|
Nu esti logat.
Pauza ac#1 2009-10-13 10:45:54
pauza acBuna fetelor!De aproximativ 1 an iau ac!As dori sa fac o pauza desi doctorul ginecolog mi-a spus ca nu este nevoie sa fac pauza la doar 1 an,intrebarile mele sunt urmatoarele:este necesara o pauza?daca da,la cat timp sa trebui sa fac pauza?trebuie sa fac ceva in mod special ca sa renunt sau pur si simplu nu le mai iau?ce dereglari pot aparea?Multumesc!Ast rasp,astazi este ziua in care ar trebui sa iau prima pastila dc nu renunt la ele! Offline #2 2009-10-13 11:09:07
Re: pauza acpauza despre care vorbesti nu are nici o justificare(totusi, daca tu vrei, daca nu mai ai nevoie de protectie contraceptiva, nu e nici vreun motiv solid sa nu faci) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-10-13 11:54:33
Re: pauza acMotivul pt care as vrea sa fac totusi o pauza ar fi ca am libidoul scazut,aproape inexistent!Am observat ca a scazut in timp,nu deodata si fac o comparatie intre cum eram inainte sa incep sa iau ac si acum.Viata sexuala am si ca protectie voi folosi prezervativul sau metoda coitul intrerupt pe care o foloseam si inainte sa iau ac deoarece prezervativul nu prea il tolerez.Ac nu le voi intrerupe definitiv vreau doar o pauza de cateva luni.Iar menstruatia de fiecare data imi venea cu 2 zile mai devreme fata de data trecuta.Multumesc mult pt rasp! Ultima oara a fost editat de andreea pavel (2009-10-13 11:56:32) Offline #4 2009-10-13 11:56:49
Re: pauza acPoti merge la medicul de planning sa-i spui de problema cu libidoul si sa-ti schimbe pastilele. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-13 13:50:25
Re: pauza acn-ai pt ce, daca ai vreo problema cu pastilutele sa stii ca le poti oricand schimba si sigur exista unele cu care sa te intelegi bine, n-are sens sa stai sa suferi Offline #7 2009-10-13 14:02:29
Re: pauza acBuna.De saptamana viitoare vreau si eu sa fac pauza la antibebe..os a urmez vreo 2 tratamente si o sa trebuiasca sa stam cuminti cateva sapt, asa ca am vb cu dna doctor sa fac pauza 2 luni.Noi o sa folosim prezervativul, insa tot sunt km speriata sa nu se intample vreun accident:( Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #8 2009-10-13 15:47:20
Re: pauza acHm... noi la facultate la Fiziopatologie vorbeam de Hipertensiunea Arteriala la curs si zicea proful, care e si doctor evident, ca este indusa si medicamentos de catre anticonceptionale. Si ca este bine venita o pauza de 1 luna la 6 luni, 1 an chiar daca am fi acomodate perfect cu pastilele si chiar daca am avea analizele la zi. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #9 2009-10-13 19:45:33
Re: pauza acMedicul meu mi a zis ca este recomandata o pauza de 2-3 luni la 2 ani.Noi oricum o sa avem 2 tratamente unul de 2 saptamani si altul de 3 asa k....Daca tot o sa stam cuminti si puiul meu a zis ca nul deranjeaza prezervativul....am zis sa fac acum Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #10 2009-10-14 19:41:17
Re: pauza acbuna fetelor ! am si eu o nelamurire I can't imagine the night without day..i really can't imagine Me without You... Offline #11 2009-10-15 15:00:05
Re: pauza acval3ntina_s ai warn pt postare multipla. ti-am raspuns la un alt topic deschis de tine Offline #12 2009-10-15 19:00:57
Re: pauza aceu am facut pauza. Am zis sa mai renunt la ele si acum sunt la a doua luna de pauza (la sfarsit). Luna trecuta mi a venit cu o intarziere de 2 zile, nu m-am alarmat, m-am gandit ca e si din cauza pauzei. Insa acum...a doua luna, nici un semn ca mi ar veni si mi a intarziat aproape o saptamana. Am avut contacte, dar protejate. Sa fie din cauza pauzei dereglarile astea? inainte functionam ca un ceas elvetian and love saves the day... Offline #13 2009-10-18 22:46:31
Re: pauza acGeo, ai ceva noutati? Am deschis si eu un topic denumit "dereglare" in care am expus situatia mea ( asemanatoare cu a ta). Ultima oara a fost editat de Silk (2009-10-18 22:47:23) Offline #14 2009-10-19 20:21:09
Re: pauza acMie mi a intarziat vreo saptamana...dar pana la urma mi a venit. Cred ca mai mult ca sigur este de la intreruperea pastilutzelor.... ne dereglam and love saves the day... Offline #15 2009-10-19 22:46:23
Re: pauza acMultumesc pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|