homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Upsss...

#1 2009-10-11 18:08:47

DeathRose
Full member
Inregistrat: 2007-06-29

upsss...

Miercuri seara am uitat pastila.. am luat`o joi pe la 12 dupa care am continuat sa le iau normal in fiecare seara incepand cu joi.. dar problema este k vineri seara am avut contact sexual dar cu ejaculare afara.. eram constienta ca nu mai sunt protejata din cauza pastilei uitate.. luni intru in sapatamana de pauza deci eram in sapatamana a 3`a.. care sunt sansele? sa continui cu inca 7 zile dintr`o folie noua sa se instaleze protectia si abia apoi sa fac pauza? sincer sunt stresata putin.. si abia astept sa imi vina menstra.as mai sta inca o sapt si ceva cu stres.iau de vreo 3 ani pastile.. si rar se intampla sa uit... Va rog sa imi ziceti parerile voastre.. va multumesc!!

#2 2009-10-11 18:24:09

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

Re: upsss...

n-ai de ce sa nu mai faci pauza...contactul de vineri e cu ceva risc, din cauza lichidului preejaculator...eu zic ca nu prea sunt sanse sa ramai, mai ales ca iei de 3 ani si doar nu s-a declansat ovulatia asa brusc de la o singura pastila...mai asteapta totusi pareri...bafta!

#3 2009-10-11 18:37:48

DeathRose
Full member
Inregistrat: 2007-06-29

mersi.. o sa mai astept pareri... as continua maine cu pastilele si sa fac abia sapt viitoare pauza.. dar sunt stresata pana la menstra.. inca o sapt s9i .. ca de obicei imi vine joia.. de cateva luni bune. va rog sa`mi mai ziceti parerile voastre..  multumesc

#4 2009-10-11 18:38:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

DeathRose ti-am raspuns la celalalt topic...
ai warn pt postare multipla.
topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.