|
Nu esti logat.
Spotting#1 2009-10-12 21:32:02
SpottingProblema mare cu spottingul asta: il am de cateva zile si deja nu mai suport, sunt la a 7-a folie de ac si tocmai acum s-a trezit sa apara. Sper sa nu fie nevoie sa schimb ac si sa se opreasca dupa menstra. E groaznic in viata sexuala, ma simt dubios sa o fac acum, cine stie cand se apuca sa curga. Stie cineva vreun remediu care sa si functioneze? Am auzit de pastile efervescente de calciu, ibuprofen in cantitate mai mare pe o perioada de cateva zile, diferite antihemoragice - de exemplu am vazut pe prospectul de la Gumbix ca e indicat in spotting. A incercat cineva ceva de genul si a mers? Ultima oara a fost editat de Special (2009-10-12 21:32:34) Offline #2 2009-10-12 21:34:31
Re: SpottingUhm,spotting e normal sa apara in primele 3 luni,nu in a7a. Du-te la doctor. Offline #3 2009-10-12 21:48:00
Re: SpottingL-am avut si in prima luna... Acum a aparut probabil pe baza de stres sau pur si simplu nu mi se mai potrivesc pastilele. Oricum trebuie sa astept luna urmatoare sa vad ce se intampla ca sa stiu daca trebuie schimbate sau nu. Intrebam de remedii... Offline #4 2009-10-12 21:54:51
Re: Spottingeu zic sa-l lasi sa curga... fara sa iei vreo ceva si daca te tine mai mult, mergi sa ti se schimbe pastilele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|