homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am mare nevoie de niste sfaturi-2

#20 2009-10-20 00:02:35

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Re: Am mare nevoie de niste sfaturi

Kazbbica eu il locul tau l'as lasa fara niciun motiv,nu as mai vb un cuvant cu el.Dar in primul rand trebuie sa fii ff sigura ca asta s'a intamplat. smile

hjarta hjarta

#21 2009-10-20 10:48:35

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

sunt foarte sigura ca s-a intamplat. nu e in nici un caz vorba de zvonuri si aiureli, e sigur. babylove, tu ori ai extrem de multa experienta si ai ajuns la o concluzie sigura ca orice barbat care prezinta un risc trebuie inlaturat pentru ca pana la urma nu merita prea multe dezamagiri si oboseala in viata, ori experienta ta se termina acolo unde ti-ai propus sa nu iti lasi niciodata garda jos pentru a nu suferi si nu stii exact ce inseamna altceva. Experienta mea e undeva la mijloc adica intotdeauna am fost rece ..pana acum. Am de gand sa invat si mai multe despre caracterul lui decat ceea ce stiu asa ca voi face o incercare (nu se pune problema sa ma casatoresc cu el in viitorul apropiat oricum, avem doar planurile). Ma astept sa invat ceva.

#22 2009-10-20 11:19:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

kazbicca, mie imi place cum gandesti... cu o singura mentiune... sa fii sigura ca nu esti SINGURA care lupti atata pt relatia asta....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#23 2009-10-20 11:58:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

kazbicca a scris:

nu ma despart de el pentru atat...

nu ti se pare mare lucru ca s-a culcat cu alta?  va

si te rog... cenzureaza-ti putin mesajele

#24 2009-10-20 13:13:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kazbicca a scris:

considerat ca pentru a-mi pastra aceasta relatie nu ar trebui sa il presez cu fidelitatea atata timp cat suntem la o distanta atat de mare (desi vorbim foarte des). Am stabilit amandoi acest lucru, si eu am aceleasi drepturi.

nu are nici o vina ca a facut asta, atata timp cat ati stabilit regulile de la bun inceput.faptul ca are voie sa o faca si o face, nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti si spuna ce s-a intamplat. pur si simplu pune in aplicare intelegerea voastra (indiferent ca relatia a avansat sau nu si ca ti-a spus ca n-ar face-o cu alta - lucru pe care probabil l-a si crezut pana s-o intalneasca)

kazbicca a scris:

nu e corect, cum ii transmit ca ceva nu e in regula discret in asa fel incat sa nu mai vrea sa ma insele? pur si simplu nu pot sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic si sa fiu eu aia fraiera.

sa nu te mai insele? pai daca stiai ca ajungi aici, de ce ai mai fost de acord sa fiti liberi?
cand faci astfel de afirmatii, de dragul de a parea o femeie intelegatoare si iubitoare, in speranta ca el va aprecia altruismul tau si n-o va face niciodata, asuma-ti si consecintele: barbatii nu umbla cu ocolisuri ca femeile, la ei nu inseamna tot nu, la ei o afirmatie e luata de buna, deci daca stie ca are voie sa se culce cu alta pt ca tu esti ok cu ideea, o va face cand gaseste una care sa-i placa suficient de mult.
si, ca sa poti spune intr-o viata cuvinte atat de mari si cu implicatii atat de serioase, cum sunt acestea cu libertatea fiecaruia, trebuie in primul rand sa te cunosti suficient de bine ca sa-ti dai seama daca partida aia de sex ocazional, odata descoperita, iti tranteste cerul in cap sau nu.
cred ca ar fi bine sa discuti deschis cu el si sa-i povestesti ca stii, sa vedeti impreuna ce veti face de acum incolo si daca e cazul sa schimbati acest acord care, evident, pe tine te deranjeaza foarte tare, odata pus in aplicare.

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-20 13:17:14)

Publicitate

loading...

#25 2009-10-20 13:34:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Jessica_M a scris:

camysh a scris:

kazbicca a scris:

nu ma despart de el pentru atat...

nu ti se pare mare lucru ca s-a culcat cu alta?  va

Mie nu...acum depinde  de c?te ori s-a ?nt?mplat şi ce a ?nsemnat pentru el acea femeie.

inseamna ca avem conceptii diferite.... eu si pt un sarut cu alta m-as desparti de el... pt mine inseamna inselat, ceea eu nu pot sa iert

#26 2009-10-20 14:32:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anabella_n a scris:

kazbicca a scris:

considerat ca pentru a-mi pastra aceasta relatie nu ar trebui sa il presez cu fidelitatea atata timp cat suntem la o distanta atat de mare (desi vorbim foarte des). Am stabilit amandoi acest lucru, si eu am aceleasi drepturi.

nu are nici o vina ca a facut asta, atata timp cat ati stabilit regulile de la bun inceput.faptul ca are voie sa o faca si o face, nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti si spuna ce s-a intamplat. pur si simplu pune in aplicare intelegerea voastra (indiferent ca relatia a avansat sau nu si ca ti-a spus ca n-ar face-o cu alta - lucru pe care probabil l-a si crezut pana s-o intalneasca)

kazbicca a scris:

nu e corect, cum ii transmit ca ceva nu e in regula discret in asa fel incat sa nu mai vrea sa ma insele? pur si simplu nu pot sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic si sa fiu eu aia fraiera.

sa nu te mai insele? pai daca stiai ca ajungi aici, de ce ai mai fost de acord sa fiti liberi?
cand faci astfel de afirmatii, de dragul de a parea o femeie intelegatoare si iubitoare, in speranta ca el va aprecia altruismul tau si n-o va face niciodata, asuma-ti si consecintele: barbatii nu umbla cu ocolisuri ca femeile, la ei nu inseamna tot nu, la ei o afirmatie e luata de buna, deci daca stie ca are voie sa se culce cu alta pt ca tu esti ok cu ideea, o va face cand gaseste una care sa-i placa suficient de mult.
si, ca sa poti spune intr-o viata cuvinte atat de mari si cu implicatii atat de serioase, cum sunt acestea cu libertatea fiecaruia, trebuie in primul rand sa te cunosti suficient de bine ca sa-ti dai seama daca partida aia de sex ocazional, odata descoperita, iti tranteste cerul in cap sau nu.
cred ca ar fi bine sa discuti deschis cu el si sa-i povestesti ca stii, sa vedeti impreuna ce veti face de acum incolo si daca e cazul sa schimbati acest acord care, evident, pe tine te deranjeaza foarte tare, odata pus in aplicare.

tummenupp tummenupp perfect de acord!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#27 2009-10-20 22:17:07

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

intr-o relatie, comunicarea este foarte importanta. degeaba e iubire mare, daca partenerii nu discuta intre ei. astfel iau nastere problemele de cuplu si tot felul de certuri. necomunicand, celalalt nu are de unde sa stie ce e in sufletul tau si nu te poate consola nicicum.

cel mai bine este sa`i spui adevarul. daca e chiar atat de serioasa relatia voastra, asigura`te ca si el o vede prin aceeasi ochi ca si tine. nu poti sta mereu cu sufletul la gura si gandindu`te "daca acum e cu aia? daca ma lasa pe mine balta pt ca nu sunt langa el? daca ... ? daca ... ? si iar daca ... ?". asta nu e viata, nu e iubire atunci! dar, cum au zis si fetele, din moment ce ati cazut amandoi de acord sa fiti mai libertini, atunci nu prea ai ce comenta chiar daca te doare. ati stabilit de comun acord ca puteti vedea si pe altcineva, el ti`a zis ce a simtit pe moment atunci (faza cu sexul cu altcineva). poate era atat de indragostit alaturi de tine, incat asta a simtit. mai incolo s-a bagat cotofana aia...el a cazut in plasa sau a acceptat de buna voi stiind ca regulile voastre sunt cum sunt...

voi stiti cel mai bine ce e intre voi. parerea mea este insa, daca tot e relatie si e iubire, atunci de ce aveti nevoie si de altcineva?! daca tot sunt planuri de viitor, de ce sa nu luptati in prezent pt a ajunge mai repede la momentul mutarii impreuna? nu stiu exact povestea voastra decat din cele cateva randuri ale tale si din ele iti spun ca trebuie sa clarifici cu el toata problema pt a putea trai linistita in continuare.

meriti sa fii happy >big_smile<

Ultima oara a fost editat de deealexx (2009-10-20 22:19:53)

#28 2009-10-20 23:56:10

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

nu stiu cum sa-ti zic, dar puteai sa ii dai si scris/semnat in fata notarului ca are voie.
daca el te respecta, ignora permisiunea ta.
apropo, cum ti-a venit in cap asa ceva?..
daca eu insel pe o parte si el pe cealalta - de comun acord, evident - unde ajungem?

#29 2009-10-21 00:23:49

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

stii ceti propun eu??tu fa tot posibilul sa afli daca mai vine aia sau alta ..si cand e acasa la el tu ia trenul sau autobuzul ori ceo fi si dute acolo....prindel in fapta...si sa vedem ce zice...eu nas putea sai dau lui iubi liber sa se frece cu cine vrea..el cand a venit in spania eu eram acasa si boceam...pana am venit aici a durat vreo 2-3 luni...si da..eu cred ca se poate tine o relatie la distanta doar daca te iubeste si tu il iubesti pe el...mi se pare o prostie asta cu libetatea...si sa faca ce vrea...pai ori va casatoriti ori el face ce vrea...si e faza ca la voi nu e asa o aventura...va asteapta planuri de nunta si e grav cea facut el...

#30 2009-10-21 17:00:41

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

eu tare am impresia ca toata patania asta prin care ai trecut te va marca si mai tarziu iti vei da seama ca nu poti trece in totalitate peste ea...iti admir curajul cu care privesti problema si o si pui in aplicare...mai ales ca ai taria sa nu ii spui direct in fata ca stii deja si sa il intrebi de ce...eu as urla in 5 directii si mi'ar veni sa matur pe jos cu totul...la fel am zis si eu odata "ai dreptul sa faci ce vrei,ai libertate deplina" si a fost baiat cuminte pana intr'o zi cand a calcat stramb...iar de atunci increderea e praf nimic nu mai e ceea ce a fost odata...multa bafta:*

#31 2009-10-25 04:19:06

Florin18
Membru
Inregistrat: 2009-10-25

Am si eu o problema! Vreau sa intretzin cu prietena mea o relatzie sexuala .. si nustiu nici eu nici ea ce facem dupa asta.. vreau fara prezervativ decii ea sa ia anticonceptzionale .. le ia dupa sau inainte .. ka nu intzeleg din ce am citit pana acum dupa cum mam informat..

vreau doar sa am grija cu prietena mea sa no las insarcinata vreau detalii:)

#32 2009-10-25 08:43:30

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Florin, nu mai posta acelasi mesaj la toate topicurile posibile! Incalci regulamentul!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#33 2009-10-25 08:55:43

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Trebuiesc luate inainte, bineinteles, dar gaseste un topic in care se vb. despre asta, si intreaba acolo.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#34 2009-10-25 08:57:05

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

my_aa, asta e deja al treilea topic la care a pus intrebarea asta. o fi nerabdator chicot

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#35 2009-10-25 09:05:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

lol Nu am stiut. Cred ca se cam grabeste in cazul asta lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#36 2009-10-25 22:03:40

Desert Rose
Full member
Inregistrat: 2008-10-13

kazbicca a scris:

Si inca ceva la ce m-am gandit: barbatii care incearca sa te invete/iti arate lucruri tot timpul in asa fel incat sa-si puna amprenta pe tot ce ai in final - ei sunt cei mai periculosi. Nu-i lasati sa isi scrie numele pe toti peretii.

Hmmm m-ai pus pe ganduri ...cam asa face si iubi meu. Vorbisem la un moment dat cu el despre asta dar a sustinut sus si tare ca nu o face intentionat..

#37 2009-10-26 10:03:41

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu o chestie nu inteleg. Daca nu iti place situatia asa cum e de ce nu ii spui nimic. De ce incepi sa nu mai dai 100%, ii spui doar o parte etc? Ce sens au jocuri de genbul intr-o relatie serioasa care speri sa se termine cu casatorie?

Nu zic, el nu a avut nici o vina, i-ai dat liber sa faca ce vrea, omul a facut. Daca nu iti place de ce nu ii spui direct. Eu i-as spune verde-n fata

" Frate, am spus ca poti sa faci ce vrei, dar m-am razgandit. Daca aud ca ti-o tragi cu alta se termina totul. SI aud, cum am auzit saptamana terecuta" Evident, poti sa indulcesti, daca vrei sa ii transmiti ca nu il acuzi de ce a facut dar nu vrei sa o mai faca indulcesti. Daca vrei sa ii transmiti ca te-a deranjat nu o indulcesti. Acum numai tu stii in ce masura te-a deranjat ce a facut el.

#38 2009-10-27 06:46:24

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

O parte din ce ai zis tu mai sus i-am spus. Am clarificat cat se poate de bine ce vreau de la el si ce m-ar deranja. M-am oprit acolo ca sa nu racesc lucrurile prea mult intre noi si sa am eu de pierdut din asta.

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2010-01-01 18:42:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.