata la 6 luni sa-mi fac ctrl doar ca mie doctorita nu mi-a dat reteta decat pt 2 cutii?!Pana la urma cred ca o sa trec si pe la un planinng;)

#21 2006-12-03 17:55:19

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

eu ma gandesc serios sa ma duc la un planning (am inteles k la maternitatea giulesti e dragut).. da, le iau de la farmacie.. doctorita doar m-a intrebat daca ma simt bine cu marvelon.. si ma simt.. am inteles k e si pe lista de gratuitati (iti da inainte pt vreo 3 luni mi se pare.. spun k se merita.. economisesti vreo 40 lei..) norocul meu k ma inteleg bine cu marvelonul..

Ultima oara a fost editat de lolita (2006-12-03 17:57:40)

You think you know but you have no idea

#22 2006-12-04 00:59:26

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Si eu le iau de la farmacie fara reteta. Si nu ma intreaba nimeni nimic.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2006-12-06 11:38:55

amy23
New member
Inregistrat: 2006-12-01

doctori rai..........prima data cand am fost la ginecolog m-am dus pentru problema cu candida si m-am dus la doctorita mamei mele de la policlinica din regie si sincer chiar nu am fost multumita de ea. mi-a prescris medicatia pt mine si prietenul meu iar la o luna dupa ce am ajuns tot la ea cu aceasi problema am intrebat-o de ce a reaparut si mi-a zis ca probabil sunt streasata. la putin timp dupa m-am hotarat sa merg la un cabinet particular unde stiam ca este un doctor bun(dr. Albu daca ati auzit de el). nu l-am nimerit din prima pe el si am dat de doctor Vlad la primul consult si dupa examenul de secretie mi-a spus ca intradevar am candida si ca pe langa ea aveam si o rana pe col. iar la cauterizare l-am nimerit pe dr. Albu care este intradevar bun dar nu comunica cu pacientii. si apoi dupa o indrumare a unei prietene am ajuns la cabinetul de plannig din spitalul panait sarbu de unde iau anticonceptioanalele. acolo este o doamna doctor la planning foarte draguta si cumsecade, dar la consult l-am nimerit pe dnul dr. Mohamed care nu mi sa- parut deloc bun, mai ales ca face consultatii ca pe banda rulanta. asa ca ma conformez si eu cu sfaturile de pe acest forum.

sa fim frumoase si sanatoase

#24 2007-01-10 20:13:11

Adela1982
New member
Inregistrat: 2006-09-28

Doctorita rea: Monica Sacara...Sf Ioan...Feriti-va de ea

Publicitate

loading...

#25 2007-01-11 14:58:12

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

offtopic: scuze ca sunt offtopic da eu tot nu am inteles carei faza cu anticonceptionalele gratis... se pot pt orice tip sau cum se dau astea ? unde ar trebui mers pt o reteta gratuita?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#26 2007-01-11 14:59:39

eakarina
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-12

la planning cu carnetul de elev sau student,dupa caz.

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#27 2007-01-11 15:02:49

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si i valabil pt orice tip de antibb ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#28 2007-01-11 15:15:07

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

dida, eu siu ca la cabinetele de planning de stat se da gratis marvelon (acum, ca le tot schimba). pe reteta am auzit-o doar pe blue elf sa ia gratis...

Nobody home

#29 2007-03-02 02:19:04

inutza
Membru
Inregistrat: 2007-03-01

hmmm..aici as putea adauga si eu vreo 2-3 doctori la care am fost in tm,unora li s-au parut tare buni..mie nu.Nu vreau insa sa dau nume...doar la doctori buni..dak voi gasi vreodata unul care sa ma ajute sa scap de probleme sad
Tot ce am de zis aici e : aveti mare grija cand alegeti un doctor,dak nu va place comportamentul schimbati-l...nu acceptati sa va trateze urat,nu au nici un drept.Nu va dati sanatatea pe mana unuia care va vrea doar banii...

#30 2007-11-09 01:10:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu vreau sa i fac reclama negativa...dar domnul doctor Paius...din Oradea...ia prescris unei prietene antibiotice cand avea candidoza...deci...no comment...tregeti voi concluziile...

happy with him...inlove with him...puss

#31 2007-11-09 08:27:03

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Haideti sa va spun si eu...din galati...in primul rand dr Negulescu...am fost la el sa-mi prescrie pilule, de fapt sa-l intreb daca pot lua pt ca imi aparuse un nodul la san...el mi-a zis ca nu am voie sa fac copiii niciodata pentru ca am nodulul acela la san si sa iau pilule sa nu fac copii, fara analize fara control fara nimic...mai apoi s-a dovedit ca nodulul nu era la san ci o acumulare de grasime pe os...
apoi sa va povestesc ce a patit sora mea...s-a dus la maternitate sa nasca...o prietena a vb cu dr Botezatu care era de garda in ziua aia sa o asiste...i-au facut acea perfuzie de dilatare a nascut foarte usor..in timpul nasterii dr Botezatu a stat si s-a uitat apoi a plecat si nu a curatat-o...cum statea asa pe masa a intrat dr Iuschievici care cica e sef p'acolo nu stiu ceva...si pac a bagat chiureta aia sa o curete dar nu si-a facut treaba cum trebuie...s-a intors Botezatu si a inceput sa se certe cu Iuschievici ca de ce se baga peste pacienta lui si alea alea...la final sora mea a facut hemoragie peste 1 saptamana si a suferit foarte mult pt ca a fost asa de grav ca a fost cat pe ce sa-i scoata uterul...fata la 25 de ani...si a bagat sotul ei la bani in medici de nu s-a mai putut...a donat aer conditionat la maternitate si a dat numai in prima zi 50 de mil de lei vechi la toti de pe acolo si flori si bomboane toate prostiile...asa ca acum mai stim cativa doctori de care sa ne ferim...daca mai stiti si altii spuneti

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#32 2007-11-09 11:16:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

partea cu curatatul sincer n-am inteles-o...in mod normal astepti sa vina placenta la vale, a venit, ai luat pacienta si ai dus-o in pat. se curata numai daca se trage de cordonul ombilical => se rupe placenta si face femeia hemoragie...dar metoda cu trasul nu se mai practica de f mult timp...asa ca repet...de ce au curatat-o?

mami de minuni hjarta

#33 2007-11-09 11:49:21

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Si eu auzisem de Botezatu lucruri nu foarte placute.

#34 2007-11-09 11:56:36

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

mi-a "smuls" un zambet titlul. cum adica "Rai"? lol

#35 2007-11-09 12:03:39

micicutza
Banat

nu stiu sa spun care e treaba cu curatatul...ea stand pe masa dupa ce a nascut a venit Iuschievici si a luat o chiureta si i-a facut cu ea...ce i-a facut nu stie nici sora mea...apoi la o saptamana a facut hemoragie si i-au zis ca i-a ramas placenta si au chiuretat-o au bagat-o la terapie intensiva in perfuzii si a fost foarte rau...deci asa stie sora mea ca atat i-au zis si eu va zic ce mi-a spus ea...tu ce parere ai?...ca eu nu ma pricep deloc

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#36 2007-11-09 12:06:47

o'hara
Platinum member

in primul rand chiuretajul n-avea rost din prima...trebuia asteptat sa iasa placenta. dupa ce a chiuretat-o totusi a ramas placenta...hmmm...placenta are juma de kil...cum sa ramana dupa chiuretaj? n-a simtit-o la chiureta? hemoragie se poate face dupa chiuretaj cand nu chiuretezi corect tot...dar sa ramana placenta si de la asta sa se ajunga la hemoragie...greu de crezut...o fi ramas vreo bucatica...

mami de minuni hjarta

#37 2007-11-09 12:10:54

micicutza
Banat

asa a zis si sormea ca o fi ramas o bucatica...acuma cine stie ce o fi fost...cert e ca a fost rau de tot daca s-a ajuns la a i se scoate uterul...acum i-au zis ca vreo 2 -3 ani sa nu ramana insarcinata ca asa ar fi indicat...bine ca acum sunt bine amandoua.

#38 2007-11-09 12:28:43

o'hara
Platinum member

asta conteaza. si data viitoare sa mearga la altcineva sa nasca smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.