homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Adoptie-2

#20 2009-11-11 17:52:36

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: adoptie

si eu vreau.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#21 2009-11-11 20:36:34

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

1000 lei negociabil...inca nu am poze cu ei dar promit ca maine pun... tatal e bichon frise si mamica havanesa...o sa pun poze si cu ei...oricum sunt scumpi rau:D

Ultima oara a fost editat de negriiluciana (2009-11-11 20:38:40)

#22 2009-11-12 18:52:39

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

chiar aseara am dat de un blog special facut pentru cei care vor sa doneze sau sa adopte animalute de tot soiul. daca mai vrea cineva, il voi posta later tongue

#23 2009-11-12 19:01:31

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

negriiluciana a scris:

1000 lei negociabil...inca nu am poze cu ei dar promit ca maine pun... tatal e bichon frise si mamica havanesa...o sa pun poze si cu ei...oricum sunt scumpi rau:D

de unde rezulta ca nu e bichon, ci metis de bichon. nu intreb de acte pentru ca nu au cum sa aiba! nu intreb daca sunt linii selectionate si stii cumva daca pe una dintre linii sunt boli genetice transmisibile ereditar ca nu aveti de unde sa stiti. dar intreb: chiar nu ti se pare exagerat sa ceri 1000 lei? chiar si negociabil.... skitarg

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#24 2009-11-12 19:18:43

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

deealexx a scris:

chiar aseara am dat de un blog special facut pentru cei care vor sa doneze sau sa adopte animalute de tot soiul. daca mai vrea cineva, il voi posta later tongue

da smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Publicitate

loading...

#25 2009-11-12 19:26:26

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

#26 2009-11-12 20:55:46

calleigh
Platinum member

deealexx a scris:

http://adoptieanimale.blogspot.com/ m`am uitat aseara la toate. sunt asa simpatice hjarta

ms puss

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#27 2009-11-12 20:57:15

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

fallen_angel a scris:

deealexx a scris:

http://adoptieanimale.blogspot.com/ m`am uitat aseara la toate. sunt asa simpatice hjarta

vai ce de frumuseti hjarta i-as lua pe toti daca as avea unde sa-i tin  dumbom

si eu la fel...macar o pisi sa am...dar stau la apartament si nush cat de greu e...voi aveti fetelor pisi in apartament??

#28 2009-11-12 21:04:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

MissO girl a scris:

fallen_angel a scris:

deealexx a scris:

vai ce de frumuseti hjarta i-as lua pe toti daca as avea unde sa-i tin  dumbom

si eu la fel...macar o pisi sa am...dar stau la apartament si nush cat de greu e...voi aveti fetelor pisi in apartament??

da si nu e deloc greu... tre doar sa ii faci curat la tavita (asta dupa ce o inveti sa faca la tavita chicot ). dar cand ti-e rau si se cuibareste langa tine... sau, pur si simplu, vii trista acasa si incepe sa faca tumbe si sa ceara tavalita.... uiti de toate hjarta

si eu as lua toate animalele fara stapan din lume si le-as face un adpost maaare si frumos.... poate am sa castig destul vreodata incat sa fac si asa ceva smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2009-11-12 21:11:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

misso si eu am pisica si nu e greu deloc. noi mai suntem si plecati de dim, venim pe la 14 pt o ora si apoi pan pe la 17-18 sta singura si nu am probleme cu ea. oricum in majoritatea timpului doarme.
daca vrei una mai pufoasa vei avea ceva probleme cu parul lasat prin casa smile eu una nu te sfatuiesc ca a trebuit sa suport matza cuiva cateva luni si imi venea sa imi iau lumea in cap cand faceam curat si intr-o ora era iar par peste tot

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#30 2009-11-12 21:20:45

katami
Platinum member

depinde, green... noi avem birmaneza si da, lasa par.... dar la fel da, s-a inventat matura, aspiratorul si... mana de lucru pt ele, adica eu lol oricum, cu sau fara matza, tot dadeam o matura pe zi si minim un aspirat pe sapt. ceea ce, cu tot cu matza, e suficient wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2009-11-12 21:24:13

Madalina85
Addicted member

green_fairy a scris:

misso si eu am pisica si nu e greu deloc. noi mai suntem si plecati de dim, venim pe la 14 pt o ora si apoi pan pe la 17-18 sta singura si nu am probleme cu ea. oricum in majoritatea timpului doarme.
daca vrei una mai pufoasa vei avea ceva probleme cu parul lasat prin casa smile eu una nu te sfatuiesc ca a trebuit sa suport matza cuiva cateva luni si imi venea sa imi iau lumea in cap cand faceam curat si intr-o ora era iar par peste tot

of as vrea atat de mult una...un sufletel dulce sa fie a mea...dar ma gandeam. eu am parul lung si strang o gramada ca imi cade si ma si vedem strangand si dupa pisi dar oriqm mi-as dori una....alba nu neaparat fff pufoasa:)
p.s: distruge perdele a ta/?? wink))

#32 2009-11-12 21:30:16

katami
Platinum member

hm... a noastra cam da tongue

#33 2009-11-12 21:37:02

Madalina85
Addicted member

katami a scris:

hm... a noastra cam da tongue

hi hih hi
sa ma vezi facand atac de cord dupa ce ii conving pe ai mei sa luam una...facand atisoare din perdeaua mea de matase de culoare mov--purpuriu rotfl2)))))))

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-11-12 21:37:12)

#34 2009-11-12 22:10:46

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Miss, depinde de la pisica la pisica, nu e o regula. Si eu am avut un motan timp de 9 ani de zile, luat de la 2 luni si nu a avut niciodata apucaturi din astea cu sfasiat perdele, canapele si toate cele smile Se minunau toti colegii lui taica-miu de la servici care mai aveau pisici cand le povestea ce 'domestic' era asta micu' smile Li se parea incredibil ca-i asa de cuminte in timp ce al lor le lua toate perdelele la rand lol Deci...cum ti-o fi norocul, fiecare are personalitatea ei, poate nimeresti una mai cumintica asa smile

#35 2009-11-12 22:21:51

Madalina85
Addicted member

LadyPink a scris:

Miss, depinde de la pisica la pisica, nu e o regula. Si eu am avut un motan timp de 9 ani de zile, luat de la 2 luni si nu a avut niciodata apucaturi din astea cu sfasiat perdele, canapele si toate cele smile Se minunau toti colegii lui taica-miu de la servici care mai aveau pisici cand le povestea ce 'domestic' era asta micu' smile Li se parea incredibil ca-i asa de cuminte in timp ce al lor le lua toate perdelele la rand lol Deci...cum ti-o fi norocul, fiecare are personalitatea ei, poate nimeresti una mai cumintica asa smile

of  fetelor daca ati  sti cat imi doresc o miunica numai a mea...nu de rasa ca toate sunt sufletele...si cred ca si ele ma plac, pentru ac pe strada mereu se ia dupa mine desi pisicutele fug de oamni...sunt mai speriecioase

#36 2009-11-12 22:30:05

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

lucia05 a scris:

negriiluciana a scris:

de unde rezulta ca nu e bichon, ci metis de bichon. nu intreb de acte pentru ca nu au cum sa aiba! nu intreb daca sunt linii selectionate si stii cumva daca pe una dintre linii sunt boli genetice transmisibile ereditar ca nu aveti de unde sa stiti. dar intreb: chiar nu ti se pare exagerat sa ceri 1000 lei? chiar si negociabil.... skitarg

daca vrei intra pe net...vei vedea ce preturi bomba sunt...dk pretul meu ti se pare bomba...si am zis 1000 lei negociabil fiindk las la 900 lei..eu pe ktelusa mea am dat 300 euro. dk vrei un caine sanatos si sa nu iti moara la 2 sapt dupa ce il iei...am trecut prin experienta....mi-am luat un caine din targ k vezi doamne sunt mai ieftini..am dat 5 mil pe ea...si knd colo la 2 sapt imi moare de parvoviroza....aja k mi-am luat un caine de la o familie unde conditiile erau altfel....si nu.nu mi se pare exagerat...findk stiu cum e crescuta catelusa..in ce conditii stau pui...tre sa le fac deparazitari si vaccinuri la toti...akum dk tie ti se pare exagerat du-te in targ si cumparatzi...dar ai grija sa nu repeti experinta mea...eu ink sunt markta de moartea primei cateluse...cu toate k mi-a murit akum un an....nu pot sa explic clipele prin kre am trecut...ji as putea sta aici pana maine sa va pov...dar nu cred k e interesat cnv...
si in plus un medic veterian mi-a zis aja:vrei caine sanatos e scump...vrei caine sa iti moara du-te in targ...nu mint astea au fost cuv lui...

p.s Scump dar sanatos!wink

#37 2009-11-12 22:40:54

Madalina85
Addicted member

negriiluciana a scris:

lucia05 a scris:

negriiluciana a scris:

daca vrei intra pe net...vei vedea ce preturi bomba sunt...dk pretul meu ti se pare bomba...si am zis 1000 lei negociabil fiindk las la 900 lei..eu pe ktelusa mea am dat 300 euro. dk vrei un caine sanatos si sa nu iti moara la 2 sapt dupa ce il iei...am trecut prin experienta....mi-am luat un caine din targ k vezi doamne sunt mai ieftini..am dat 5 mil pe ea...si knd colo la 2 sapt imi moare de parvoviroza....aja k mi-am luat un caine de la o familie unde conditiile erau altfel....si nu.nu mi se pare exagerat...findk stiu cum e crescuta catelusa..in ce conditii stau pui...tre sa le fac deparazitari si vaccinuri la toti...akum dk tie ti se pare exagerat du-te in targ si cumparatzi...dar ai grija sa nu repeti experinta mea...eu ink sunt markta de moartea primei cateluse...cu toate k mi-a murit akum un an....nu pot sa explic clipele prin kre am trecut...ji as putea sta aici pana maine sa va pov...dar nu cred k e interesat cnv...
si in plus un medic veterian mi-a zis aja:vrei caine sanatos e scump...vrei caine sa iti moara du-te in targ...nu mint astea au fost cuv lui...

p.s Scump dar sanatos!wink

eu nu cred ca ea isi doreste sa cumpere un catel cred ca pur si simplu incerca sa fie realista si sa spuna ca nimeni nu o sa dea 10 milioane pe un catel cand situatia din tara noastra este foarte precara...adevarul e ca sunt pe net fff scumpe...ei cer...dar nimeni nu ofera

#38 2009-11-12 22:47:19

calleigh
Platinum member

cred ca dintre noi toate lucia se pricepe cel mai bine la caini lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.