homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea nevoie de o parere

#1 2009-10-15 21:12:37

Orangina
Banat
Inregistrat: 2009-10-15

As avea nevoie de o parere

Buna! As avea nevoie sa o parere de la voi intr-o privinta. Voi ce ati alege? Sa fiti cu un baiat pe care il iubiti dar alaturi de care stiti ca nu ati avea nici o siguranta, ca va certati tot timpul, si ati trai tot timpul cu teama in suflet ca v-ar lasa oricand, si v-ati certa zilnic cu el, sau cu un baiat pe care poate nu-l iubiti, dar va intelegeti bine si se poarta frumos cu voi si aveti incredere in el?
Astept parerile voastre. Multumesc.

Ultima oara a fost editat de Orangina (2009-10-15 21:14:23)

#2 2009-10-15 21:17:52

persifona
Vizitator

Re: As avea nevoie de o parere

Ideala ar fi combinatia buna dintre cele 2 exemple date de tine lol dar in lipsa acesteia, as merge pe a doua varianta..

#3 2009-10-15 21:19:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

big_smile cu nici unul. nu inteleg..de ce tre sa fii neaparat cu cineva?
in primul caz..poate il iubesti tu dar nu conteaza doar asta. pt o relatie sunt necesare multe lucruri..lucruri pe care poti sa le ai cu al2lea dar daca nu il iubesti nu te baga in asa ceva. poti sa-l ratezi pe cel care merita cu adevarat sa fie iubit.  intr-o relatie trebuie sa existe comunicare, intelegere, respect, sa stii ca te poti baza oricand pe persoana care iti e alaturi si ca ar face tot posibilul sa iti fie tie bine...etc etc toate astea pe langa dragoste. stiu ca se zice ca daca dragoste nu e...nimic nu e dar nu sunt de acord cu asta...trebuie sa existe si celelelalte lucruri spuse mai sus, fara astea...cam greu o relatie fericita

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2009-10-15 21:23:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu zic sa nu fi oficial cu niciunul deocamdata! poti sa ii pastrezi pe amandoi ca prieteni, si cu timpul iti va fi mai usor sa alegi...sau poate va aparea altcineva!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2009-10-15 21:26:25

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Nici unul!Oricat ai incerca nu o sa iti gasesti fericirea cu ei.Mai asteapta,nu se stie de unde sare iepurele  goodluck

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#6 2009-10-15 21:34:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cu un al treilea care sa imi ofere ceea ce imi doresc in momentul respectiv. De ce sa te multumesti cu mai putin daca tu vrei altceva? Lumea nu se reduce la astia 2...

#7 2009-10-15 21:42:22

Orangina
Banat

Pai in momentul de fata se reduce. O combinatie intre cei doi cum spunea persifona e mai greu de gasit, adica, daca nu ar exista primul, daca nu l-as fi cunoscut pe primul as fi fost covinsa ca il iubesc pe al doilea. Problemele apar cand incep sa compar sentimentele, cand imi amintesc cum il iubeam pe primul si "fluturasii din stomac", cand imi dau seama ca pt al doilea nu mi se inmoaie picioarele asa cum mi se intampla cu primul.
deea_di nu pot sa ii pastrez pe amandoi ca prieteni, pentru ca al doilea e iubitul meu deja.

#8 2009-10-15 21:47:26

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

deci sa inteleg ca te-ai despartit de tipul pe care il iubesti dar cu care nu te mai intelegi si te-ai cuplat cu tipul pe care nu-l iubesti dar cu care te intelegi? lol
daca e asa, mergi inainte cu tipul asta, al doilea....poate te ajuta sa il uiti pe primul si poate vei ajunge sa il iubesti...daca nu, asta e...macar ai incercat!
dar fostul vrea sa va impacati sau ce?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#9 2009-10-15 21:49:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

sunt de acord cu fetele,mai bine cu nici unul.pt k n-are nici unul din ei potential sa te faca happy.
mai bine fara,poate apare altcineva cine stie.si oricum mai bine single decat intr-o relatie care nu merge wink

They can because they think they can.

#10 2009-10-15 21:50:23

Orangina
Banat

Da,ar cam vrea.Adica nu "in disperare",dar mi-a spus ca ar fi cu totul altfel de data asta si ca si-a dat seama de multe lucruri.Oricum, nu cred ca ar fi adevarat ce spune. Poate el crede asta acum,dar stiu ca nu va putea.

#11 2009-10-15 21:51:03

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

l'as pastra  pe al doilea doar ca amic si cu care sa ma inteleg bine...iar cu primul desi il iubesc as rupe relatia ca oricum nu cred ca duce nicaierii...wink..al treilea va aparea asa cum au zis  si fetele si va fi cel bun..wink

#12 2009-10-15 21:57:48

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

cel mai bine e cu niciunul/asa zis si eu.Chiar dc il iubesti pe primul nu vei ajunge nicaieri..inevitabil se va incheia odata si odata....iar dc de al doilea nu esti multumita nu are rost sa mai continui...

#13 2009-10-15 21:58:25

Orangina
Banat

Sunt foarte multumita de al doilea, dar nu il iubesc atat de mult ca pe primul.

#14 2009-10-15 22:07:06

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

daca crezi ca cu timpul poate vei ajunge sa-l iubesti pe al2 lea merita sa incerci,in caz contrar cu nici unul.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#15 2009-10-15 22:52:22

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Hmmm... drept sa-ti zic si eu fusei odata in situatia asta chicot Sfatul meu e sa alegi a doua varianta smile Eu am pierdut un baiat care ma iubea mai mult ca orice pe lumea asta, si am ales sa sufar pt un fraier big_smile Mare greseala deci... Iubirea apare ea, incearca sa-l iubesti si o sa vezi ca nu poti ramane indiferenta la iubirea ce ti-o ofera el tongue

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#16 2009-10-15 22:58:24

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

probabil ca nici unul dintre ei nu e cel potrivit, din moment ce de primul te-ai despartit, desi il iubeai, iar cu al doilea esti deja, dar nu-l iubesti ca pe primul!
cu oricare ai fi tot nu te-ai simti implinita pe deplin, asa ca alege unul dintre ei daca tii neaparat sa fii cu cineva (oricare vrei tu), iar cand va veni vremea sa cunosti barbatul potrivit, vei sti sa-l recunosti

#17 2009-10-15 23:04:51

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

da, si asa poate fi chicot Sa nu fie nici unul dintre ei cel potrivit...

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#18 2009-10-15 23:11:15

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cu nici unul. Daca vei ramane cu cel de-al doilea poate vei rata sansa sa il gasesti pe cel potrivit tie, alaturi de care sa ai si o certitudine, pe care sa il iubesti si sa te iubeasca. Ai doar o viata de trait, asa ca nu te juca cu fericirea ta wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#19 2009-10-15 23:47:54

Orangina
Banat

Nici nu stiu ce sa spun. Multumesc ca mi-ati raspuns.
Oricum nu iau in calcul varianta cu niciunul, pentru ca pe al doilea il iubesc cat de mult sunt eu in stare in momentul asta. Daca nu ar exista fostul, as putea sa spun ca-l iubesc pe asta, dar asa cand compar...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.