homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Paranoica cred:((

#1 2009-10-14 20:35:37

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

paranoica cred:((

aoleu fetele cred k am ajuns de la atata stres,paranoica....numai pot numai dorm noaptea visez numai tampenii am impresia k imi creste burtik ca dorm prea mult....
Dupa cum stiti am mai postat la un subiect aici problema mea. luna trecuta am luat ac dar din diferite motive am uitat 5 pastilute din folie....pe 4 am luat ultimapastiluta si apoi in pauza am asteptat menstruatia care de obivei venea in penultima zi de pauza...
sambata dimineata am avut 2 contacte sexuale din prostia mea neprotejate....dar terminate afara. sambata dupa-amiaza mi-a venit si menstruatia si a tinut 3 zile.din seara aia pr meu s-a purtat ciudat iar luni a spus k mai bine luam o pauza...nu vreau sa mai aud de el dar din momentul ala a intr-at o frik in mine de numai pot...de luni plang intr-una si numai dorm deloc. va rog spuneti-mi ce-as putea face.....
Va implor linistiti-ma cumva:(((((((((9

domina ca sa nu fi dominat

#2 2009-10-14 20:49:52

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: paranoica cred:((

Si eu am avut problema cu menstruatie 3 zile ,si aveam o frica in mine,si o paranoie rar intalnita.
Nu stiu ce sa zic cu ac,nu ma pricep.Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic si sa te lamuresti.
Menstruatia a fost normal cantitativ?Si culoare?
Si iubitul tau este un idiot,nu are rost sa suferi.>big_smile<

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2009-10-14 20:52:54

ericka06
Full member

offf serios sunt asa idoata...de obicei tot cam 3 zile ma tinea menstruatia si venea mereu in penultima zi a ac k si acum....
da ce pot sa zic cred k sunt eu mai proasta k el pt k 2 luni nu am facut nimik cu el di dupa ce am facut  mi-a dat papucii sa zic asa...ce fac eu acum...sincera sa fiu sunt foarte stresata sa nu fie ceva. ms frumos k mi-ai raspuns la msg pt k plang intr-una nu neaoarat pt el k mi-am dat seama k e un idiot dar sper din tot sufletul sa nu fie nimik:(((

#4 2009-10-14 21:17:39

QueenOfRoses
Moderator

of,e un idiot nu merita. Si eu eram stresata,avem cosmaruri,avem impresia ca imi creste burta,ca ma latesc in solduri,ba chiar ca ma pofte ,si greturi. Eram disperata.Cea mai fericita zi a fost cand mi-a venit big_smile..
Eu zic sa te duci la un medic,e cel mai bine .
Cati ani ai?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2009-10-14 21:18:25

ericka06
Full member

am 23 de ani....da dar nu au trecut decat 5 zile si....as astepta pana la 10 sa fac si un test.naspa e cu parintii sti kstam in aceeas casa si se tot intreaba ce e cu mine:(((nici numai vreau sa aud de el sau de sex momentan:((

numai imi poate raspunde nimeni va rog:(((

Ultima oara a fost editat de ericka06 (2009-10-14 21:19:53)

Publicitate

loading...

#6 2009-10-14 21:21:38

QueenOfRoses
Moderator

Eu am 16,deci la mine era si mai grava problema,daca ar fi fost o sarcina supa.Eu am fost la medic si mi-a dat duphaston..

#7 2009-10-14 21:24:40

ericka06
Full member

dap asa e dar poate parintii iti cunpsteau pr si ...da iti da seama la mine acum ce sa mai cunpasca ce sa fac....nnu stiu dak ma crezi dar sunt terminata...de 3 zile nu dorm si plangintr-una azi la munca m-a bufnit plansu de fata cu o clienta care era insarcinata...am un servici care nu imi permite sa fiu stresata(casier la o banca) dar serios k sunt praf.
ms frumos k vb cu mine ma ajuta oricum avand in cvedere k prietenele mele cele mai bune nu sunt in tara si ...

#8 2009-10-14 21:29:51

ericka06
Full member

ai inteles bine exact la 4-5 ore dupa ce am facut prostii( sa zic asa) mi-a venit.da toata lumea spune asta dar m-am gandit ca dak tot trebuia sa vina exact sambata duminik si am avut rapoarte sexuale in ziua respectiva el tot a venit adik a venit k trebuia sa vina...stiu k ma strezes degeaba dar nu pot altfel:(

#9 2009-10-14 21:32:07

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

nu stiu fetelor...o fi asta vreo boala?...eu iau corect pastilele ca sunt maxim obsedata de asta...si tot mor de frica...saptamana trecuta mi-a fost maxim rau...greata...ameteli...inima batea aiurea...un week end nu m-am ridicat din pat...tremuraturi...si desi stiu ca le-am luat corect...ma tem de mor...si eu ma uitam azi la dush ca parca am burta...si ma intrebam ca proasta daca la 2 saptamani dupa contact se observa ceva sau nu...cred ca e mai mult frica decat ceva serios erick...si da-l naibii pe ala...sunt mai buni wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#10 2009-10-14 21:43:51

QueenOfRoses
Moderator

ericka06 a scris:

dap asa e dar poate parintii iti cunpsteau pr si ...da iti da seama la mine acum ce sa mai cunpasca ce sa fac....nnu stiu dak ma crezi dar sunt terminata...de 3 zile nu dorm si plangintr-una azi la munca m-a bufnit plansu de fata cu o clienta care era insarcinata...am un servici care nu imi permite sa fiu stresata(casier la o banca) dar serios k sunt praf.
ms frumos k vb cu mine ma ajuta oricum avand in cvedere k prietenele mele cele mai bune nu sunt in tara si ...

te inteleg,si eu eram la fel supa ....Da imi cun pr,dar e disperata sa nu raman gravida,nici nu stie ca numai sunt virgina angel ...

#11 2009-10-14 21:51:27

ericka06
Full member

ms de incurajari chiar va multumesc....stiu k trebuie sa-l dau naibii da.....

#12 2009-10-14 21:55:32

QueenOfRoses
Moderator

cp puss.O sa fie bine hjarta

#13 2009-10-14 21:58:36

ericka06
Full member

offfff ada stiu cum e nici ai mei nu cred k banuiesc k numai sunt.
x-tina suntem noi mai grijulii de fel.cunosc persoane care o fac fara nimik si cu terminat inauntru si nu se streseaza deloc

#14 2009-10-14 22:31:49

ericka06
Full member

april...nu am ramas nu am cum nu are cum totul e bine...nu l-am speriat pe el nici nu i-am spus asta el mi-a spus duminik seara k nu ii trebuie copii acum poate peste 2 ani si k nu si-a dat drumu inauntru...dar sti am o stare de rahast mai ales dupa cemi-a dat papucii...k sa rad putin:"inseamna k nu i-a plaut deloc" si uite nici nu vreau sa-l ai pomenesc nu vreau sa-l mai vad srrios dar vreau si cred k totul e bine....multumesc furmos din suflet pentru icurajari si stiu k o sa fie bine peste 4 zile fac testul si sper sa fie oki ....
offff fetelor o sa-l fac cu voi aici pe site cred:)sad

#15 2009-10-14 22:39:20

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o sa fie bine, draguto puss
iar ala sa se duca invartindu-se! nu merita nici o secunda sa-ti mai amintesti de el. gandeste-te la tine acum, stai in pat, la Tv, citeste o carte ceva sa te mai relaxezi si-o sa vezi ca totul se va termina cu bine smile

bebe V., soarele si luna

#16 2009-10-14 22:43:10

ericka06
Full member

asa o sa fac.ms ms ms..chiar nu vreau sa ma mai gandesc la el duca-se invartindu-se:)gata o sa fie bine si o sa se gaseasca cineva si pt mine:)

#17 2009-10-14 22:45:29

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ericka06 a scris:

asa o sa fac.ms ms ms..chiar nu vreau sa ma mai gandesc la el duca-se invartindu-se:)gata o sa fie bine si o sa se gaseasca cineva si pt mine:)

exact! that's the spirit, vorba americanilor lol

bebe V., soarele si luna

#18 2009-10-15 18:55:17

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

si eu mai am chestia asta cateodata..desi stiu ca iau bulinutele corect..tot mie frica mai ales can vine pauza si sunt singura acasa si nu am preocupari..teme sau ceva..mapuca o frica si o paranoie...de cateodata zic ca mie numi mai trebuie..dar apoi  smile vine si ok smile

offtopic: ieri si azi am intarziat cu pastila o ora(in loc de 12 le-am luat la 13) e ok nu? nu trebuie protectie..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#19 2009-10-15 18:57:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e ok

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.