|
Nu esti logat.
O intrebare legate de scaunele moi si antibebe#1 2009-10-11 15:20:16
o intrebare legate de scaunele moi si antibebebuna ziua fetelor.vreau sa va intreb si eu ceva in legatura cu scaunele astea moi intre pastilele anticonceptionale.iau diane 35 de vreo 2 ani. vreau sa va intreb in felul urmator.iau pastila in mod obisnuit in jurul orei 20.30- 21.00.azi dimineata am avut un scaun moala pe la ora 10 si apoi unul pe la ora 14.00.am nevoie de protectie suplimentara daca au trecut mai bine de 12h de cand am luat pastila si am avut vreo 3 scaune apoase (mai moi) a doua zi.multmesc Offline #2 2009-10-11 15:53:57
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebedaca nu ai mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile nu e nevoie de protectie suplimentara Offline #3 2009-10-11 22:31:50
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebe
"faptul ca ai avut un scaun moale nu pune probleme...daca acest scaun moale va fi insutit de minim alte 3 scaune moi/apoase in urmatoarele 4 ore protectia va fi pusa sub semnul intrebarii pentru contactele sexuale din urmatoarele 7 zile daca insa acesta a fost un episod izolat, nu sunt probleme" asta zicea DOCTORESSA intr-un mesaj mai vechi al ei.deci...care e treaba cu mai mult de 4 scaune moi intre doua pastile?ca de aici nu asta reiese. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #4 2009-10-12 11:19:48
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebecum nu? Offline #5 2009-10-12 12:38:33
reiese ca daca ai mai mult de 4 scaune moi in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila atunci isi pierde efectul....nu zice nimic ca daca ai mai mult de 4 scaune moi intre doua pastile. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-12 21:35:42
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeShi eu am avut un scaun moale cam la o ora jumate dupa ce am luat pastila... E cazul sa iau masuri sau sa mai astept sa vad daca mai am si alte scaune ? Offline #7 2009-10-12 21:45:50
daca ai fi fost mai atenta si ai fi citit sus un mesaj mai vechi al doctoressei nu mai intrebai. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #8 2009-10-12 22:01:13
Am intrebat strict fiindca mi s-a parut intervalul de timp destul de scurt (o ora si vreo 20 de minute) ... si vroiam sa cer o parere strict la cazul asta, dar da, ai dreptate ... Offline #9 2011-02-10 20:44:22
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeBuna, o intrebare, am patit o indigestie urata .. cu scaune apa aproape, am luat pastiluta Yaz la ora 16.00, pe la 16.15 am fost la toaleta destul de mult, apoi iar la 20.30 .. si nu cred ca imi revin, ce trebuie sa fac sa pastrez protectia? pot sa mai iau una in limita celor 12 ore? sau? Multumesc Offline #10 2011-02-10 21:18:44
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeeu zic k o s ai nevoie de protecti suplimentara 7 zile. Offline #11 2011-02-10 23:10:29
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeMerci frumos, atunci nu mai iau alta, le iau normal si ma protejez suplimentar Offline #12 2011-02-10 23:21:48
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeBuna seara! am inceput sa iau anticonceptionale luna asta pentru prima data, problmea e ca nu ma simt bine deloc de la ele si as vrea sa renunt....ieri am luat ultima pastila, si am avut contact sexual neprotejat...folia nu s-a terminat, dar astazi nu am mai luat pentru ca ma simt foarte rau de la ele...este vreun rist sa raman insarcinata? sau ce credeti ca ar trebui sa fac? Offline #13 2011-02-11 13:14:36
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeBuna! Offline #14 2011-02-11 13:15:05
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebecred ca nici nu trebuia sa iei alta pastila... deci da, esti protejata Offline #15 2011-08-04 21:10:28
Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebefetelor daca ieri dimineata am avut un scaun moale...seara inca unul (tot moale), apoi am luat pastila pt ziua de ieri..iar azi s-a repetat povestea (un scaun moale dimineata si unul seara),si in curand o sa iau pastila..am nevoie de protectie suplimentara? sunt 4 scaune moi? (nu stiu cum sa le numar Offline #16 2011-08-04 21:33:55Re: o intrebare legate de scaunele moi si antibebeeu zic ca nu e nevoie de protectie suplimentara, daca ai 4 scaune moi dupa ce ai luat pastila sunt probleme Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|