|
Nu esti logat.
AC intrebare#1 2009-10-15 23:11:09
AC intrebareAm luat anticonceptionale, am facut pauza un an, iar acum doctorita mi-a prescris altele. Ce se intampla daca incep sa le iau inainte sa-mi vina menstruatia? Au efect? Offline #2 2009-10-15 23:20:29
Re: AC intrebaredaca nu le iei din prima zi de ciclu trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile, pana inghiti 7 pastile "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-10-15 23:21:40
Re: AC intrebareDar nici nu-mi mai vine pana nu termin folia, nu? Offline #4 2009-10-15 23:23:09
Re: AC intrebarenu, iti va veni in perioada de pauza "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-10-16 00:43:06
Re: AC intrebaremultumesc:) problema e ca imi intarzie inca. am niste chisturi si de asta trebuia sa incep sa le iau. tocmai ca nu ar fi fost ok deloc sa intrerup ciclul...am auzit ca exista si niste pastile care grabesc menstruatia. cu ele care e treaba? Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-16 10:44:44
Re: AC intrebaretreaba e ca trebuie sa ti le prescrie un medic. Offline #7 2009-10-17 17:35:02
Re: AC intrebarebuna fetelor... sper sa nu fac vreo gresala scriirnd aici,fiind alt topic,dar nu l-am gasit... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #8 2009-10-18 09:33:27
Re: AC intrebareBuna! Am o intrebare, daca am luat 3 pastilute din prima folie si nu o sa mai iau in continuare e ceva grav? Nu vreau sa mai iau imi este foarte rau de la ele. Offline #9 2009-10-18 10:09:37
Re: AC intrebaregrav nu este, e posibil sa apara o mica dereglare. insa daca iti este rau ( depinde si cum si cat de rau ) cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa ti le schimbe I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2009-10-18 11:15:33
Re: AC intrebare
diane 35 sunt tratament... ti le-a prescris medicul? pt ca tot el ar trebui sa-ti zica si cand sa le opresti, sau daca trebuie sa faci pauza la ele... Offline #11 2009-10-18 12:32:57
Re: AC intrebareMs de raspuns Lucia05. Nu cred ca vreau sa mai iau, am mai luat yasmin anul trecut timp de 8 luni si tot asa mi-era rau ,nu cred ca le accepta organismul meu nu stiu ce sa cred.Dar de cand am inceput sa iau AC parca mi-am dat organismul peste cap...imediat mi se face rau ,am devenit foarte sensibila.Noaptea am stari de grata, tremuraturi:( Offline #12 2009-10-18 14:23:11
Re: AC intrebare
da mi le-a prescris ,dar ma gandeam ca ele la un mom dat treb oprite ... le iau pentru un kist “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|