|
Nu esti logat.
Test#1 2009-10-14 17:36:05
testbuna. eu am un ciclu cam neregulat, in sensul ca in august a venit la 40 zile, in septembrie la 33 zile. azi e ziua 34 si inca nu a venit. sunt stresata deoarece am avut un contact, cu prezervativ si mi-e sa nu se fi rupt prezervat si sa nu fi vazut noi. am facut ieri un test care a iesit negativ, e concludent? nu stiu sa zic la cate zile de intarziere, deoarece fiind asa dereglat nu pot sa imi dau seama care e ziua exacta cand treb sa vina. mentionez ca contactul cu prezervat a fost cam acum 3 saptam. si inca o intrebare: am pierdut o sarcina in mai, iar medicul mi-a zis ca pana in noiembrie sa nici nu ma gand sa raman iarasi, daca totusi am ramas, care ar fi riscurile? mersi Offline #2 2009-10-14 17:38:34
Re: testAi facut bine testul, in sensul ca au trecut 3 saptamani de la contact din cate zici tu, deci e concludent, asa ca nu cred ca esti insarcinata, stai linistita Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-10-14 17:50:21
Re: testda, cam 3 sapt. deci e ok. nu de alta, dar nu vreau sa raman pana nu da medicul ok-ul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|