homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O povestioara...

#1 2009-10-15 16:36:14

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

o povestioara...

....sa vi-o zic: un baiat si o fata,de 3 ani impreuna. Un prieten de-al lui ii face avansuri ei la un moment dat: ii cere sa-l sarute, se apropie de fata ei, sa o simta mai aproape, etc.. Ea, idioata ii povestete a2-a zi iubitului, ca sa-si ia o piatra de pe inima,crede ea..El nu prea are nicio reactie. Ei se cearta,dupa care ea ii spune ca atunci cand i a zis ca prietenul ei s-a dat la ea,lui apropae ca nu i-a pasat. Si acum ii acum, el ii raspunde:" Ma doare undeva ca s-a dat la tine, mai rau era daca nu o facea!" ADICA, ce a vrut sa spuna, ca tipa n-a inteles absolut deloc

In America, in sfarsit!big_smile

#2 2009-10-15 16:40:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: o povestioara...

dupa mintea mea, poate insemna : "ba mi-a pasat foarte tare, dar nu vreau sa recunosc, ca sa nu par vulnerabil"
sau : "intr-un fel m-am simtit magulit ca s-a dat la tine, ca mi-a confirmat alegerea mea, adica arati bine, esti dorita si de altii"
dar in locul tau eu n-as mai folosi asemenea "argumente" intr-o cearta, fiindca nu faci decat sa atragi atentia asupra unor momente sensibile si sa atragi asupra ta suspiciuni degeaba... in momentele alea oamenii spun lucruri pe care le regreta si risti sa atragi niste replici mai putin placute

#3 2009-10-15 16:45:47

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

pai de ce n-a mai intrebat o data ce-a vrut sa spuna? poate ii explica el, asa noi nu facem decat sa ne dam cu presupusul
si cum zice si heim, pe viitor sa se abtina de la a arunca astfel de reprosuri pe astfel de subiecte delicate...

#4 2009-10-15 16:47:00

angel89
Sr. member

La a 2-a varianta ma gandeam si eu..Aha, se prea poate sa fie cum zici tu heimdall, ca e un tip inchis, care ar spune el ca e gelos,nici daca l-ai pica cu ceara..Dar ce suspiciuni as putea sa atrag asupra mea? Si inca ceva, cum as putea sa numai arat cat de mult iubesc o persoana? La inceput nu-i aratam deloc,eram eu cea inchisa..Roata e rotunda..Si inca ceva:cum se "vindeca" de gelozie? Chiar daca nu am motive,imi "place" sa mi dau teroare singura
anabela,nu am vrut sa-i mai raspund la ultimul mesaj si de aia nici nu l-am mai intrebat

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-10-15 16:48:28)

#5 2009-10-15 16:56:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ar putea sa te suspecteze ca tu ai facut ceva sa-l determini pe respectivul prieten sa se dea la tine
de gelozie te vindeci daca vrei... cand simti ca-ti trec idei de genul asta prin cap iti gasesti alta preocupare, te gandesti la altceva, numeri pana la 100, iti dai doua palme lol pana la urma merge

Publicitate

loading...

#6 2009-10-15 16:56:45

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

se poate sa fie si o incercare k sa vada reactia ta sau sa vada daca ii spui sau daca cedezi....cine stie ce e in capul lui, poate de asta nu a fost surprins, si s-au vorbit ei doi....gandeste-te si la varianta aceasta.... spranceana

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#7 2009-10-15 19:11:49

angel89
Sr. member

heimdall, prima oara knd o sa ma apuce vreo criza o sa mi dau vreo 2 palme: ))) sa vad daca reusesc sa scap..
Bella_yzaura, sincera sa fiu mi-a "tresarit" ideea asta prin minte, dar parca totusi e cam deplasat. Asta ar insemna sa aiba niste pitici urati pe creier..

#8 2009-10-15 20:54:04

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil nu a vrut sa para slab, si gelos, de asta a raspuns asa. nustiu

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2009-10-15 21:53:06

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

sau poate ca lui chiar nu'i pasa? eu asa am cam interpretat raspunsul...ca si cum ar vrea sa scape si a raspuns sincer...scuze dar asta am dedus din acea fraza...sad

#10 2009-10-15 23:45:39

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

somebody's me a scris:

sau poate ca lui chiar nu'i pasa? eu asa am cam interpretat raspunsul...ca si cum ar vrea sa scape si a raspuns sincer...scuze dar asta am dedus din acea fraza...sad

un baiat e mandru cand un prieten si-o doreste pe prietena lui...pentru ca este un instinct aproape animalic...pparerea mea...cea mai bune dintre femei....
dar sa nu il intreseaze mi se pare prea o lipsa de dragoste...poatte ca timpul a trecut muklt prea mult intre cei 2...
ahhh si a cui este cazul a carei dilema oo rezolvam....????? cascat

#11 2009-10-16 09:08:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

cu siguranta s-au vorbit ei inainte pentru a te testa...lasa-l si fugi , nu ai nevoie de un astfel de personaj in viata ta

#12 2009-10-16 09:45:53

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

angel89 a scris:

heimdall, prima oara knd o sa ma apuce vreo criza o sa mi dau vreo 2 palme: ))) sa vad daca reusesc sa scap..
Bella_yzaura, sincera sa fiu mi-a "tresarit" ideea asta prin minte, dar parca totusi e cam deplasat. Asta ar insemna sa aiba niste pitici urati pe creier..

crede-ma nu stii niciodata ce-i trece unui barbat prin cap-uri  rotfl2 ca sa zik asa...ai grija ce si cum eu am trecut prin asta, ca dupa ceva tp sa-mi zik k el stia si vroia sa vada daca eu as pune ''botul'' la oricine... diablo

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#13 2009-10-16 10:53:18

anabella_n
Hero member

angel89 a scris:

anabela,nu am vrut sa-i mai raspund la ultimul mesaj si de aia nici nu l-am mai intrebat

eu raman la parerea mea, tot de la el afli cel mai sigur ce a vrut sa spuna...
daca aveti o relatie cu vechime, ar trebui sa puteti fi sinceri unul cu altul, iar tie sa nu-ti fie teama sa-l intrebi direct, fara sa fie nevoie sa te certi, ce anume a vrut sa spuna.
nu mai cauta raspunsuri pe forum, mergi si discuta cu iubitul tau, rezolvati-va problemele si vedeti de ce s-a ajuns aici

#14 2009-10-16 10:56:44

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

heimdall a scris:

dupa mintea mea, poate insemna : "ba mi-a pasat foarte tare, dar nu vreau sa recunosc, ca sa nu par vulnerabil"
sau : "intr-un fel m-am simtit magulit ca s-a dat la tine, ca mi-a confirmat alegerea mea, adica arati bine, esti dorita si de altii"
dar in locul tau eu n-as mai folosi asemenea "argumente" intr-o cearta, fiindca nu faci decat sa atragi atentia asupra unor momente sensibile si sa atragi asupra ta suspiciuni degeaba... in momentele alea oamenii spun lucruri pe care le regreta si risti sa atragi niste replici mai putin placute

si eu cred la fel. neutral

#15 2009-10-16 13:34:35

angel89
Sr. member

da aseara l am intrebat si mi-a raspuns: pai esti frumoasa,arati bine si la cat este el(prietenul lui) de nesimtit ma asteptam la asta..Dar oricum, ne-am despartit asa ca nu stiu ce rol isi mai au toate astea:(

#16 2009-10-16 14:34:17

anabella_n
Hero member

de ce?

#17 2009-10-16 15:30:29

angel89
Sr. member

pt ca in ultimul timp  ne certam tot mai des, nu ne mai gaseam, el mai tot cu alte treburi..io trebuia sa fiu intelegatoare si sa ma comportam ca si cum nimic nu s-ar intampla..sunt mult mai multe lucruri..doar ca eu sper sa ne impacam,desi si stiu ca tot asa am continua..

#18 2009-10-16 16:27:52

anabella_n
Hero member

pai de ce v-ati mai departit daca speri ca va veti impaca?
nu era mai simplu sa discutati si sa rezolvati problemele fara sa fie nevoie de astfel de masuri extreme? mai greu reconstruiesti ceva ce ai stricat, decat ceva ce ai deja.
asta nu e intotdeauna metoda cea mai buna sa faci un barbat sa-si dea seama ca greseste, ba s-ar putea chiar sa obtii efecte adverse. banuiesc ca tu ai cerut despartirea, de asta spun ce spun.

#19 2009-10-16 16:51:42

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

am mai auzim fraza respectiva si de asta am afirmat ca poate nu'kl mai intereseaza..prietena mea a trecut prin ceva de genul...si stiu ca in general baietii care dupa cum ai afirmat u <lui apropae ca nu i-a pasat. Si acum ii acum, el ii raspunde:" Ma doare undeva ca s-a dat la tine, mai rau era daca nu o facea!">...arata nepasare...oricat de intelegatori ar putea sa fie un baiat...gelos tot ar fi trebuit sa fie..sa arate o stare de agitatie..sa o intrebe sau orice altceva, nu sa para ca e un cubulet de gheata. imi pare rau dar dupa ultimul post scris de angel mi s'a cam confirmat...imi pare rau...vezi totusi poate reusesti sa vorbesti cu el si sa ajungeti la o lamurire...tu bnu poti sa speri in zadar timp indelungat si pe el sa il doara in 14...asta doare mai rau decat despartirea in sine...sa speri in zadar ca va veni ziua cand sa va impacati si tu sa vezi ca timpuol trece si nu se intampla nimic...sper sa fie bine pusspuss bafta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.