|
Nu esti logat.
Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33#1 2009-10-14 09:06:27
Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33In ultimul timp am imi apare foarte des cifra 3 sau combinatia 33 cam oriunde pe unde ma aflu. De exemplu ieri si azi noapte m-am trezit la ora 3:33. Are cineva idee ce poate sa insemne asta? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #2 2009-10-14 10:52:15
Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33Numarul trei este pretutindeni un numar fundamental. El exprima o ordine intelectuala si spirituala, in legatura cu Dumnezeu, cu universul si omul. 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline #3 2009-10-14 14:50:59
Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33
exact Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-10-14 19:02:38
Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33interesant ceea ce mi-ati scris. M-ar interesa totusi daca aceste cifre pot fi un fel de solie, ceva care sa-mi deschida ochii in legatura cu unele chestii, eu stiu`? Oare exista legatura intre anumite organe ale corpului si aceste cifre? Cifra trei este numarul Cerului. Ce sa inteleg din asta in legatura cu mine? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2009-10-15 02:13:23Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33M-am apucat azi sa citesc despre numerologie. Pare foarte interesanta... o gramada de numere, dar daca faci un pic de practica parca nu mai pare de neinteles Am o cartulie luata de pe net si oricat de stiinta 'ne-exacta' e ea, tot pare sa aiba ceva adevar in ea. Era facut si un studiu de caz pe Marilyn Monroe, dar pe asta n-am apucat sa-l citesc inca, sunt tare curioasa ce pot sa spuna numerele despre ea - si mai ales cat de aproape de adevar sunt. Dar asta maine, ca acum nu mai inteleg nici ce-i aia cifra fadica a destinului chiar daca imi explici de 10 ori si chiar daca acum juma de ora intelesesem perfect Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-15 09:22:44
Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33am gasit pe net pe o pagina despre Numerologie cum se poate calcula cifra destinului, cifra numelui, cifra personalitatii, etc. Dar nu am gasit mare lucru in ceea ce priveste cele doua cifre care ma intereseaza pe mine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2009-10-15 10:06:15
Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33baciu da-mi si mie link te rog cu siteul unde poti calcula cifrele alea Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2009-10-15 12:16:07Re: Numerologie- Semnificatia cifrelor 3 si 33Pai Baciu, poate se regasesc pe undeva prin multitudinea de cifre care se pot calcula Ca sa calculezi cam tot ce te intereseaza nu trebuie decat numele complet (asa cum e trecut in certificatul de nastere) si data nasterii. Cu asta se lucreaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|