|
Nu esti logat.
Ysmin si alte medicamente#1 2009-10-13 10:50:34
ysmin si alte medicamenteBuna ziua, Offline #2 2009-10-13 10:55:08
Re: ysmin si alte medicamenteNu, nu interactioneaza Offline #3 2009-10-19 20:05:13
Re: ysmin si alte medicamenteBuna seara.Sunt racita si vreau sa incep tratament cu Eritromicina in seara aceasta,insa ieri am avut contact sexual si vreau sa stiu daca incepand sa iau astazi antibioticul scade protectia Ac(yasmin) si am vreo sansa sa raman insarcinata avand in vedere k am avut ieri contactul.Multumesc. Offline #4 2009-10-19 20:07:52
Re: ysmin si alte medicamentecontactul de ieri nu pune probleme. ai nevoie de protectie suplimentara pe perioada tratamentului si 7 zile dupa terminarea lui I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-10-25 08:38:10
Re: ysmin si alte medicamentecare este mai bun yasmine sau diane 35 apropo diane35 este din plante/ Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-25 10:39:26
Re: ysmin si alte medicamenteTi-am mai raspuns odata la topicul tau cum sta treaba cu yasmine si diane Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #7 2009-11-15 10:57:04
Re: ysmin si alte medicamenteSalut. Nolicin este un antibiotic puternic?.. Daca da, am cam pus-o.. Ultima oara a fost editat de Olala (2009-11-15 11:47:16) as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #8 2009-11-15 10:59:27
Re: ysmin si alte medicamentenolicin scade efectul anticonceptionalelor, daca asta vrei sa stii Offline #9 2009-11-15 11:26:14
Re: ysmin si alte medicamenteMi-am editat mesajul.. Pls, careva sa-mi raspunda.. as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips .. Offline #10 2009-11-15 12:48:12
Re: ysmin si alte medicamentepostinorul e cam singura solutie Offline #11 2009-11-17 12:42:25
Re: ysmin si alte medicamenteAs vrea sa va intreb daca este vreo problema intre Tonic feminin si Yasmin. Am intrerupt o perioada scurta administrarea de Yasmin, dupa care am reluat mai mult din cauza aparitiei acneei. Sunt deja spre finalul celei de a treia folii si parca nu imi mai trece.Am citit despre tonic feminin insa nu stiu daca se poate lua in acelasi timp cu anticonceptionalele. Multumesc Offline #12 2009-11-17 12:45:20
Re: ysmin si alte medicamentese poate lua Offline #13 2009-11-17 21:34:41
Re: ysmin si alte medicamenteSi legat de acnee, dupa cat timp de la reluarea anticonceptionalelor voi scapa? De schimbat nu as vrea sa le schimb pentru ca sunt ok de la ele, in afara de acnee. Multumesc Offline #14 2009-11-17 23:14:49
Re: ysmin si alte medicamentedepinde de organism. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2009-11-26 20:46:13
Re: ysmin si alte medicamentebuna...am si eu o nelamurire.e prima data cand iau anticonceptionale si mi-a fost recomandat sa iau yasmin dar am observat ca am scurgeri mici de sange,nu abundent.nu m-a lamurit nimeni dak e in regula sau nu,iar la medic ink nu am ajuns ca e in concediu:|,,,ce se intampla,ca pe prospect nu am intalnit nimic de genu?!!! Offline #16 2009-11-26 20:50:12
Re: ysmin si alte medicamentese numeste spotting...si e normal... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2009-11-26 23:48:23
Re: ysmin si alte medicamenteoff...am si eu o problema...acum 2 zile am terminat augmentin pastile...si acum knd intru in pauza de yasmin...m-a lovit candida...am mers la medic si mi-a zis sa iau nistatin si canesten crema+ovule...intrebarea mea este dupa ce termin nistatinul(deci antibioticul)...probabil se termina si pauza mea...si incep anticc din nou tb sa ma protejez 7 zile k sa am din nou protectia in regula am dreptate?moment in care o sa fac si tratamentul cu ovule...k deh...pe perioada menstrei nu pot...vreau sa stiu dak procedez corect...si inca ceva...doctora mi-a prescris canesten ovule...faza e ca...sunt enorm de scumpe...eu am luat cervugid de vreo 2 ori pana acu...as putea sa iau tot cervugid...?ms anticipat..cred k v-am cam zapacit Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-11-26 23:49:56) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #18 2009-11-27 10:10:35
Re: ysmin si alte medicamenteAdi_na nistatin nu e antibiotic, e antimicotic. candida ai facut-o din cauza antibioticului augmentin. Offline #19 2009-11-27 23:11:23
Re: ysmin si alte medicamenteaaa...deci nistatinul n-are treaba cu anticonceptionalele...am inteles...pai am intrat in pauza...oricum...tb sa ma protejez 7 zile...k o fac dupa menstra...k o fac...fara...pt mine e cam tot aia...problema mare e alta...canestenul...+ nistatinul...parca nu-si fac efectul...am o candidoza urata rau...arsuri...mancarimi...plus o secretie foarte urata...roza... ...nu stiu ce sa fac sa scap ...parca iau degeaba toate astea...si n-am cum sa merg la medic...pt k 1.e menstra...si 2...vine week-endul si 1 decembrie...orice sfat mi-e de ajutor ... ms mult nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|