|
Nu esti logat.
As avea nevoie de o parere#1 2009-10-15 21:12:37
As avea nevoie de o parereBuna! As avea nevoie sa o parere de la voi intr-o privinta. Voi ce ati alege? Sa fiti cu un baiat pe care il iubiti dar alaturi de care stiti ca nu ati avea nici o siguranta, ca va certati tot timpul, si ati trai tot timpul cu teama in suflet ca v-ar lasa oricand, si v-ati certa zilnic cu el, sau cu un baiat pe care poate nu-l iubiti, dar va intelegeti bine si se poarta frumos cu voi si aveti incredere in el? Ultima oara a fost editat de Orangina (2009-10-15 21:14:23) Offline #2 2009-10-15 21:17:52
Re: As avea nevoie de o parereIdeala ar fi combinatia buna dintre cele 2 exemple date de tine dar in lipsa acesteia, as merge pe a doua varianta.. #3 2009-10-15 21:19:30
Re: As avea nevoie de o parere cu nici unul. nu inteleg..de ce tre sa fii neaparat cu cineva? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2009-10-15 21:23:07
Re: As avea nevoie de o parereeu zic sa nu fi oficial cu niciunul deocamdata! poti sa ii pastrezi pe amandoi ca prieteni, si cu timpul iti va fi mai usor sa alegi...sau poate va aparea altcineva! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-10-15 21:26:25
Re: As avea nevoie de o parereNici unul!Oricat ai incerca nu o sa iti gasesti fericirea cu ei.Mai asteapta,nu se stie de unde sare iepurele eu,tu si restul lumii... Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-15 21:34:42Re: As avea nevoie de o parereCu un al treilea care sa imi ofere ceea ce imi doresc in momentul respectiv. De ce sa te multumesti cu mai putin daca tu vrei altceva? Lumea nu se reduce la astia 2... Offline #7 2009-10-15 21:42:22
Re: As avea nevoie de o parerePai in momentul de fata se reduce. O combinatie intre cei doi cum spunea persifona e mai greu de gasit, adica, daca nu ar exista primul, daca nu l-as fi cunoscut pe primul as fi fost covinsa ca il iubesc pe al doilea. Problemele apar cand incep sa compar sentimentele, cand imi amintesc cum il iubeam pe primul si "fluturasii din stomac", cand imi dau seama ca pt al doilea nu mi se inmoaie picioarele asa cum mi se intampla cu primul. Offline #8 2009-10-15 21:47:26
Re: As avea nevoie de o pareredeci sa inteleg ca te-ai despartit de tipul pe care il iubesti dar cu care nu te mai intelegi si te-ai cuplat cu tipul pe care nu-l iubesti dar cu care te intelegi? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2009-10-15 21:49:59
Re: As avea nevoie de o pareresunt de acord cu fetele,mai bine cu nici unul.pt k n-are nici unul din ei potential sa te faca happy. They can because they think they can. Offline #10 2009-10-15 21:50:23
Re: As avea nevoie de o parereDa,ar cam vrea.Adica nu "in disperare",dar mi-a spus ca ar fi cu totul altfel de data asta si ca si-a dat seama de multe lucruri.Oricum, nu cred ca ar fi adevarat ce spune. Poate el crede asta acum,dar stiu ca nu va putea. Offline #11 2009-10-15 21:51:03
Re: As avea nevoie de o parerel'as pastra pe al doilea doar ca amic si cu care sa ma inteleg bine...iar cu primul desi il iubesc as rupe relatia ca oricum nu cred ca duce nicaierii.....al treilea va aparea asa cum au zis si fetele si va fi cel bun.. Offline #12 2009-10-15 21:57:48
Re: As avea nevoie de o parerecel mai bine e cu niciunul/asa zis si eu.Chiar dc il iubesti pe primul nu vei ajunge nicaieri..inevitabil se va incheia odata si odata....iar dc de al doilea nu esti multumita nu are rost sa mai continui... Offline #13 2009-10-15 21:58:25
Re: As avea nevoie de o parereSunt foarte multumita de al doilea, dar nu il iubesc atat de mult ca pe primul. Offline #14 2009-10-15 22:07:06
Re: As avea nevoie de o pareredaca crezi ca cu timpul poate vei ajunge sa-l iubesti pe al2 lea merita sa incerci,in caz contrar cu nici unul. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #15 2009-10-15 22:52:22
Re: As avea nevoie de o parereHmmm... drept sa-ti zic si eu fusei odata in situatia asta Sfatul meu e sa alegi a doua varianta Eu am pierdut un baiat care ma iubea mai mult ca orice pe lumea asta, si am ales sa sufar pt un fraier Mare greseala deci... Iubirea apare ea, incearca sa-l iubesti si o sa vezi ca nu poti ramane indiferenta la iubirea ce ti-o ofera el Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #16 2009-10-15 22:58:24
Re: As avea nevoie de o parereprobabil ca nici unul dintre ei nu e cel potrivit, din moment ce de primul te-ai despartit, desi il iubeai, iar cu al doilea esti deja, dar nu-l iubesti ca pe primul! Offline #17 2009-10-15 23:04:51
Re: As avea nevoie de o parereda, si asa poate fi Sa nu fie nici unul dintre ei cel potrivit... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #18 2009-10-15 23:11:15
Re: As avea nevoie de o parereCu nici unul. Daca vei ramane cu cel de-al doilea poate vei rata sansa sa il gasesti pe cel potrivit tie, alaturi de care sa ai si o certitudine, pe care sa il iubesti si sa te iubeasca. Ai doar o viata de trait, asa ca nu te juca cu fericirea ta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2009-10-15 23:47:54
Re: As avea nevoie de o parereNici nu stiu ce sa spun. Multumesc ca mi-ati raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|