|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-10-15 18:44:25
BunaBuna fetelor.Am si eu o intrebare.Acum vreo luna am mers la ginecolog pentru ca aveam o sangerare la jumatatea lunii.Doar ca nu venea de fiecare data si venea si dupa contact sexual.M-a consultat si mi-a zis ca totul e Ok.Mi-a dat Gynease niste pastile pe baza de plante,care regleaza ciclul si rezolva problema sangerarilor disfunctionale si mi-a zis sa le iau 3 luni.Am inceput sa le iau de vreo 19 zile dar azi mi-a venit iar secretia aia. Si nu prea stiu ce sa fac.Sa continui cu ele 3 luni?Se poate sa nu fie asta problema mea?sau isi va face efectul mai incolo?Se poate sa vada si doctoressa postul va rog? Offline #2 2009-10-15 18:57:15
Re: Bunaeu as mai merge la un consult la alt doctor..daca zici ca apare dupa contact, sa nu fie vreo rana pe col.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2009-10-15 19:06:44
Re: BunaPai m-am gandit si eu la posibilitatea asta dar am zis sa iau intai medicamentele astea sa vad daca dau rezultate.Ce sa zic sangerarea apare si dupa contact dar nu intotdeauna.De exemplu azi mi-a venit pur si simplu fara contact.O rana pe col se poate simti la atingere sau la consult vizual?ca doar asa m-a consultat Offline #4 2009-10-15 21:02:55
Re: Bunasi eu zic ca o a doua parere ar fi binevenita Offline #5 2009-10-24 13:28:52
Re: BunaFetelor as mai avea o intrebare tot in legatura cu pastilutele astea Gynease.Mie mi-a spus doctorul sa iau 2 capsule pe zi,dimineata si seara.Dar eu am luat ieri doar una de dimineata caci seara am fost plecata si nu le-am avut la mine.Si nu stiu daca sa iau azi 3 sau sa sar peste pastiluta de ieri.Acum ele sunt naturale si nu stiu ce rau mi-ar face daca nu iau una.Voi ce ziceti?Va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-24 15:02:22
Re: Buna
Tu ia.le normal ,nu e nevoie sa iei 3 .Am luat si eu,si medicul mi.a zis sa le iau normal "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2009-10-24 15:59:53
Re: BunaAha.ok asa o sa fac.mersi mult Offline #8 2009-10-24 16:15:43
Re: BunaAda daca tot zici ca le-ai luat si tu as vrea sa te intreb au vreun efect?adica eu am un ciclu neregulat si am si sangerari intre menstruatii.Si dupa vreo 19 zile de cand am inceput sa iau mi-a venit iar sangerarea la mijlocul perioadei?Trebuiesc luate 3 luni ca sa isi faca efectul nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|