homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Paranoica cred:((-12

#210 2009-12-15 21:07:52

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: paranoica cred:((

pai ai exagerat ..... smile
de fiecare data cand o sa mai ai contact sexual o sa faci zeci de teste de sarcina si ecografie ca sa stii k nu ai ramas insarcinata? smile
hai k nu mai zic nimik dak te deranjeaza asa tare..........

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#211 2009-12-15 23:12:34

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

mdea aceasi situatie o am si eu mai ales dupa ce am facut un avort. Luna trecut ma simteam rau avem ameteli voma si tot paketu insa in a 6  zi mi-a venit ciclu. Beau pastile de jumate de an si inka cind facem sex  e si coit intrerupt dar oricum imi este foarte frika si in fiecre luna dupa ce  termin pastilele  stau ca pe ace pina  vine ciclu. Prima arcina s-a  primit din   prima  a fost deajuns o singura partita de sex neprotejat ca  spermatozoizii  s-au dus pe calea cea dreapta....

#212 2009-12-16 10:02:40

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

ericka06 in sfarsit.... te-ai calmat!!! lol te puuuuup.

nails

#213 2009-12-16 10:32:55

YoHanna
Insomniac member

November a scris:

mdea aceasi situatie o am si eu mai ales dupa ce am facut un avort. Luna trecut ma simteam rau avem ameteli voma si tot paketu insa in a 6  zi mi-a venit ciclu. Beau pastile de jumate de an si inka cind facem sex  e si coit intrerupt dar oricum imi este foarte frika si in fiecre luna dupa ce  termin pastilele  stau ca pe ace pina  vine ciclu. Prima arcina s-a  primit din   prima  a fost deajuns o singura partita de sex neprotejat ca  spermatozoizii  s-au dus pe calea cea dreapta....

daca iei anticonceptionale nu e nevoie de coit intrerupt...k esti protejata...si nici nu trebuie sa stai stresata.
s-a int ce s-a int...pt k atunci nu te-ai protejat...dar asta nu inseamna k vei pati acelasi lucru desi te protejezi smile asa ca bucura-te de sex...k AC isi fac treaba smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#214 2009-12-16 10:57:40

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Neata si eu...Dupa intrerupere de antibebe, rupere de prezervativ cu ejaculare inauntru, prostinor.....test negativ la 7 zile de intarziere...in aceeasi zi mi a venit menstruatia(normala zic eu...4 zile full speed si 3 cu taraita)......urmate de 2 contacte protejate...am 2 zile de greata si ameteli......am facut un test azi(4 saptamani de al contact)...a iesit negativ.....Paranoica rau nu?Dar nu ma pot abtine....la 4 sapt dk era cv ar fi trebuit sa iasa nu?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Publicitate

loading...

#215 2009-12-16 12:01:42

YoHanna
Insomniac member

normal k ar fi trebuit sa iasa ..asa k lasa paranoia daca te-ai protejat smile

#216 2009-12-16 12:33:06

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Mc yohana puss

Ultima oara a fost editat de dya20 (2009-12-16 12:33:34)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#217 2009-12-16 12:33:41

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

#218 2011-09-10 15:30:17

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

salut fetele mele.daca va era dor de o paranoica k mine uite k paranoia se intoarce...povbestea este asta:d prin iunie am lasat ac pentru k aveam dureri ingrozitoare de cap iar dr mi-a recomandat sa le las cateva luni...toate bune si frumoase...pe 9 iulie a venit prima menstruatie fara pastile...pe 10 august a venit a 2 menstruatie...insa acum suntem in 10 si nimik nu am niciun simptom niciodurere de sani de burta nimic:( si ma cam sperii pt k pe 27 august am facut o proastioara cu iubi cam neprotejata dar neterminata.....aia e singura in rest am folosit prezervativul mereu.si mi-e cam frik au trecut abea 2 saptamani si nu stiu daca testul ar fi relevant voi spuneti sa mai astept putin poate vine? adevarul k eu inainte sa iau ac aveam o menbstruatie foarte neregulata imi intarzia si 2 saptamani niciodsata nu aveam data fixa.
help?

domina ca sa nu fi dominat

#219 2011-09-10 16:10:11

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

"cam neprotejata"? asta cum e? smile eu una spun ca ar fi fost concludent testul la 3 saptamani de la contactul respectiv. daca ciclul tau era neregulat, te poti astepta sa iti intarzie. mai asteapta pana la 7 zile de intarziere, apoi fa un test.
oricum noi nu putem sa iti spunem daca erai in perioada fertila sau nu, daca ciclul era neregulat. dar ma gandesc sa fie doar de la asta si prea putin o sarcina.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#220 2011-09-10 16:13:37

ericka06
Full member

"cam neprotejata" e k nu s-a terminat inauntru...dar stiu de lichidul acela si de-aceea imi este frik.dap eu aveam un ciclu neregulat caci am ovare polichistice dar na..o sa mai astept ceva vreme si apoi fac un test...caci 3 saptamani de la contactul acela fac abea saptamana viitoare.uffff ms frumos de raspuns:*

#221 2011-09-10 16:20:11

hai_faiv
Hero member

npc. fa un test atunci, dar totusi nu sta cu frica in san ca si de la asta iti poate intarzia smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#222 2011-09-10 16:25:39

ericka06
Full member

da stiu ca si de la asta sunt patita...doar ca stiam k dupa ce lasi ac ai perioade mai dese de ovulatie si deaceea am intrebat:( nici nu stiu daca sa-i zic inca lu iubi sau sa mai astept:(

#223 2011-09-10 18:56:04

ChristineAlyna
New member
Inregistrat: 2010-12-25

Buna fetelor.Am o problema care ma framanta foarte tare.In 09.07 am avut menstruatie care s-a terminat aprox in data de 13.07, iar in data de 16.07 am avut un contact sexual neprotejat.A doua zi (17.07), am luat Escapelle, iar in data de 23.07 am avut o scurgere identica cu menstruatia care m-a tinut in jur de 5 zile.De atunci nu mi-a mai venit menstruatia......Am facut zilele trecute 2 teste de sarcina, ambele au iesit negative.De 2 saptamani am simptome (dureri ale sanilor, dureri de spate, de ovare) ca ar trebui sa imi vina, dar vad k se lasa asteptata....Care ar fi problema?Va rog frumos dak se poate sa ma ajutati cu un raspuns, sunt foarte stresata....multumesc frumos

#224 2011-09-10 22:19:31

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Te-ai dereglat putin de la Escapelle. Stai linistita si nu te mai stresa ca o sa vina. Si stresul e un factor din cauza careia menstra intarzie.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#225 2011-09-11 00:30:55

ChristineAlyna
New member
Inregistrat: 2010-12-25

Multumesc frumos puss.Sper sa fie doar o dereglare, nu altceva.nu-mi ramane decat sa astept :-<

#226 2011-09-11 10:25:01

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ericka, daca contactul ala "cam neprotejat" a fost al doilea pe ziua respectiva, sunt sanse, in cazul in care tipu' nu a urinat dupa prima ejaculare; daca nu, nu smile
testele sunt concludente dupa 3 sapt, cum zicea hai_faiv, sau dupa o saptamana de intarziere; testu de sange il poti face dupa 2 sapt.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#227 2011-09-11 14:03:03

ericka06
Full member

yoyo nu ala cam neprotejat a fost primu nu a existat al doilea...dar nu inteleg dc pe 9 iulie si 9 august a venit la fix iar pe 9 septembrie pauza...suntem in 11 si nimik doar o durere mica de ovare asta dak apas pe burtik...nici nu i-am zis lu puiu....o mai las putin asa deci sunt 3 zile de intarziere si 15 de la contact:(

#228 2011-09-11 14:09:51

hai_faiv
Hero member

nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti vina in aceeasi data smile poate a fost atunci doar o coincidenta. nici macar sa iti vina in aceeasi zi a saptamanii nu e obligatoriu. eu iau anticonceptionale si mi s-a intamplat sa mai intarzie 1 zi, doua.
gandeste-te ca trupul tau nu e un mecanism ce are programata o alarma "hei, menstra, poti incepe sa curgi" smile

calculeaza cand ar trebui sa iti vina, si la 7 zile de intarziere fa un test eventual. daca e negativ, poti face un control pentru a deslusi problema.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.