homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee important-4

#58 2009-10-15 20:54:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee important

Pai atunci suna la ei si intreaba. Eu sincer nu mai tin minte, parca e vb de 150 de euro in primul an si 75 in al doilea, dar nu sunt sigura.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#59 2009-10-15 22:08:05

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

150 asa mult ??? wow

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#60 2009-10-15 23:01:48

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

numai zappul si a pastrat taxa de reziliere a contractului inainte de termen.din cate stiu, orange si vodafon au scos aceasta clauaza, dar nu stiu sigur de vodafone.la orange stiu, pentru ca mi am inchis abonamentul dupa 8 luni, chiar daca am semnat pentru 2 ani si am luat si telefon la abonament..asa ca..smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#61 2009-10-15 23:20:09

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

maryu a scris:

numai zappul si a pastrat taxa de reziliere a contractului inainte de termen.din cate stiu, orange si vodafon au scos aceasta clauaza, dar nu stiu sigur de vodafone.la orange stiu, pentru ca mi am inchis abonamentul dupa 8 luni, chiar daca am semnat pentru 2 ani si am luat si telefon la abonament..asa ca..smile

adik tu ai inchis abonamentul fara sa platesti nimic?????
eu nu prea as crede...pentru ca in acest mod si-ar pierde  prea multi cleinti...asta inteleg prin abonament un contract prin care te obligi sa ramai abonat timp de 2 ani....as da orice sa fie adevarat...nu e nimeni care lucreaza la ei???...ca atunci cand am spus ca sunt neseriosi erau vreo cateva pers...

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-10-15 23:20:40)

#62 2009-10-15 23:29:42

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

n am platit nimic, numai factura si atat smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#63 2009-10-15 23:38:37

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

maryu a scris:

n am platit nimic, numai factura si atat smile

sigur sigur...eu am facut in ian pe 2 ani...as da orice sa pot...ai specificat ceva cum ca nu si-au respectat contractul???
adik sa le bag ceva pe gat a sa scap
ca ma gandesc ca eu am luat un tel mai ieftin pt abo asta...pentru asta l-am luat:D si ar fi prea frumos sa scap asa usor
hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  disperat  disperat  disperat  disperat
dar vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.