|
Nu esti logat.
Am mare nevoie de niste sfaturi-2#20 2009-10-20 00:02:35
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiKazbbica eu il locul tau l'as lasa fara niciun motiv,nu as mai vb un cuvant cu el.Dar in primul rand trebuie sa fii ff sigura ca asta s'a intamplat. Offline #21 2009-10-20 10:48:35
Re: Am mare nevoie de niste sfaturisunt foarte sigura ca s-a intamplat. nu e in nici un caz vorba de zvonuri si aiureli, e sigur. babylove, tu ori ai extrem de multa experienta si ai ajuns la o concluzie sigura ca orice barbat care prezinta un risc trebuie inlaturat pentru ca pana la urma nu merita prea multe dezamagiri si oboseala in viata, ori experienta ta se termina acolo unde ti-ai propus sa nu iti lasi niciodata garda jos pentru a nu suferi si nu stii exact ce inseamna altceva. Experienta mea e undeva la mijloc adica intotdeauna am fost rece ..pana acum. Am de gand sa invat si mai multe despre caracterul lui decat ceea ce stiu asa ca voi face o incercare (nu se pune problema sa ma casatoresc cu el in viitorul apropiat oricum, avem doar planurile). Ma astept sa invat ceva. Offline #22 2009-10-20 11:19:57
Re: Am mare nevoie de niste sfaturikazbicca, mie imi place cum gandesti... cu o singura mentiune... sa fii sigura ca nu esti SINGURA care lupti atata pt relatia asta.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2009-10-20 11:58:28
Re: Am mare nevoie de niste sfaturi
nu ti se pare mare lucru ca s-a culcat cu alta? Offline #24 2009-10-20 13:13:25
nu are nici o vina ca a facut asta, atata timp cat ati stabilit regulile de la bun inceput.faptul ca are voie sa o faca si o face, nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti si spuna ce s-a intamplat. pur si simplu pune in aplicare intelegerea voastra (indiferent ca relatia a avansat sau nu si ca ti-a spus ca n-ar face-o cu alta - lucru pe care probabil l-a si crezut pana s-o intalneasca)
sa nu te mai insele? pai daca stiai ca ajungi aici, de ce ai mai fost de acord sa fiti liberi? Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-20 13:17:14) Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-20 13:34:02
inseamna ca avem conceptii diferite.... eu si pt un sarut cu alta m-as desparti de el... pt mine inseamna inselat, ceea eu nu pot sa iert Offline #26 2009-10-20 14:32:15
perfect de acord!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2009-10-20 22:17:07Re: Am mare nevoie de niste sfaturiintr-o relatie, comunicarea este foarte importanta. degeaba e iubire mare, daca partenerii nu discuta intre ei. astfel iau nastere problemele de cuplu si tot felul de certuri. necomunicand, celalalt nu are de unde sa stie ce e in sufletul tau si nu te poate consola nicicum. Ultima oara a fost editat de deealexx (2009-10-20 22:19:53) Offline #28 2009-10-20 23:56:10
Re: Am mare nevoie de niste sfaturinu stiu cum sa-ti zic, dar puteai sa ii dai si scris/semnat in fata notarului ca are voie. Offline #29 2009-10-21 00:23:49
Re: Am mare nevoie de niste sfaturistii ceti propun eu??tu fa tot posibilul sa afli daca mai vine aia sau alta ..si cand e acasa la el tu ia trenul sau autobuzul ori ceo fi si dute acolo....prindel in fapta...si sa vedem ce zice...eu nas putea sai dau lui iubi liber sa se frece cu cine vrea..el cand a venit in spania eu eram acasa si boceam...pana am venit aici a durat vreo 2-3 luni...si da..eu cred ca se poate tine o relatie la distanta doar daca te iubeste si tu il iubesti pe el...mi se pare o prostie asta cu libetatea...si sa faca ce vrea...pai ori va casatoriti ori el face ce vrea...si e faza ca la voi nu e asa o aventura...va asteapta planuri de nunta si e grav cea facut el... Offline #30 2009-10-21 17:00:41
Re: Am mare nevoie de niste sfaturieu tare am impresia ca toata patania asta prin care ai trecut te va marca si mai tarziu iti vei da seama ca nu poti trece in totalitate peste ea...iti admir curajul cu care privesti problema si o si pui in aplicare...mai ales ca ai taria sa nu ii spui direct in fata ca stii deja si sa il intrebi de ce...eu as urla in 5 directii si mi'ar veni sa matur pe jos cu totul...la fel am zis si eu odata "ai dreptul sa faci ce vrei,ai libertate deplina" si a fost baiat cuminte pana intr'o zi cand a calcat stramb...iar de atunci increderea e praf nimic nu mai e ceea ce a fost odata...multa bafta:* Offline #31 2009-10-25 04:19:06
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiAm si eu o problema! Vreau sa intretzin cu prietena mea o relatzie sexuala .. si nustiu nici eu nici ea ce facem dupa asta.. vreau fara prezervativ decii ea sa ia anticonceptzionale .. le ia dupa sau inainte .. ka nu intzeleg din ce am citit pana acum dupa cum mam informat.. vreau doar sa am grija cu prietena mea sa no las insarcinata vreau detalii:) Offline #32 2009-10-25 08:43:30
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiFlorin, nu mai posta acelasi mesaj la toate topicurile posibile! Incalci regulamentul! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #33 2009-10-25 08:55:43
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiTrebuiesc luate inainte, bineinteles, dar gaseste un topic in care se vb. despre asta, si intreaba acolo. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #34 2009-10-25 08:57:05
Re: Am mare nevoie de niste sfaturimy_aa, asta e deja al treilea topic la care a pus intrebarea asta. o fi nerabdator I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #35 2009-10-25 09:05:58
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiNu am stiut. Cred ca se cam grabeste in cazul asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #36 2009-10-25 22:03:40
Hmmm m-ai pus pe ganduri ...cam asa face si iubi meu. Vorbisem la un moment dat cu el despre asta dar a sustinut sus si tare ca nu o face intentionat.. Offline #37 2009-10-26 10:03:41Re: Am mare nevoie de niste sfaturiEu o chestie nu inteleg. Daca nu iti place situatia asa cum e de ce nu ii spui nimic. De ce incepi sa nu mai dai 100%, ii spui doar o parte etc? Ce sens au jocuri de genbul intr-o relatie serioasa care speri sa se termine cu casatorie? Offline #38 2009-10-27 06:46:24
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiO parte din ce ai zis tu mai sus i-am spus. Am clarificat cat se poate de bine ce vreau de la el si ce m-ar deranja. M-am oprit acolo ca sa nu racesc lucrurile prea mult intre noi si sa am eu de pierdut din asta. Ultima oara a fost editat de kazbicca (2010-01-01 18:42:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|