homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Adoptie-6

#96 2009-11-14 21:38:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: adoptie

da? chiar nu stiam.... pai ar fi o solutie f buna!!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2009-11-14 21:44:38

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

singura problema este ca nu sunt atatea locuri in adaposturi cati caini sunt pe strazi!!!! de fapt, la momentul asta adaposturile sunt supraaglomerate din care cauza s-a ajuns la niste situatii  acklad  sunt cazuri in care cainii se omoara intre ei.
iar aceea mancare....ar fi o solutie ( teorectic pentru ca practic este irealizabila datorita conditiilor de autorizare de la dsv si sanepid a hipermarketurilor ) insa nu ar fi foarte sanatoasa pentru caini.

si in timp ce noi vorbim, primaria sectorului 3 omoara cainii si pisicile din teritoriu. rosal a primit dispozitie sa arunce carnati otraviti . nu este prima actiune de acest gen, a mai fost una anul trecut. am informatii ca deja in militari s-au gasit caini morti  sad  asa stiu autoritatile noastre sa rezolve problema si habar nu aveti caini bani scot la negru de pe adaposturile de caini.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#98 2009-11-14 21:55:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

exact nu ar fi foarte sanatoasa dar decat deloc...sau decat sa ii omoare...neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#99 2009-11-19 17:32:39

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

katami, am o intrebare , mai "on topic" sau "off topic" cum vreti ; tu esti insarcinata si ai pisica ? ai voie ? este ok ? sau stai la casa si nu e asa o problema ? ideea e ( ca sa intelegi de ce te intreb ) ca si eu am un pisoi de care m-am atasat foarte mult, acum are cam un an ; si o sa vreau in viitorul nu foarte indepartat si un copil si va trebui sa il dau .... si nu prea as vrea sa il dau , nici macar pentru o perioada sad

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#100 2009-11-19 17:35:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dar nu trebuie sa o dai sad
inainte de a ramane insarcinata iti faci oricum testul pentru toxoplasmoza, iar pe parcursul sarcinii sa ai grija doar sa nu ii schimbi tavita cu nisip, fiindca asa se transmite toxoplasmoza, prin excremente... in rest e ok
cunosc mai multe persoane care au caine / pisica, au avut sarcini normale, au nascut copii sanatosi si nu le-a pus nimeni sa scape de bietul animal

Publicitate

loading...

#101 2009-11-19 17:58:05

whitneyfree
Full member

ms heimdall , mi-ai mai dat sperante smile o sa mai fie pana atunci timp de gandire tongue
in alta ordine de idei vreau sa spun ca eu cand am luat matz-ul meu , care este o corcitura de albastru de rusia , dar tot metis inseamna , eram in cautare de albastru de rusia sau brtitish shorthair silver tabby ( mult mai constcuta ca : pisica din reclama cu wiskas ) ei bine desi dadeam peste niste preturi din asta atronomice , 500 de euro , 600 de euro un pisoi , ma mai si punea pe o lista de asteptare pentru ca tot ce avea "pe stoc" sa zic asa erau deja dati in acte , ii mai tineau doar sa creasca putin ; deci cumparatori exista suficienti chiar si la pretul asta ; asa ca mi-am gasit pisoiul meu pe net la cineva care ii dadea gratis fara nici un pedigree fara nici un tratament sau vaccin , si sunt din astia multi pe net , si unii foarte draguti ;
oricum din cate am vazut eu birmaneze si siameze erau foooarte multe si unele chiar la doar vreo 2 milione ( cam cat ar fi tratamentul lor daca l-ai face tu )

And eternity in an hour

#102 2009-11-19 18:05:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

o sa vezi ca mai sunt fete cu pisicute la topicul de gravide si sunt ok
tare frumos trebuie sa fie matzul tau smile si eu tot british as vrea asa la modul ideal, dar nu mi-ar displacea nici un maidanez smile

#103 2009-11-19 22:04:19

katami
Platinum member

whitney, sorry ca n-am vazut mai repede... da, e asa cum a zis heim... altele sa fie grijile tale, nu matzul smile intr-adevar, toxoplasmoza se transmite doar prin fecalele de pisica... deci, de exemplu, a manca un fruct nespalat, pe care s-ar fi putut aseza o musca proaspat aterizata de pe un  kk de matza... e mai riscant decat sa dormi in pat cu un  pisic pufos hjarta

plus ca, poate, ai noroc sa ai deja toxo facuta... adica anticorpi smile

baga o poza cu pisicul smile si bafta la facut bebe!!! majoreta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#104 2009-11-20 10:36:18

whitneyfree
Full member

rotfl2 rotfl2 rotfl2 foarte tare faza cu marul .... o sa mai am eu timp de gandire pana cand va fi sa fie , multumesc de raspuns katami ; o sa pun poze cu topicul ala cu poze cu animalutele noastre ca a mai potrivit acolo

And eternity in an hour

#105 2009-11-20 13:41:32

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

offtopic
negriiluciana, cati ani ai?

#106 2009-11-20 16:14:24

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

ani multi de ce?

Ultima oara a fost editat de negriiluciana (2009-11-20 16:14:58)

#107 2009-11-20 18:23:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

passenger vezi ca se supara isi ia jucariile si pleaca

#108 2009-11-20 18:38:32

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Chiar era nevoie să răscolim... vorba aia... roll?

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#109 2009-11-23 14:13:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

vroia cineva sa adopte o pisicuta parca...
am gasit anuntul asta http://adoptieanimale.blogspot.com/2009 … -mici.html

#110 2009-11-30 19:00:31

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

am si eu o pisicuta care vreau sa o dau spre adoptie..adica nu e a mea, dar vine mereu la mine in casa si nu vrea sa plece..din pacate nu o pot tine ca n am loc destul, e foarte jucausa si se adapteaza foarte repede..nu a avut nici o retinere cand a intrat in casa, si a gasit culcus deja dar nu o pot tinee sad
seara ii dau drumu la usa si pleaca afara(eu stau la casa) dar as vrea sa o stiu la o familie, pacat de ea ca e ft frumoasa..

http://www.servimg.com/image_preview.ph … u=12916072

http://www.servimg.com/image_preview.ph … u=12916072

poate cunoasteti pe cineva care vrea o pisica..tongue

eu sunt din Iasi

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#111 2009-11-30 22:40:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

vai cat e de frumoasaaaa!! hjarta hjarta
dar de ce nu poti sa o tii daca stai la casa? ca ea sta si afara...

#112 2009-11-30 23:38:33

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

sta si pe afara dar parca i ar fi mai bine cu o familie big_smile

vine sa i dau de mancare si se suie cu labutele pe usa de la balcon sa i dau drumul in casa hjarta
sta si se incalzeste si dupa aia ii dau drumu afara desi ea ar cam vrea sa stea.. chicot

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#113 2009-12-12 20:13:57

katami
Platinum member

scriu si aici... nu stiti pe nimeni din iasi care sa vrea un motan birmanez/o pisica birmaneza? a aparut unul (eu cred ca e motan, dar inca nu l-am prins sa vad sigur) la noi la bloc de vreo 2 zile... se vede ca e pierdut sau "facut pierdut", pt ca e bland cu oamenii, dar inadaptat fata de restul animalelor (sunt o multime de pisici la noi la bloc... el sta separat, numai sub scara... plange si tremura). are cam un an. in seara asta i-am dus ceva cu care sa-l invelesc... e ff bland, m-a lasat sa pun mana pe el, dar i-a fost frica sa iasa de sub scara (nu frica de mine, repet, eu l-am ridicat ca sa-i bag haina sub fund si n-a zis nici "pas".... cred ca si-a incasat o bataie de la vreo alta matza)

daca stiti pe cineva care sa il vrea.................. ati face o fapta buna de Craciun...

#114 2009-12-14 12:58:55

whitneyfree
Full member

ce pacat ! imi pare tare rau de el ,  saracutul de el, din pacate eu nu sunt din iasi sad ; mie mi-e mila de toate animalele

And eternity in an hour

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.