|
Nu esti logat.
Vreau pareri dc se poate...#1 2009-10-14 22:45:14
vreau pareri dc se poate...Am cunoscut acum 2 luni un baita..v-am mai povestit eu de el..a inceput de la inca de la inceput cu niste figuri...inca din primele zile m-a invitat la munte si eu i-am zis cum sunt si ca vreau po relatie serioasa si nu mi se pare normal sa inceapa de la inceput cu din astea. A mai insitat...Apoi a plecat in concediu si mi-a zis ca se duce 2 sapt si de fapt a stat o luna. Normal ca atunci cand a venit i-am zis ca e neserios ca mi-a zis ca sta atat si de fapt a facut altceva si plus de asta nu a dat nici macar un semn de viatza in tot acest timp.L-am intrebat de ce..si mi-a zis ca nu avea telefonul la el si nu ii place sa apeleze la altii/ca asa e el mai orgolios. Plus de asta mi-a zis ca nu considera ca suntem iubiti si crede ca stiu la ce se refera. I-am explicat ca in general concediu e de 24 de zile pe an /dar mi-a explicat ca anul trecut nu si-a luat concediu ca atunci s-a deschis firma unde lucreaza si a putut sa-si ia acum ca i-au dat. Eu una nu l-am crezut.....Am trecut peste asta..ne-am mai intalnit/inainte nu-i prea prea placea sa iasa..a mai iesit cu mine.I ntr-o seara l-am invitat la mine dar nu s-a intamplat nimic intre noi chiar dc a insistat si i-am zis ca sunt oricum suparata pe el ca in acest timp nu a dat nici macar un semn de viatza .Eu i=am explicat ca am nevoie si sa-mi demonstreze niste lucruri ca asa oricine poate sa vorbeasca. Eu i-am explicat ca ptr mine inseamna mult comunicarea/ca atunci cand ma intereseaza cu adevarat cineva ma intereseaza totul despre celalalt. El mi-a zis ca atunci cand e dragoste e orice. Eu una nu sunt de acord cu afirmatia asta. Offline #2 2009-10-14 23:10:03
Re: vreau pareri dc se poate...
Nu e comunicarea foarte importanta intr-un cuplu? Cateodata stau si ma gandesc ca poate eu analizez tot la sange... Offline #3 2009-10-14 23:21:20Re: vreau pareri dc se poate...eu zic sa-l lasi in plata d-lui...daca de la inceput se poarta asa dupa mai mult timp cand apar probleme ca in orice cuplu ce o sa faca? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2009-10-14 23:29:59
Ideea e ca eu inca de la inceput am pus mare accent pe comunicare...ptr ca aveam impresia ca el ma minte.Vream sa imi dem ca e un om pe care te poti baza/ca eu imi doresc ceva serios nu aventuri.Am vrut sa vad cat de deschis e/mai multe despre el inainte sa trecem la fapte. Dar se pare ca ptr altii aceste aspecte nu conteaza.E bine sa vezi de la inceput dc merge...ca asa puteam sa o fac cu e ca imi placea mult asa cum nu mi-a mai placut nimeni /dar nu e suficient..plus ca nu imi doream sa mai sufar. L-am lasat sa vad cum evolueaza si el a inceput cu jignelile /ca ma dau cuminte si de fapt nu sunt/ca habar nu am sa ma comport in cuplu/ca ma..cu altii si cu el stau asa ca nu am ce face..etc../lucruri peste care nu treci indiferenta.Am asteptat ceva pana sa-si ceara scuze.... si le-a cerut pana la urma....Nu stiu ce sa mai zic...Acum nu mai vorbim..dar eu sunt putin cam "ametita"... Offline #5 2009-10-14 23:30:37
Re: vreau pareri dc se poate...Clar nu sunteti pe aceeasi lungime de unda si plus la cum a vb cu tine,cum s'a comportat nici nu stiu d c te mai gandesti la el. Ultima oara a fost editat de life (2009-10-14 23:32:07) We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-14 23:31:42
Re: vreau pareri dc se poate...eu cred ca el e cel cu probleme ! #7 2009-10-14 23:34:36
Re: vreau pareri dc se poate...Crede`ma ca simt pe propria piele efectele unei comunicari deficitare si asta poate duce pana la destramarea cuplului mai ales cand apar problemele in relatie iar unu dintre parteneri nu comunica cum trebuie #8 2009-10-14 23:38:14
Mi-a zis ca el a avut o relatie de 4 ani in urma...si l-am intrebat ..cum a intretinut-o?Si mi-a zis ca prin dragoste...si eu era sa-i zic ceva de "dulce"..Ma duce cu gandu' ca el doar sex a vrut de la mine.....Poate am innebunit eu naiba:) Offline #9 2009-10-14 23:43:15
Re: vreau pareri dc se poate...aaa, asta e tipu ala care vroia sa faceti sex din primele zile ? #11 2009-10-14 23:51:00
Nu stiu...e ca un magnet ptr mine...poate gresala mea a fost ca i-am acordat o sansa..pe care nu o merita..De la inceput cand am vazut ca nu a mai dat o luna niciun semn de viatza. ca cica sta 2 sapt in concediu si a stat o luna...trebuia sa inchei/un om care te place nu se comporta asa/sunt constienta.Dar am zis sa nu mai analizez atat lucrurile.... Offline #12 2009-10-14 23:53:48
si nu numai ... #13 2009-10-14 23:58:44
Re: vreau pareri dc se poate...shit happens... every day #14 2009-10-14 23:58:56
Re: vreau pareri dc se poate...Nu stiu ce sa mai zic...cateodata dau vina pe mine...eu analizez totul la rece...Am fost facuta rea de cand sunt cu asta de nu stiu cate ori incat chiar am inceput sa cred ca intr-adevar sunt rea:) Offline #15 2009-10-15 00:00:19
imi pare rau si mie .. Offline #16 2009-10-15 00:04:38
Re: vreau pareri dc se poate...Prin ce sa fii rea? Ultima oara a fost editat de life (2009-10-15 00:04:51) We Have To Be Strong !!! Offline #17 2009-10-15 00:07:09
Cum ma comport......(no comment) Offline #18 2009-10-15 00:07:09
Re: vreau pareri dc se poate...ca nu`i face lui placerile esti ff rea ToandMe, nu rea #19 2009-10-15 00:12:50
Nu zic ca nu era si ptr mine o placere sa o fac cu el..dar aveam nevoie de mai mult ca sa ma apuc de treaba..nu doar de vorbe si de presare...Mi-am adus aminte ca mi-a zis si ca eu vb numai la misto cu el....si eu chiar am fost foarte sincera cu el/dar cred ca eu cand vb cu el ma ascultau peretii..dc el mi-a zis ca nu crede ca el e primul prieten dupa ce m-am despartit de fostul/crede ca am mai fost si cu altii..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|