|
Nu esti logat.
Dereglari hormonale sau nu#1 2009-10-17 11:18:47
dereglari hormonale sau nuAm luat ac timp de 1 an si jumatate si m-am hotarat sa renunt la ele din cauza unor modificari ale organismului (luare in greutate si modificari ale libidoului). De cand le-am intrerupt am avut cm foarte neregulat. In iulie am fost la ginecolog pt un control (nu imi venise de aproximativ 3 luni) si mi-a dat diagnosticul de amenoree secundara si pt declansarea cm tratament cu duphaston...a venit menstra dupa 10 zilede administrare iar in august cm a venit la 35 de zile (ok cat de cat). Acum suntem in octombrie si n--am mai avut cm din august...am fost la endocrinolog gandindu-ma ca am ceva probleme endocrine. mi s-au recomandat niste analize in ziua a 7 si 21 a cm(diagnosticul a fost oligomenoree)...vreau sa fac analizele dar cum daca nu imi vine inca si in plus dna doctor mi-a precizat sa nu mai iau nici un fel de medicament pt a nu influenta rezultatul analizelor. Este vreo metoda naturala care sa nu influenteze analizele pentru a veni cm? Multumesc! Offline #2 2009-10-17 11:23:11
Re: dereglari hormonale sau nuDraguta, eu am citit ca pentru reglarea menstrei ar fi buna tinctura de marar, insa doar daca iei cateva luni la rand. Pentru a induce venirea menstrei nu exista metode nehormonale... Offline #3 2009-10-17 11:59:45
Re: dereglari hormonale sau nusi eu stiu ca pt reglareamenstruatiei e foarte buns Tinctura de Branca Urusului Offline #4 2009-10-17 12:12:39
Re: dereglari hormonale sau nuDa, si branca e buna Uite ca am uitat de ea, eu tineam cont de ea doar pentru marirea fertilitatii Offline #5 2009-10-17 12:54:24
Re: dereglari hormonale sau nuo pot gasi la farmaciile naturiste? Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-17 12:55:02#7 2009-10-17 13:08:54
Re: dereglari hormonale sau nusi nu-mi va influenta deloc rezultatele analizelor? LH, TSH etc? Offline #8 2009-10-17 13:50:10
Re: dereglari hormonale sau nuNu stiu... Tinctura de marar contine fito-estrogeni, deci s-ar putea sa influenteze rezultatele. Branca nu crec da influenteaza... Offline #9 2009-11-04 18:18:49
Re: dereglari hormonale sau nuservus! nici nu stiu cum sa incep... ultima oara mi-a venit in august dar m-a tinut doar 2 zile, si de atunci lipsa... ma speriasem si mi-am tot facut teste de sarcina si spre fericirea mea au iesit negative, nu m-am agitat pentru ca tin o dieta si am slabit un pic si m-am gandit ca aceasta este cauza si sa mai astept un pic pana sa merg la doctor. acum la sfarsitul lunii octombrie mi-e venit si ma tot tine de o saptamana, si ma tot gandesc "ce sa fac sa mi se opreasca"? am citit de fier, vitamina c si calciu dar nu cred ca e bine sa iau asa de capul meu fara sa merg la doctor. mai sunt si produsele naturiste, dar ma gandesc ca un ceai de coada soricelului, patrunjel, salvie nu cred ca are efect imediat. ce sa fac? Offline #10 2009-11-04 19:06:32
Re: dereglari hormonale sau nuTinctura de alchemilla are efect imediat, din cate stiu... Insa daca in 2 zile nu se opreste, eu zic sa faci o vizita la ginecolog... Offline #11 2009-11-04 21:16:51
Re: dereglari hormonale sau nubuna sunt noua pe aici..si am o problema.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #12 2009-11-04 21:39:51
Re: dereglari hormonale sau nuas vrea sa stiu si eu dak e ceva normal eu am 16 ani jumatate Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #13 2009-11-05 09:22:47
Re: dereglari hormonale sau nuar tb sa iti vina cam in 5 zile de la terminarea tratamentului. Offline #14 2009-11-05 11:34:11
Re: dereglari hormonale sau nudar ma gandesc, tinctura de alchemilla sper ca nu are efecte secundare si sa imi intarzie luna viitoare. din ce am citit e naturala deci nu poate avea vreun efect negativ. Offline #15 2009-11-05 21:13:30
Re: dereglari hormonale sau nuprima menstra am avut-o la 13 ani Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #16 2009-11-06 08:47:21
Re: dereglari hormonale sau nuirina, sanii durerosi fac parte si din sindromul premenstrual, iar daca testele au iesit negative sigur nu e sarcina. Offline #17 2009-11-06 09:42:58
Re: dereglari hormonale sau nuda eu sanii ii am sansibili si durerosi de vreo 2 saptamani si ceva...prima data am zis k sigur ma dor in halul asta pt k trb sa imi vina...dar cand am vazut k nu mai vine..si cand vad din nou si asta e a13a zi.....aam facut si aCUMA TEST DIN PRIMA URINA..NEGATIV... Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #19 2009-11-06 19:40:58
Re: dereglari hormonale sau nuscz:P Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|