|
Nu esti logat.
Sangerare maronie-rosiatica#1 2009-10-14 13:39:20
Sangerare maronie-rosiaticaBuna ziua, eu sunt plecata la studii din tara si nu stiu acum unde sau la cine sa apelez, am facut o pauza de 3-4 luni pentru anticonceptionalele Logest iar luna aceasta am inceput sa le iau din nou, in prima zi de menstruatie pe 3 oct, si totul a fost normal, mie imi tine sangerarea 3-4 zile, dar acum dupa aceste zile am ramas cu o mica sangerare maronie-rosiatica. Sa fie din cauza anticonceptionalelor? sau care ar putea fi motivul acestei sangerari? Offline #2 2009-10-14 13:41:40
Re: Sangerare maronie-rosiaticaDa, e spotting, e normal Offline #3 2009-10-14 13:44:27
Re: Sangerare maronie-rosiaticaStiu ca uneori este normal dar pana acum niciodata nu a tinut atat de mult, menstruatia a venit acum 11 zile. Offline #4 2009-10-14 14:51:09
Re: Sangerare maronie-rosiaticaIa-le incontinuare, o sa se opreasca la un moment dat, nu-ti face griji. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|