homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie dupa anticonceptionale

#1 2009-10-12 22:28:01

Georgivlas
New member
Inregistrat: 2009-01-06

menstruatie dupa anticonceptionale

Hi! Iata ce problema am: luna trecuta, cand am terminat folia de Ac (Microgynon), am renuntat la ele definitiv. Le luam de patru luni. Acum trei zile, trebuia sa apara menstruatia, dar nu a venit nici pana acum. Uneori simt dureri vagi, asemanatoare celor menstruale, dar nimic. In ultima luna, cea in care nu am folosit anticonceptionale, am folosit ca metoda contraceptiva prezervativul. Test de sarcina nu am facut inca, pentru ca stiu ca se face la o saptamana de la intarzierea menstruatiei, dar nici nu cred ca poate fi vorba de o sarcina. Ce se poate sase fi intamplat? Sper sa me puteti ajuta!

#2 2009-10-13 08:31:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatie dupa anticonceptionale

Se poate sa ai o dereglare din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele. Daca esti sigura ca nu se pune problema unei sarcini, parerea mea este sa mai astepti cateva zile menstra. Daca ea nu apare mergi la medic sa-ti dea ceva care sa-ti induca menstra.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.